עבור לתוכן

מארז עד 800 שח, וספק ל295gtx

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה למארז וספק . מעבד q9550 או e8600 ,עדיין לא סגור , שיעברו אובקלוק די רציני. כמה שאני יגיע.

כרטיס מסך 295 .

הספק צריך להיות מודולרי ושקט מאוד . המארז צריך להיות קריר מאוד אבל גם שקט . שקט זה אומר בשבילי לפחות כמו NZXT LEXA.

חשבתי על ספק enermax MODU82+ 625W אבל ראיתי בביקורות על ה295 שממליצים ספק של 700w . באתר של bfg כתוב מינימום 680w.(עם מעבד I7 אקסרים) מה אתם אומרים ?

לגבי מארז חשבתי על CM HAF 932 . הוא יתאים לדרישות שלי? המלצות אחרות ?

לא רשמתי תקציב כי אני לא יודע איזה ספק אני יצטרך לדרישות שלי ..

פורסם

הוסף את התקציב למארז וספק לכותרת - בלעדיי זה לא נוכל לעזור והדיון שלך ינעל

פורסם
  • מחבר

הוספתי את תקציב המארז , לגבי הספק רשמתי שאני לא יודע כמה כח אני צריך מהספק . חשבתי להקציב לו 700 שח בערך אבל אם

אני צריך ספק חזק יותר מ625w אז אני יצטרך להגדיל את התקציב שלו.

פורסם

932 מעולה אבל לא ממש שקט (כמו כל המארזים הבאמת קרירים) לכן אציע לך ללכת לשמוע אותו או פשוט להתפשר.

בכל אופן לגבי ספק, TX650 יהיה מעל ומעבר (או מקבילו מבית Enremax שעולה מעט יותר)

פורסם

האנטק 1200 הוא מארז גדול (FULL TOWER) והGTX 295 יכנס בו בטוח.

הוא מאוד מאוורר והוא עולה בKSP מחיר של 840 ש"ח שזה חריגה קטנטנה , גם אני חרגתי בשבילו וקניתי אותו , יש בנעוץ ביקרות עליו ובקצה אני יכול להגיד לך שהוא נורא מרווח ומשתלם , 3 מאווררים שלי 120 MM מקדימה , 2 מאחורה , ואחד של 200MM למעלה על גג המארז , כמו כן יש מקום לעוד מאוורר בצד המארז (על החלון) ואופציה לעוד מאוורר של 120MM ליד הHD's .

אני ממליץ עליו והוא אחלה מארז בחריגה קטנה , כשאני אקנה אותו אני יגיד לך בבטחה אם הוא שווה את המחיר

פורסם
  • מחבר

אתה אומר שהאנרמקס 625 יספיק לי לכרטיס הזה וגם לoc ? ה650 של קורסייר הוא לא מודולרי אם איני טועה.

לגבי מארז , אתה אומר שה932 לא ממש שקט . יש לך המלצה למארז אחר שקט ממנו וקריר כמוהו?

פורסם

רוצה מודלריות? בבקשה. זה משהו חזק מאוד שישאיר לך הרבה עודף "כוח", המון חיבורים וסופר שקט.

מעבר לזה, ידוע לי דעתם של רבים של Ksp אבל הפעם זה אחריות של היבואן (רוזטק) כך שלא צפויה להיות בעיה

פורסם
  • מחבר

זה האנרמקס שאליו התכוונתי . יש אותו ב T.R.G ב660 שח . אבל אתה בטוח שהוא יתאים לדרישות שלי וישאיר גם מרווח ביטחון ?

אז מדוע ממליצים ל295 ספק 700w , הם סתם מתפרעים ?

ומה לגבי המארז?

פורסם

רוצה מודלריות? בבקשה. זה משהו חזק מאוד שישאיר לך הרבה עודף "כוח", המון חיבורים וסופר שקט.

מעבר לזה, ידוע לי דעתם של רבים של Ksp אבל הפעם זה אחריות של היבואן (רוזטק) כך שלא צפויה להיות בעיה

אחי אם נכנסים ללינק שלך זה פשוט נכנס לKSP

פורסם

זה לא, תלחץ על אחת האפשרויות (קריות למשל) ואז זה יגיע לך ישירות לספק - כך זה עובד אצלם משום מה

פורסם
  • מחבר

ראיתי את ה Cooler Master 700W Silent Pro ב730 שח . הארנרמקס עדיף עליו מכל הבחינות ?

מה לגבי המארז?

פורסם

כן, היתי נשאר עם האנרמקס

פורסם

יש לציין שהמחיר בכל החנויות האחרות גבוה בהרבה מהמחיר ב-KSP וכדאי לשקול את ה-Silent Pro במידה ואתה לא קונה ב-KSP.

פורסם
  • מחבר

האנרמקס מופיע ב T.R.G ב660 שח . יותר זול מksp . והמחיר הוא גם לתשלום בכרטיס אשראי בניגוד לksp ,שם המחיר הוא למזומן בלבד.

בכרטיס אשראי המחיר עולה.

פורסם

זאת הזדמנות מצוינת לבדוק את מה שרשום באתר של KSP .

www.ksp.co..il

אם תמצא חנות ווירטואלית או אמיתית שיהיה בה מוצר יותר זול מKSP , תוכל לקבל את זה בזול עוד יותר מהחנות הזאת..

תנסה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים