עבור לתוכן

דיון|מהם 10 המשחקים אם הגרפיקה הכי טובה?

Featured Replies

פורסם

שכחתם את 3 Fallout ?

• תגובות 43
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שכחתם את 3 Fallout ?

זה גראפיקה זה? עכשיו יצוץ אחד עם GTA IV ו OBVILION. אומנם אני לא בחור שמסתובב במפה ובוחן כל אבל מכל כיוון אבל FALLOUT 3 ניראה יפה רק מרחוק, והאנימציות שם זה בכלל זוועעה :puke:

פורסם

אה ו Red alert 3 נראה טוב מקרוב ? :lol: יותר טוב מ-fallout 3 ? מוזר

פורסם

אני אומר ש קרייסיס מקום ראשון

far cry 2

cod 5

ותגידוו זה תקיןן אני משחק ב cod 5 על רזולוצייה 1280X1024 עם 4XAA הגדרות הכי גבוהות מקסימום AF ויש לי מעבד e8400 וכרטיס מסך 9800gtx+ ושיש אוייבים אני מקבל בין 45 בערך וליפעמים 56 ושאין אוייבים אז בין 60-82 זה תקין??? ולאא להגידד סתםם כןן בבקשהה

וחחח זה שאמרר תישאלו את תמיר עם האבנים והעציםם יפיםם חחח יפה אהבתיי

פורסם

כן אחי זה תקין

אני עם הכרטיס שלי מקבל ב30FPS יותר ממך ברזולוצייה הזאת אבל לחבר שלי (שיש לו 9800GTX+ של ZOTAC ) יש אותו קצב ריענון

פורסם

אהה חבר שלך מקבל כמוני? עם הכרטיס שלו?

ותגיד זה הגיוני יש ילדים שיש להם את הכרטיס 9500gt ואומרים שהם מריצים farcry 2 על רזולוצייה 1280X1024 על הגדרות ultra high הגיוני? כי הכרטיס שלי בקושי מצליחח יענו מפעיל אבל יש קטעים שמרגישים שהמשחק זז לאט והם אומרים שהם מריצים חלק גם קרייסיס ווארהד

2)יש לי עוד שאלה קטנה שמתי לב שבמשחק dmc4 יש לי בעייה שה fps מוגבל לקצב הריענון של המסך אפילו שאני לא מפעיל v sync אחשיו הגדרתי במשחק את הקצב ריענון ל 60 אז ה fps לא עוקף את ה 60 ושאני מעלה את הקצב ריענון ל 75 שזה הכי הרבה אז ה fps עולה ולא יכול לעבור את ה 75 למה הוא מוגבל? למה הוא לא יכול לעבור את זה?

פורסם

תמיר יקירי הקשב נא לעצתי- בחיים אל תאמין למה שחברים שלך אומרים לך כל עוד לא ראיתה זאת במו עיניך.

מי שאמר לך שהוא מריץ את FC2 על 9500GT וההגדרות הכי גבוהות רשאי לקבל כף-שטות.

עכשיו בDMC4 אני לא בטוח אבל ניראה לי שצריך פקודה (כמו בCOD4) בשביל לעלות את מכסה הFPS. (לא בטוח כי לא שיחקתי בו ולא קראתי עליו כלום)

ויש לי שתי הערות-

1. זה דיון על משחקים עם הגראפיקה הכי טובה אם יש לך שאלות כלשהן אתה מוזמן לשאול אותי בפרטי, אשמח לעזור כי פה שאלה כמו ששאלתה נחשבת כספאם.

2. תמיר יש לך כרטיס מפלצת ביצועים! אל תסתכל על הFPS כל עוד המשחק רץ סבבה! יש סיבה להסתכל על הFPS אם אתה מה שניקרא "זונת ביצועים" (ואנשים כאלה ממשכנים את הבית וההורים בשביל לקנות מחשב...) או אם המשחק רץ גרוע. עכשיו למרות שיש לך כרטיס חזק יש כיום משחקים כבדים למדי שדורשים התפשרות קטנה על ההגדרות פה ושם. בסופו של דבר גם בעלי הHD4870X2 והGTX295 עושים אותו דבר.

אז מקווה שעזרתי לך

והמשך דיון נעים.[br]פורסם בתאריך: 15.01.2009 בשעה 09:06:46

אה ו Red alert 3 נראה טוב מקרוב ? :lol: יותר טוב מ-fallout 3 ? מוזר

חח הייתי חייב לדחוף אותו איפהשהוא... קרוב משפחה שלי עבד על הפיתוח שלו כמה חודשים (ואז מסיבה לא ברורה פוטר)

פורסם

Mirror's Edge עוד לא יצא לPC אפילו.

אולי התכוונת ל Assassin's Creed ?

MIRRORS EDGE כן יצא לPC... אצלי יש ...- -"

וFAR CRY 2 באמת משחק כזה כבד? שיחקתי איתו לפני איזה חודש בערך על 1920*1200 על מקסימום הגדרות..מה שכן, GTA IV על 1600*1200 לא סחב אצלי אפילו קרוב לטוב...אבל לפי מה שהבנתי זה לא ממש בעיה במחשב כמו שזה במחשק עצמו..

בכל אופן , אני מקווה שהכרטיס שלי והמעבד יספיקו לפחות לשנתיים להריץ את כל המשחקים על 1920*1200 כשהכל על מקסימום...

מה שמבאס באמת זה שהFPS שלי לא כזה גבוה..אבל אם המשחק עובד חלק, זה לא משנה , נכון?

פורסם

Mirror's Edge אכן ניראה מדהים.

אבל תבדילו בין שני דברים, המשחק הכי מושקע גרפית (קרייסיס) לבין המשחק הכי יפה\מיוחד (לפי דעתי Mirror's Edge)...

פורסם

Crysis1,2

Far Cry1

Assassins Creed

COD4,5

GTA4

יש עוד לא חסר ..

ברח לי מהראש.

פורסם

מה שאהבתי במשחקים כמו Assassins Creed

זה את העיצוב הויזואלי שהוא פשוט... עוצר נשימה במקרים מסויימים.

פורסם

מה שאהבתי במשחקים כמו Assassins Creed

זה את העיצוב הויזואלי שהוא פשוט... עוצר נשימה במקרים מסויימים.

כל מילה בסלע .

משחק באמת עוצר נשימה .

מחכים ל2 ;)

פורסם

Crysis1 - השני לדעתי פחות טוב

Far Cry - גרפיקה מדהימה לתקופה שהמשחק יצא

Far Cry 2 - גרפיקה מדהימה לדור הנוכחי

Assassins Creed - פירוט מרחבים ופירוט מקרוב פשוט נפלא

COD4,5 - לא להאמין מה הם הצליחו להוציא מ- DX9

Race Driver Grid - אף אחד לא הזכיר אותו אבל המשחק פשוט משגע

פורסם

COD4,5 - לא להאמין מה הם הצליחו להוציא מ- DX9

ההבדל בין DX9 לבין 10, הוא לא משהו שניתן לראות בעין.

פורסם

אלא! אם החברה שעושה את זה גורמת לזה להראות כמו שהיה עם COJ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים