פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר נחמד, חבל שהם לא נותנים גם Kaspersky 2010 בטא לווינדוס 7 לזמן יותר ארוך.
פורסם 2009 ביוני 216 שנים כמה שאלות:1. כיום יש לי ווינדוז ויסטה אולטימייט ואני רוצה להוריד ווינדוז 7 RC. אם אני מוריד את הווינדוז 7 אני יכול לחזור אחר כך לויסטה? אם כן אז איך?2.בעיה בהורדה: נכנסתי ללינק של ההורדה בחרתי שפה ומה שצריך ולוקח לזה מלא זמן לטעון את ההורדה וזה לא מוריד בסוף. מה עושים?3. האם צריך להתקין את המחשב מחדש אם אני עובר לווינדוז 7 RC?4. האם זה נכון שמי שיש לו ווינדוז ויסטה יזכה לשידרוג בחינם לווינדוז 7 כשייצא?
פורסם 2009 ביוני 216 שנים 1. אם תעשה שדרוג (בהנחה שזה בכלל אפשרי?) ולא התקנה נפרדת נקיה, אז לא.2. לנסות שוב.3. אני לא בטוח שיש אפשרות לשדרוג (ראה סעיף 1)4. התשובה לשאלה הזאת שנשאלת מיליון פעם היא - לא
פורסם 2009 ביוני 216 שנים שלום אני עברתי לא מזמן לווינודס 7 וניסיתי להתקין DEAMON TOOLS באתר שלם כתוב שהתוכנה תומכת 7 כאשר אני רוצה להפעיל(בפעם הראשונה ) הוא מוציא לי את השגיעה הבאה תודה מראש
פורסם 2009 ביוני 216 שנים אני יכול לאשר שהגרסה החדשה (4) של NOD32 שהתקנתי הרגע ברישיון עובד נהדר ופשוט טס על 7RC.
פורסם 2009 ביוני 216 שנים אני יכול לאשר שהגרסה החדשה (4) של NOD32 שהתקנתי הרגע ברישיון עובד נהדר ופשוט טס על 7RC.מאשר! עובד FIX.
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מסתבר שעורך התמונות המובנה במערכת נוח ביותר. לדברים פשוטים, הוא מעולה. לדברים יותר מורכבים צריך עדיין כלים כמו IrFanView, אבל בקטנות אפשר להסתדר איתו יופי.
פורסם 2009 ביוני 216 שנים לי יש את 7 והתקנתי את הDaemon בלי בעיות מיוחדות למרות שלא הייתה לי גישת אדמין מלאה. אבל הנה פתרון, תלחץ START ותחפש "secpol.msc". עכשיו בפנים תבחר את Local Policies>Security Options Accounts:administartor account Status - שנה את זה ל Enabled , יש שם גם עוד דברים שימושיים שאפשר לשנות ושחוסכים הרבה כאב ראש . עכשיו אתה אדמין עם גישות מלאות לילה טוב.
פורסם 2009 ביוני 316 שנים כן כל הכבוד להם והעיקר NOD 4 עם ויסטה SP2 עושה בעיות בבקשה: http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN2254&actp=LIST_RECENT
פורסם 2009 ביוני 316 שנים onadiv איזה גירסה של D.T התקנתה?ניסיתי להתקין את ה D.T הוא מבקש RESTART באמצע ההתקנה, אחרי שהמערכת עולה שוב הוא מתחיל את ההתקנה מחדש ושוב מבקש שוב RESTART.... וככה הוא תקוע על אותו מצב.מישהו מכיר את הבעיה?
פורסם 2009 ביוני 316 שנים onadiv איזה גירסה של D.T התקנתה?ניסיתי להתקין את ה D.T הוא מבקש RESTART באמצע ההתקנה, אחרי שהמערכת עולה שוב הוא מתחיל את ההתקנה מחדש ושוב מבקש שוב RESTART.... וככה הוא תקוע על אותו מצב.מישהו מכיר את הבעיה?התקנתי Daemon Tools Lite, אותה הגרסא שאיתה ראיתי שהיית לך הבעיה. וודא שהגרסא שלך היא החדשה ביותר, אתה יכול לנסות להוריד מחדש: http://www.daemon-tools.cc/eng/downloadsתוריד את הLite 4.30.4 , זה תומך :"Windows 7 beta supporting is now available in DAEMON Tools Lite!Enjoy testing new OS version with favorite software."
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.