פורסם 2009 בינואר 1116 שנים קיבלתי אותו , הרכבתי הכל כמו שצריך , יש בעיה אם המארז והספק , יש חוטים בספק שלא מצליחים להגיע ללוח אם (לא מספיק ארוכים ) ויש שישה מאווררים במארז ואני יכול לחבר רק 3 מהם לספק ואני לא רואה שום אפשרות לחבר את השאר..אין אפשרות לאילתור אם הספק...מה לעשות?
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים איזה כבלים לא מגיעים לך ? אם זה חיבור הATX הראשי חיבור ה12V יש להם מאריך שניתן לקנות..ולגבי המאווררים לא ממש הבנתי אותך..יש לך חיבור מולקס בספק (חיבור 4 פינים גדול ומרובע) שאתה פשוט צריך לחבר לספק ישירות..ויש לך חיבור 3 פינים שאותו אתה מחבר ישירות ללוח אם..אם תציין איזה מערכת יש לך..מאווררים וכו יהיה יותר קל לעזור..
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מחבר אממ יש לי את ששת מאווררי הסטוק שמגיעים אם ANTEC TWELVE HUNDREDאני יודע ששלושה מקדימה זה הTRICOOL של ANTECיש לי מאוורר שקניתי SFLEX של SCHYTE שאין לי בעיה לחבר אותוולספק יש רק 3 יציאות למאווררים ויש לי 6 שאני חייב לחבר בעזרת חיבור של 4 פיניםהזמנתי איש מקצוע , הוא אמר שהוא יגיע אם כל המעריכים ומה שצריך , עד אז תודה רבה
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים אתה בטוח ? שכן הספק שלך מודולרי ולכן אתה כנראה צריך לחבר לו כבלי MOLEX נוספים..מה גם שאין בעיה לשרשר מאווררים..
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים אא או קי חשבתי שזה הENERMAX שמופיע לך במפרט..בכל אופן בספק שלך יש ארבעה יציאות מולקס..והכוונה בלשרשר היא לחבר את כלל המאווררים אחד לשני..ובסוף לחבר אותם לספק..
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים מחבר זה לא מתן - זה חבר שלולי יש 500W של OCZוהבנתי אותך , אני לא מאמין שלא חשבתי על זה ><תודהה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.