פורסם 2009 במאי 2816 שנים לחצן ימני על רקע ה DESKTOP ואז PERSONALIZE בחלון שנפתח, תהיה לך למטה קוביה שרשום עליה WINDOW COLOR ברגע שתלחץ עליה יהיו לך כל מיני צבעים לבחירה בקוביות שכאלו..מתחת להן תסמן ב V את מה שרשום בו ENABLE TRANSPARENCY.. ותשחק עם הצבע קצת אם זה לא מספיק בשבילך..עם הגרירה שמתחת לזה כדי לתת אפקט גדול / קטן יותר של הדגשת הצבע..
פורסם 2009 במאי 2816 שנים זהו שאין...החליט להשתגע?בנייד יש לי גם WIN7 ואין שם את הבעיה הזאת.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 2816 שנים התקנתי בהצלחה RC 7100 64BIT ....קודם היה לי 7000 מה ההבדל המרכזי ביניהם ?גם 7000 עבד מצויין...אז מה השוני המוצהר ?(ברור לי שגם שיפרו כל מיני באגים)חוץ מיזה זה בהחלט מרגיש טוב! המערכת הזו - לא את הכל אפשר להסביר - זה בהחלט ניראה קפיצה(שלא ממש הרגשתי כשהתקנתי ויסטה(חזרתי אז ל XP בסופו של דבר)מעניין איך יראה השוק בשנתיים הבאות ( גם גוגל תשיק מערכת הפעלה)
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מעניין איך יראה השוק בשנתיים הבאות ( גם גוגל תשיק מערכת הפעלה)יש לה כבר את הANDROID שהוא לא רע כלל אולי באמת היא תוציא משו נחמד.
פורסם 2009 במאי 2816 שנים GUARDIAN הסתדר? אוקי אני נראה לי מתקין את המערכת עכשיו..יש כמה דגשים לפני? כמו אינטרנט וכו'? צרבתי את הדיסק של הוינדוס באופן רגיל ולא IMAGE...תהיה בעיה? כי אני מתאר לעצמי שהוינדוס לא ירוץ אוטומטית...לצרוב שוב? אני פשוט רוצה להתקין את המערכת לפני שאני עוזב את העיר כדי שהמערכת לפחות תעבוד טוב למשפחה על המחשב
פורסם 2009 במאי 2816 שנים רק החיפוש בעייתי ב- 8?מה לגבי המהירות?תעשה לך טובה ופשוט תהייה בפיירפוקס בלי קשר :-).בעקרון Ctrl+F עובד לי...אם לומר את האמת, הוא הרבה יותר טוב משאקספלורר 7 היה (שהוא הסיבה שהתקנתי FF במקור), אבל אני מוצא ש-8 עושה מה ש-FF עשה עוד לפני שהוספתי לו תוספים. בינתיים אני לא רואה סיבה לעבור (אולי חוץ מניצול משאבים קצת גדול), אבל אם אני אראה, אני בהחלט הולך לחזור ל-FF - 8 מוביל עליו לדעתי רק בנקודות.
פורסם 2009 במאי 2816 שנים קרה לי דבר מוזר היום כל האייקונים בשולחן העבודה שלי היתהפכו לא כאילו על הראש אלה כאילו אני מסתכל עליהם בראי למישהו זה קרה? אני לא מצליח לסדר את זה
פורסם 2009 במאי 2816 שנים איך מחזירים את ה"שקיפות" בBARS של WIN 7?אני מנחש שהשירות הרלונטי (uxsms) קרס לך.הפתרון הוא כמו שעשית הפעלה מחדש או שפשוט תפעיל אותו מחדש שזה 2 שניות)net stop uxsmsnet start uxsmsרק אל תשכח להפעיל את ה CMD כמנהל (ואני מקווה שלא התבלבלתי בשם השירות)
פורסם 2009 במאי 2916 שנים C:\Documents and Settings\%UserName%\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
פורסם 2009 במאי 2916 שנים Lifecam VX-1000ניסיתי את כל סוגי הדרייברים האפשריים, כולל הבטא שמיועדים ל7. כולם נותנים לי "unexpected error" איפשהו בהתקנה.למישהו יש מושג איך אפשר לגרום לה לעבוד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.