עבור לתוכן

סרטי hd מקרטעים לי על הנייד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ....יש לי נייד מדגם HP DV2815NR ואני לא מבין מדוע סרטי HD מקרטעים ל? יש לי את חבילת הקודקים של CCCP

וסרטים רגילים פועלים כמו שצריך, כאשר אני נכנס למשאבים אני רואה שהסרט גומר לי את כל משאבי המעבד...תודה מראש לכל העוזרים....

פורסם

אני לא סגור כ"כ על המפרט שלך,אנא פרט יותר - כ.מסך,מעבד,זכרון פנימי,והנגן שאיתו אתה משתמש,ועל איזה HD אתה מדבר - 720P/1080P?

בכל אופן,תנסה לעדכן דרייבר לכ.מסך קודם.

פורסם

לעדכן דרייבר של כרטיס מסך לקודם? איך לעזאזל זה קשור?

תנסה לראות עם VLCPLAYER. אם עדיין כבד, אתה צריך לשדרג זכרון כנראה.

פורסם

הוא התכוון "קודם" במובן של דבר ראשון.

יותר נכון להגיד - קודם כל.

פורסם

הבנתי :)

וזה גם לא משהו שכדאי לנסות בתור צעד ראשון.

פורסם

לא מחייב. לי באופן אישי ה FAR CRY2 זחל בלחץ על 10FPS~ עם הדרייבר שהיה בדיסק של הכרטיס מסך (9800GTX)

ולכן, כל מקרה לגופו. אני בכל אופן, היתי מנסה לעדכן את הדרייבר, קשה לי לחשוב על משהו שמפסידים מכך.

עריכה: מבדיקה קצרה בגוגל על הדגם הנ"ל, הכרטיס הגרפי איתו הוא מגיע - NVIDIA's GeForce Go 7150M Graphics

קשה לי להאמין שהוא יצליח להזיז עם זה 1080P ואפילו 720P.

פורסם

לא מחייב. לי באופן אישי ה FAR CRY2 זחל בלחץ על 10FPS~ עם הדרייבר שהיה בדיסק של הכרטיס מסך (9800GTX)

שים לב שכאן מדובר על ניגון סרטי HD, שזה תהליך שונה מחלוטין מרנדור בזמן אמת, שזה מה שקורה במשחק. אני לא אומר שעדכון דרייברים של כרטיס מסך לא יכול לעזור, אבל יש פרמטרים יותר רלוונטיים קודם.

פורסם

תוודא שפרופיל החשמל שהלפטופ שלך רץ איתו הוא "מקסימום ביצועים" ולא "מקסימום חסכון בסוללה"

היה לי מקרה דומה עם הלפטופ שלי שאני רגיל מאז ומתמיד שהוא כן מריץ תכני HD בלי שום בעיה-

פתאום הוא התחיל לקרטע בצורה מחרידה בניגון שלהם.

חפרתי איזה שעה וחצי (דאגתי כבר לוירוסים או נזק אמיתי למעבד)

עד שקלטתי שאני במצב חסכון בסוללה (המעבד רץ עם ליבה אחת על 5% מהכח שלו או משהו כזה)

העברתי למצב מקסימום ביצועים בחזרה, והכל חזר לקדמותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים