פורסם 2009 בינואר 916 שנים היי כולם,בהמשך ל- Thread הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=379836.msg3300096#msg3300096הבעיה שלי עוד נמשכת. היו כמה התפתחויות אבל אני זקוק לעזרתכם ולא רק בפאן הטכני.אני אפרט בקצרה את הבעיה שלי למי שאין כח לקרוא את הכל - יש לי מחשב כזה - Intel C2Q 6600GA-EP43-DS3L2GB DDR2 Ram OCZ Reaper 8500 1066Mhz HPC CL 5-5-5 @ 2.1VCorsair PSU 450WSapphire HD4850עכשיו כשאני שם את הזכרונות שלי ב- Dual Channel המחשב שלי קורס מהר מאוד, ואפילו MemTest קורס תוך כמה שניות.כשאני שם את הזכרונות ב- SingleChannel המחשב עובד טוב יותר, MemTest כמעט תמיד עובד בלי בעיות, אבל לפעמים הוא נתקע.וחוץ מזה בפעילות כללית של המחשב יוצאים לי מדי פעם BSOD, משחקים קורסים\מעיפים BSOD, יש לי ב- eventvwr הרבה לוגים בקשר לבעיות בזיכרון. לדוגמה - Faulting application gtaiv.exe, version 1.0.0.0, faulting module unknown, version 0.0.0.0, fault address 0x00002237.היום ניסיתי גם את הזכרונות של אח שלי - OCZ (ocz2p800r21g) - PC26400 - 4-4-4-15ניסיתי בהתחלה עם Dual Channel, וב-MemTest עבד הרבה יותר טוב ממה שיצא לי עם הזכרונות שלי, אבל עדיין יצאו הרבה שגיאות.ניסיתי ב- Single Channel, עבד טוב יותר, בלי שגיאות ב- MemTest אבל המחשב היה הרבה פחות יציב במצב הזה ממה שהוא עם הזכרונות שלי. (אפילו FireFox היה קורס).ה- BSOD שיוצאים לי כל הזמן יוצאים עם שגיאה אחרת - פעם משהו בקשר לכרטיס מסך, פעם משהו לגבי USBPort, פעם לגבי tcpip וכו... לכן אני חושב שזו באמת תקלה של לוח-אם\זיכרון, או אולי אפילו משהו יותר גרוע כמו מעבד, אבל זה לא נראה לי סביר.אני רוצה לדעת שני דברים - 1. אני רוצה לדעת בוודאות מה גורם לבעיה.2. אני רוצה לדעת איך להתנהל מול KSP שממנה קניתי את המחשב. אני הרכבתי אותו, לכן אני לא יכול סתם לתת להם אותו שיטפלו לי בו. אני צריך להגיד להם בדיוק מה הבעיה, ואיזה חלק דפוק.אני ממש אשמח לעזרתכם כי אני די תקוע בעניין וממש נמאס לי שבכל סופ"ש אני צריך להתעסק בחרא הזה במקום להנות ממנו.תודה!
פורסם 2009 בינואר 916 שנים קשה אבל אנסה מניסיון שלי מה עושים:נתק את כל הכרטיסים מהמחשב וכל ההתקנים! פשוט נתק את הכל אבל תשאיר רק:1.כרטיס מסך2.סטיק אחד של זכרונות3.עכשיו תאפס את הביוס.4.תריץ בדיקת MEM - הכל צריך לעבור לך ללא שגיאות חד וחלק! אם יש לך בעיה עם הזכרונות וגם עם OCZ של אחיך אז יש מצב שהלוח שלך לא "מסתדר" עם זכרונות OCZ, וזה קורה.אם יש לך אפשרות לשים סטיק שונה לגמרי תריץ את הבדיקה. תחזור ותדווח מה קורה עם זכרון/ות אחרים.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מחבר דבר ראשון - תודה על התגובה! דבר שני - הבעיות מופיעות ב- MemTest רק כשאני רץ ב- Dual Channel, ולכן עם שני סטיקים, אז לנסות את זה עם 2 הסטיקים ב- Dual Channel.כשאתה אומר לאפס את הביוס אתה מתכוון ללהוציא את הסוללה בלוח אם ל-20 דקות?
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מחבר זה לא עזר בסוף.אבל...היום הלכתי לסניף K.S.P שממנו קניתי את המחשב.והיה שם טכנאי נחמד (בניגוד לרוב האנשים שם) שעשה לי Update ל- Bios לגרסה f9a + עשה איתי בדיקה ב- MemTest כדי לוודא שזה תיקן, ואכן הבעיה נפתרה אחרי חודש!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.