עבור לתוכן

Windows 7 RC - הRC זמין להורדה מאתר מיקרוסופט - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

התקנתי את כרום ושמתי לב שהוא לא עובד בכלל... הכוונה לא מעלה אתרים, פעם ראשונה שאני מנסה להכנס לאיזה אתר אני מקבל הודעה שהיתה שגיאה בטעינת הדף, ואחר כך אם אני מנסה לגלוש לאנשהו כל מה שאני מקבל זה דף לבן וריק...

מישהו עוד חווה את זה ואולי יודע איך לפתור את הבעיה?

compatibility mode לויסטה/XP לא עוזר.

אצלי אין בעיה עם כרום

• תגובות 3.5k
  • צפיות 370.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מתי צא ווינדוס 7 המלא? האם היה בו DX11?

פורסם

בסביבות אוגוסט אם לא צפויים הפתעות

פורסם
  • מחבר

מי אמר לך את זה?

יש כרגע כמה תאריכים כמו OCT 3rd, אבל בעיקרון WIN7 אמור לצאת בQ4 2009 או Q1 2010.

פורסם

התאריך הרישמי היחיד שיש הוא Q1 2010 אבל כולם חושבים שזה יצא יותר מוקדם מזה.

הבעיה היא שהשחרור תלוי בתהליך הפיתוח, אם יצוצו בעיות שלא ציפו להם אז מיקרוסופט לא יקדימו את זה.

הגורם הכי משמעותי פה זה DX11 שעוד לא יצא לבטא הפומבי וגם אין חומרה שמנצלת אותו כרגע.

יתכן מאוד שבעיות בDX11 יעקבו את השחרור של המערכת כולה (למרות שהוא בעצם בנוי על DX10 כדי לאפשר תאימות לאחור).

פורסם
  • מחבר

ומה שטוענים שהפיתוח הולך נהדר, ואין הבעיות גדולות עם הBUILDים האחרונים (7000-7025).

ד"א אני היחידי שהSnipping tool מופיע בTASKBAR לומרות שסוגרים אותו? לומרות שלא נעצתי אותו לשם.

פורסם

תבטל את הנעיצה. קליק ימני - unpin.

פורסם

ומה שטוענים שהפיתוח הולך נהדר, ואין הבעיות גדולות עם הBUILDים האחרונים (7000-7025).

ד"א אני היחידי שהSnipping tool מופיע בTASKBAR לומרות שסוגרים אותו? לומרות שלא נעצתי אותו לשם.

DX11...

פורסם

יש שמועות שרוצים לשחרר אותו כבר ב-2009, סתם בגלל לחץ כמו שאינטל היו לחוצים לשחרר כמה שיותר מהר את ה-Core 2 Duo בשביל שיכפר על הזוועה שנקראה "פנטיום", ככה מיקרוסופט לחוצה לשחרר את 7 בשביל שיכפר על ויסטעעע.

פורסם

בעיקרון הדבר הצודק לעשות יהיה לשחרר את 7 בתור SP לויסטה או לפחות לשדרג את משתמשי ויסטה בחינם.

פורסם

סתם בגלל לחץ כמו שאינטל היו לחוצים לשחרר כמה שיותר מהר את ה-Core 2 Duo בשביל שיכפר על הזוועה שנקראה "פנטיום"

ואוו ואוו ואווווו

KEEP YOUR LANGUAGE בחור צעיר...

פנטיום זו משפחה מכובדת ביותר, זה שהיה להם בן סורר בשם פנטיום-4 זה לא אומר שאתה צריך להכפיש את שם כל המשפחה המכובדת הזאת...

(אם כי מאז תקופת הפנטיום 3 מול ה-Athlon אני באופן אישי כבר עברתי ל-AMD..)

http://hwzone.co.il/news/1137382662/86160/

פורסם

בעיקרון הדבר הצודק לעשות יהיה לשחרר את 7 בתור SP לויסטה או לפחות לשדרג את משתמשי ויסטה בחינם.

אתה רוצה שהם ישחררו שנתיים של פיתוח שבו הם השקיעו מאות מיליוני דולרים בפיתוח בחינם?

גאוני, לא יודע למה חברות אחרות לא משתמשות בטקטיקה הזאת! :nixweiss:

פורסם

לא אמרתי שזה יהיה צעד כלכלי נכון, רק הוגן בהתחשב בזוועה שנקראת ווינדוס ויסטה.

פורסם

ואוו ואוו ואווווו

KEEP YOUR LANGUAGE בחור צעיר...

פנטיום זו משפחה מכובדת ביותר, זה שהיה להם בן סורר בשם פנטיום-4 זה לא אומר שאתה צריך להכפיש את שם כל המשפחה המכובדת הזאת...

(אם כי מאז תקופת הפנטיום 3 מול ה-Athlon אני באופן אישי כבר עברתי ל-AMD..)

http://hwzone.co.il/news/1137382662/86160/

המ... כן... היה לי פעם איזה Pentium III 700MHz עם 256 SD-RAM בשלושה מקלות, היה תענוג :-\

רציתי להגיד משהו על יכולות האוברקלוק המדהימות של ה-Pentium D אחרי כמה גרסאות, אבל זה כבר לגמרי לא קשור לנושא.

ולסיכום: http://hwzone.co.il/reviews/965EE/

פורסם

שמעתי מחבר שעוד מעט תצא גירסת RC1.. זה נכון? ידוע מתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים