פורסם 2009 ביולי 816 שנים נראה לי שאין דיסק, רק התקנה על המחשב.בכל מקרה מה שמעניין אותך זה רק הרשיוןאם יש לך רשיון תואם למוצר. המחשב שלך מפסיק לעניין אותם, מצידם תתקין מה שבא לך.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים OEM זה אומר שזה בא עם המחשב, על המדבקה יהיה רשום שם היצרן והמספר היסריאלי מותאם לדגם המחשב הספציפי.לא מדוייק. בעל חנות יכול למכור מחשב שהוא מרכיב עם רשיון OEM. אחרת לא היו רשיונות כאלו שלא באים מראש מודבקים על המחשב איתו הם נקנו.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים זאת אומרת שאני לא מקבל דיסק רק מדבקה עם KEY?הKEY ממש לא מעניין אותי מה שאני צריך זה את הדיסק המקורי שMSמוכרת בחנויות.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים עם מחשבים ניידים ומחשבי מותג מגיעה רק מדבקה, ודיסק שיחזור.או דיסק התקנה של ווינדווס שעבר שינויים קלים ע"י יצרן המחשב.כשאתה קונה מחשב (לא מחשב מותג) עם מדבקת OEM אתה אמור לקבל גם דיסק התקנה.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים למישו יש באנצ'ים של XP VS WIN7 ?חיפשתי בגוגל אבל כל מה שמצאתי זה על גירסאות בטא או RC 7100.אני מחפש באנצ'ים על 7 מהגרסאות האחרונות.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים אף אחד לא יטרח לעשות את זה, כי זה יספיק להשתנות עוד כמה פעמים עד ההשקה באוקטובר.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים אני לא חושב שזה הולך להשתנות בצורה משמעותיתהמערכת כבר מוכנה אני מאמין שMS יתקנו באגים עד אוקטובר, בלי שינוי משמעותיבמערכת עצמה או בKERNEL כיהמערכת כבר יציבה ומהירה יחסית עוד בגרסאת RC
פורסם 2009 ביולי 916 שנים אני משתמש ב7 כבר כמעט חודש בבילד 7100 והמערכת עובדת מצוייןמשחקים סרטים אינטרנט עובדים בצורה טובה אין מה לדאוג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.