עבור לתוכן

איזה ספק עדיף למערכת שלי מבין הספקים הללו - תקציב בערך 400 שח?

Featured Replies

פורסם

VX450 עולה מעל 400 ש"ח ואין שום סיכוי שתצליח למצוא אחד כזה בכ-270 ש"ח. תנסה אולי ביד שנייה

ב-KSP נמכר ב-390 ש"ח.

פורסם

סליחה חשבתי שמדובר ב-400W של סיסוניק. אכן מדובר בכ-340 ש"ח.

אוקי אורי, Ksp מוכרים אותו במחיר כזה אבל החנויות האיכותיות למיטב זכרוני מוכרות אותו במעל 400 ש"ח

פורסם
  • מחבר

ראיתי הצעה לספק יד שנייה Enermax PRO82 525W Active PFC ב320 שקל.

היה 3 חודשים בשימוש ואחריות 5 שנים בKSP.

האם הייתם לוקחים אותו, או את הSEASONIC ב340 שקל?

פורסם

Enermax - ‏MODU82+ 425W Active PFC 12cm Fan‎

420 שקל.

המודו חזק יחסית ושקט. יש לי אותו ושכחתי שהוא קיים מרוב השקט.

הטומהוק חלש!

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה, אבל שאלתי שאלה אחרת. (שים לב בבקשה לפוסט האחרון שלי בשירשור הזה).

פורסם

ראיתי הצעה לספק יד שנייה Enermax PRO82 525W Active PFC ב320 שקל.

היה 3 חודשים בשימוש ואחריות 5 שנים בKSP.

האם הייתם לוקחים אותו, או את הSEASONIC ב340 שקל?

ספק מעולה. חדש עולה כ 500 שקל. רק תבדוק טוב מה אתה מקבל ולמה הוא מוכר ספק כזה אחרי 3 חודשים.

דרך אגב את הפרו 425 ניתן להשיג ב IQPC ב 380 שקל והוא עדיף על ה VX450.

פורסם

אני מציע לך ללכת על האנרמקס.

קנה את הספק לפי צריכה שלך כ ר ג ע ולא מה יהיה בעוד שנתיים.גם אני הייתי מבולבל מהמגוון אבל אחרי המון דיונים פה

אני מאד סגור על המודו או הפרו החדשים של אנמרקס.אם אין לך כרטיס מסך עכשווי ואתה לא מתכנן אחד כזה אתה יכול לקנות את

ה 425 כמו שהמליצו לך פה ב IQPC.שקט זה דבר מאד חשוב בעבודה על מחשב.אם זה לא קריטי לך אתה יכול לקנות גם ספק ג'נרי ב 80 שקל ולסגור

עניין.

פורסם

למה לדבר סתם? שקט זה חשוב, אבל יש מרחק גדול בין אנרמקס או קורסאייר לבין ספק גנרי, ובטווח הזה יש לא מעט ספקים שיתנו מענה לא רע. הסיבה שלא קונים ספק גנרי היא לא השקט.

פורסם
  • מחבר

integral, תודה על העצה.

אם אני אחליט ללכת על המשומש, יש איזה דרך שאני יכול לבדוק אותו\להגן על עצמי בצורה כלשהי כאשר אני קונה אותו?

פורסם

קודם כל לוודא שהוא נקנה מיבואן רשמי, כלומר רוזטק ולא מיבוא מקבילי (צריכה להיות עליו מדבקה שלהם). כמובן שהמדבקה שלמה ולא קרועה ואין נזק פיזי על הספק או סימני פתיחה. להפעיל אותו במאמץ ולהקשיב לו (שאין רעשים מוזרים, וכו'). כעיקרון, אם אין נזק פיזי והספק לא נפתח הוא אמור להיות מגובה ע"י היבואן. אתה גם יכול לוודא זאת עם היבואן שזמין פה בפורום - כעיקרון האחריות צריכה לתפוס גם אם עבר בעלות, אבל ליתר ביטחון תבדוק.

פורסם
  • מחבר

הספק נקנה מKSP.

זה נחשב ליבואן רשמי?

והאם זה ממש משנה לי אם זה יבואן רשמי או לא?

תודה רבה לך!!

פורסם

למיטב ידיעתי KSP בזמן האחרון קונים מהיבואן הרשמי, אם כי בעבר ייבאו בעצמם. כדאי שתוודא.

כן, זה יכול לשנות מאוד. האם במידת הצורך תקבל שרות מהיר או שישלחו אותך לחפש את החברים שלך עד ש"הוא יחזור מחו"ל" אם בכלל יכירו באחריות לאחר החלפת בעלות או יחפשו סיבה מטופשת כזאת או אחרת ללמה לא לכבד את האחריות כמנהגם של חלק מהיבואנים האפורים והאותיות הקטנות מאחורי החשבוניות שלהם.

פורסם

ל- uri998

ספק שנושא עליו את מדבקת האחריות של ROSTEC יקבל שירות ואחריות גם אם הוא עבר בעלות ונסע מעל 100000 ק"מ :P.

צביקה - יבואן ENERMAX

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים