עבור לתוכן

עזרה במפרט DELL E6400

Featured Replies

פורסם

היי,

החלטתי לקנות את ה- DELL E6400.

אני אביא אותו מארה"ב, ואני עכשיו בשלב של בחירת המפרט באתר של DELL.

השימושים הם בעיקר משרדיים וצפייה בסרטים, חשובה לי מאוד איכות הבנייה, אמינות המוצר ומשקל.

כמה שאלות:

1. בבחירת כרטיס המסך, יש לי שתי אפשרויות (באותה עלות):

NVIDIA Quadro NVS 160M With Express Card

NVIDIA Quadro NVS 160M With PC-Card

מה ההבדל ביניהם?

2. לגבי מהירות ה- HD, עד כמה משמעותי ההבדל בביצועים בין 5400 לבין 7200 RPM? (תוספת של 55$)

האם יש הבדל משמעותי במשקל?

3. עד כמה מורגש ההבדל בין שני המסכים (שווה עוד 100$?):

14.1" UltraSharp WXGA+ (1440x900) LED Display - Brush Metal Black

14.1" Widescreen WXGA (1280x800) LED Display - Brush Metal Black

תודה,

רועי.

פורסם

לגבי הכונן קשיח, יש הבדל בביצועים מבחינת מהירויות גישה זה תלוי כמה התוכנות שאתה משתמש בהן ניגשות לכונן

אין הבדל במשקל בין שני הכוננים האלו אם לזה התכוונת

מבחינת המסכים מדובר על שטח עבודה כלומר כמה חלונות או דברים אתה מכני בתצוגה אל מול הגודל שלהם כמה שהרזולוציה גבוהה יותר תוכל להכניס יותר דברים לשטח עבודה שלך אבל הם יהיו קטנים יותר אם כי חדים יותר

פורסם

1. אין לך סיבה לבחור בכרטיס מסך כזה מלכתחילה, בחר בכרטיס מסך משולב. הוא עדיף לשימושים שלך. Express Card ו-PC-Card הם סוגים שונים של סלוטים, כאן הבחירה היא בהתאם לשימושים שלך ולהתקנים שאתה עושה בהם שימוש. Express Card הוא החיבור החדש מבין השניים.

3. כאן מדובר על הבדל גדול ואישית הייתי הולכת על השדרוג הזה. רזולוציה גבוהה יותר זה כמובן דבר מורגש ביותר ומסך LED נותן יתרונות קצת פחות מהותיים אם כי נחמדים כמו תאורה אחידה יותר וטיפה פחות צריכת חשמל ומשקל.

פורסם
  • מחבר

תודה יניב וטיגולין,

באמת כרטיס מסך של אינטל:

Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD

יכול לחסוך לי 70$. הוא יעשה את העבודה? כלומר, הוא יכול להראות סרטים FULLHD (הכוונה היא לחבר אותו חיצונית דרך DOCKING למסך)

זה יפחית באופן משמעותי את צריכת החשמל?

ומה לגבי משחקים, אם אני ארצה להריך משחקים כמו COD, הוא יסחוב? (אני עוד לא ממש בטוח אם אני אשתמש בו למשחקים...)

פורסם

לגבי שאלתך כן הוא יספיק לצרכים שציינת.

אבל לגבי נושא המשחקים הוא לא יתאים, כך בחשבון.

מצד שני אתה לא יכול להתחיל את ההודעה שאתה רוצה מחשב לצרכיים משרדיים ולאחר מכן לבקש פתאום לשאול גם לכיוון הנושא של משחקים.

אני אישית מאמין שמחשב נייד לא נועד לשמש למטרות משחקים, שאם זאת המטרה העיקרית אין כמו חווית המשחק במחשב רגיל, וגם המחירים שאתה יכול להשיג מחשב חזק למשחקים לא יגיעו למחירים של מחשב נייד שיתאים לצרכים אלו.

פורסם
  • מחבר

המחשב אכן נועד לצרכים משרדיים, וכמו שכתבתי אני לא ממש בטוח (מניח שלא) אם אשתמש בו למשחקים

(הפעם האחרונה ששיחקתי במשחקי מחשב היתה בכיתה ט' כששיחקתי DUNE2...),

אבל בגלל שאני לא בטוח, הייתי שמח לדעת מה אני קונה, זה הכל.

פורסם

כמו שרשמתי לך ידידי, הכרטיס המסך המובנה לא יספיק להרצת משחקים.

הכרטיס המסך הנפרד, אולי יספיק אבל כמו שציינתי חווית המשחק היא שונה מאשר מחשב נייח.

בכל מקרה לפי דעתי ולפי התשובה שלך, אתה במצב בדיוק כמוני, בסופו של דבר גם אם יהיה לך כרטיס מסך שיריץ לך משחקים, אתה תשחק עם המחשב בחודש הראשון ובזה תגמור עם הנושא הזה.

כך זה היה אצלי עם המחשב הנייד הראשון שלי, השאלה אם תהיה מוכן להוסיף את הסכום בשביל שתוכל להריץ משחקים (מדגיש תוכל, זה לא אומר שתשחק בו באמת ביום יום).

שוב פעם רק אתה מכיר את עצמך, תעשה את השיקולים שלך, לגבי המחשב הספציפי הזה, יש לך אפשרות בחירה רק בין שתי כרטיסי המסך, המובנה לא יתאים למשחקים והכרטיס לא מובנה, יתאים אני מאמין, אבל לא משהו מפוצץ שלא תצפה לקבל אפשרויות גבוהות כמו שתקבל ממחשב נייח.

פורסם
  • מחבר

תודה שוקי,

שאלה נוספת:

מישהו יודע מהו ההבדל בין סוללת 3 תאים לבין 6 תאים מבחינת משקל?

זו שאלה עבור ה- E4300, אני משתעשע במחשבה להתחזר ולקנות אותו במקום.

ברורים לי הבדלי המחירים אבל ממש בא לי מחשב קל...

בנוסף, יש איזושהיא סיבה שבגללה אבחר במודם פנימי?

תודה,

רועי.

פורסם

זה חצי קשור פה, אז אני אשאל כדי לא לפתוח נושא חדש:

מופיע פה E6400 ב4790ש"ח , זה לא מחיר ממש נמוך לישראל?

http://sdi-israel.co.il/product.asp?productid=16&CatCode=

האחריות 3 שנים והכל נראה רגיל וכרגיל רק שהמחיר נמוך משמעותית מאשר בחנויות אחרות... איך ייתכן?

פורסם

אם התקציב הוא לא שאלה כאן , אז..... אני כן הייתי הולך על הכרטיס המסך הנפרד (ולא המובנה בערכת השבבים של אינטל !) והייתי הולך על מסך ה LED שעוזר בצריכת הסוללה ובעל הרזולציה הגבוהה יותר .

זו דעתי האישית , למרות שאכן , בשביל לשחק במחשב נייד יש פתרונות זולים יותר וחזקים הרבה יותר.

לשיקולך.

פורסם

המשקל שם נראה מאוד מוזר משום מה

ועוד שני דברים ששמתי לב אלייהם עכשיו קודם כל המסך הוא בציפוי זכוכית ולא מט

דבר שני מדובר על ה ATG שאמור להיות יקר בהרבה ממש לא נראה לי הגיוני מדובר על מחשב בסטנדרט עמידות צבאי

פורסם

החסרון העיקרי של כרטיס מסך נפרד, מעבר להבדל הכספי כמובן, הוא בחיי סוללה פחותים שהוא יספק. מדובר על הבדל ברמה מורגשת כך שתחשוב האם יהיה לך צורך בזה או לא, כרטיס מסך נפרד זה לא משהו שאני ממליצה לקנות רק כדי שתהיה את האופציה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים.

רועי.

פורסם

אם אתה קונה משם וזה אכן המחיר תגיד לנו איך הייתה חווית הקנייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים