פורסם 2009 ביולי 516 שנים העניין הוא שכמו שקרה לי, גם ב-RETAIL ברגע שמבצעים אקטיבציה והשרתים מזהים שעולה אליהם קוד HASH שהוא לגמרי שונה ממה שיש שם, חוסמים ומבקשים לעשות אקטיבציה מחדש. אני הייתי צריך להתקשר למיקרוסופט כדי שייתנו לי קוד הפעלה חדש.
פורסם 2009 ביולי 516 שנים אבל מאיפה הם יודעים שקניתי מחשב חדש? וואלה נשרף כל המחשב. ספק סיני זול. קיבלתי חלקים שונים לגמרי במסגרת אחריות.
פורסם 2009 ביולי 516 שנים אני עוד לא שמעתי על מקרה שנשרף כל המחשב ובלי קשר אני מניח שלא יתווכחו עם כל אחד. בכל מקרה מבחינה חוקית אין הרבה הבדל בין זה לבין גירסה פיראטית, אז מה הטעם?
פורסם 2009 ביולי 516 שנים הגיוני שישרף לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך במכה. קרה לי בעבר לפני שלמדתי על חומרה והתחלתי להשקיע כסף בספקים איכותיים.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים לפי מה שידוע לי גרסאת OEM של ויסטה תיהיה זהה במחיר לOEM של 7 אז תאכלס מי שרוצה לעבור ל7 HOME PREMIUM משלם 560 שקל במקום ליקנות RETAIL ב 900 שקל.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים בטח שאפשראני אישית קניתי חבילת מדבקות מחנות XXX בלי CD ובלי כלום.כן אבל מה זה נותן לך? מלבד CD KEY שעובד ... אם יבדקו אז מבחינת חוקיות זה יכול להיות פרוץ באותה מידה.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים OEM זה אומר שזה בא עם המחשב, על המדבקה יהיה רשום שם היצרן והמספר היסריאלי מותאם לדגם המחשב הספציפי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.