עבור לתוכן

טאגן 900 ?

Featured Replies

פורסם

יש לי מערכת שכוללת- לוח של DFI (לאנפרטי), מעבד AMD כפול ליבה 4200 64 ביט,

זיכרון 2 ג' של קרוסאיר

3 דיסקים של WD

כרטיס קול של קריאטיב SFI

קירור מים למעבד של גיגביט

כרטיס מסך- 7800GTX

מארז אורורה של גיגבייט

ולאחרונה מסך 24 של NEC (2470WNX

חשבתי לשדרג את כרטיס המסך והבנתי שצריך גם את הספק (הנטכחי טגן 480)

מצאתי בחנות : טאגן 900 במחיר של 590 ש"ח. כדאי? או ללכת על הקרוסאיר? וכמה ואט?

פורסם

איזה כרטיס אתה מתכוון לקנות? אני בכלל לא בטוח שאתה צריך להחליף את הספק

פורסם
  • מחבר

אני מתלבט בין הHD4870 1 ג' ל260GTX

כ"כ, יש לי גם 2 צורבים שלא ציינתי קודם

פורסם

הבנתי אז כן בשבילו כדאי להחליף.

לגבי הטאגן אתה בטח מתכוון לPIPEROCK אחלה ספק יש לי את ה500 אבל הבעיה שהוא נותן מעט מידי אמפר במסילות של ה12 (גם ה900)

הייתי הולך על קורסאייר 550 או הפרו 525 של אנרמקס.

למרות שאחרי הכל יש סיכוי שהספק שלך יחזיק יש לך את הדגם המדוייק שלו.

פורסם
  • מחבר

לא. למרבה הצער אני בעבודה ...

חשבתי לקחת משהו שיהיה טוב לעתיד הרחוק (כלומר מעל 700 וואט)

והמחיר של הטאגן 900 - 590 ש"ח נשמע לי טוב (ל900 וואט- של חברה רצינית)- אבל אולי טוב מידי (כלומר מזויף?)

פורסם

לא הוא לא מזוייף ולא כלום וזה באמת מחיר מעולה זה בגלל כנירא שהיבואן נישאר עם מלאי גדול אז הוא הוריד מחירים לריצפה.

הבעיה אמרתי לך היא שהוא נותן מעט אמפר למסילות של ה12 וולט (זה מה שאחרי על הכרטיס מסך)

השאלה כמה רחוק אתה מתכוון ללכת כי גם אם תקח נגיד 650 אני מאמין שהוא יחזיק עוד איזה שנה שנתיים.

גם אני שקניתי את המחשב לקחתי ספק של 500 וואט שיהיה לי עודף ועדיין אני יכול לשים איזה כרטיס מסך שאני רוצה והוא יחזיק.

בקיצור לטווח של שנה שנתיים אני מאמין שזה יחזיק אבל יותר זה סתם כי אז כבר בטח ישתנו חיבורים והוא לא יתאים.

פורסם

זה לא מזוייף, השאלה על איזה רייל הולך רוב האמפראג', אתה יכול לתת 100A על 3.3V וככה להגדיל את ההספק של הספק שלך ב330W אבל זה לא ששמיש לשום דבר כמעט.

ההספק שרשום על הספק לא משקף שום דבר, דרישות ההספק הגבוהות באות מהריילים של ה12v, כל עוד האמפראג' עליהם נמוך גם אם רשום על הספק 1500W בגלל שהוא מספק אמפראג' לא הגיוני על ריילים של 5 ו3.3 לא ייתן לך כלום.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי

תודה

פורסם

בידיוק זה מה שאמרתי בטאגן 900 לדוגמה יש 6 מסילות של 20 אמפר. שזה כלום כי 20 אמפר זה מעט לכרטיסי מסך של היום. וזה לא משנה שיש בו 6 כאלו ו900 וואט

פורסם

הBZ900 נותן 72A במצב של מסילה בודדת (יש לו כפתור שמאפשר בחירה בין עבודה במצב של 6 מסילות של 20A לבין מסילה בודדת)

http://www.tweaktown.com/reviews/1426/2/abs_tagan_bz900_900_watt_power_supply/index.html[br]פורסם בתאריך: 9.01.2009 בשעה 03:22:55

בידיוק זה מה שאמרתי בטאגן 900 לדוגמה יש 6 מסילות של 20 אמפר. שזה כלום כי 20 אמפר זה מעט לכרטיסי מסך של היום. וזה לא משנה שיש בו 6 כאלו ו900 וואט

אם אני לא טועה תקן ATX 2.2 ומעלה מחייב את היצרנים במסילות של עד 20A בריבוי מסילות.

אם תבדוק טוב תגלה ספקים חזקים איכותיים וידועים יותר שיש להם מסילות של 17-18A.

פורסם

לפי הכותרת שלך לא מבינים כלום. שנה את הכותרת כך שיבינו שאתה רוצה לקנות ספק, וכמו כן הוסף את התקציב שלך לכותרת

פורסם
  • מחבר

מקבל את התיקון.

אני מעוניין (אכן) בספק חדש עד 1000 ש"ח

אם הTagan Piperock 900W TG900-BZ לא מספק,

האם ה Corsair HX Series 620W PSU כן יתאים ?(למערכת שציינתי)

אם לא, מי המומלץ בטווח המחיר הזה?

פורסם

TX650 למשל, שעולה כ-580 ש"ח יהיה מעל ומעבר (בהרבה) ויאפשר לך לבצע אוברקלוק כאוות נפשך בלי להיות מוגבל, אין שום סיבה להשקיע 1000 ש"ח בספק ובטח שלא בכ-1000W

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים