פורסם 2009 במאי 1416 שנים מישהו ניסה את ZONE ALARM על 7 ? עובד ?תצטרך לחכות ליציאת הגרסה המלאה של WIN7 ב23 בנבמבר.כך היה עם הגרסת שתמכה בויסטה דאז.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים שום קודקים. MS חסמו את האפשרות לקודקים חיצוניים עבור DIVX ו-H264 אני יכול לראות כרגע רק דרך MPC ו-XBMC שמשתמשים בקודקים פנימיים. אני צופה בWMC כל סרט ב H264
פורסם 2009 במאי 1416 שנים שום קודקים. MS חסמו את האפשרות לקודקים חיצוניים עבור DIVX ו-H264 אני יכול לראות כרגע רק דרך MPC ו-XBMC שמשתמשים בקודקים פנימיים. על מה אתה מדבר? אצלי FFDshow וידאו ואודיו ו-AC3 Filter (בהמלצת מנהל פורום אודיו) פועלים יופי.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים אילו המלצות יש לך שאין לנו ? יש לי קו מעצבן כזה שעולה ויורד תוך כדי הסרט/קליפ משהו שקשור לוידאו שמתי קודקים חדשים של Shark007 עדכנתי את הכרטיס מסך ועדין יש את הקו הזה שעולה ויורד מה אפשר לעשות?
פורסם 2009 במאי 1416 שנים במקור קיבלתי טיפ מ-Milford Cubicle שעבד גם ב-XP וגם פה ב-7: תעיף הכל, ה-כ-ל, כל קודק שיש לך, אחר כך תתקין FFDshow בלבד, ואז תתקין גם Classic Media Player ואיתו תראה סרטי HD. http://www.free-codecs.com/download/FFDshow.htmאחרי זה כשלא היה קול בסרטי HD, קיבלתי טיפ גם מ-SoapSeller, המנהל של פורום אודיו, והוא להתקין AC3 Filter.http://ac3filter.net/project/1/releasesואחרי זה עליהם התקנתי Classic Media Playerhttp://www.free-codecs.com/download/Media_Player_Classic.htmמקווה שיעבוד. קרדיטים למעלה.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים אני בינתיים לא התקנתי ffdshow או חבילת קודקים. שמתי coreavc ו-ac3filter, ולכל השאר אני משתמש בקודקים של windows 7 (שמספיק טובים לדעתי - ה-DTV וה-DMO's) דרך MPC, כולם על prefer. ואם חסר משהו אז הוא כבר פונה למפענחים המובנים של MPC-HC ואם כבר ffdshow, מה הוא נותן שהקודקים המובנים של MPC-HC לא נותנים ? (למשתמש הממוצע)
פורסם 2009 במאי 1416 שנים לא בהכרח. coreavc מציג איכות תמונה נהדרת, תומך multi-threading וגם האצת GPU דרך CUDA. הוא מבורך על כל מחשב שהוא.מה שכן, ל-windows 7 כבר יש מפענח h.264 עם multi-threading והאצת GPU עם DXVA (שרוב הכרטיסים תומכים)גם ל-MPC-HC יש מפענח h.264 מובנה עם האצת DXVA. לא בטוח לגבי multi-threading... אבל אני עדיין מעדיף coreavc, עושה עבודה יותר טובה משניהם לדעתי, אלא אם יש לך כרטיס ATI ואתה צריך האצת GPU.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים יש תוכנה במקום הדימון טולס כי היא לא עובדת ב7 ניסיתי גם אלכוהול לא עובדת...
פורסם 2009 במאי 1416 שנים חברה DAEMON TOOLS בגרסאה האחרונה בהחלט עובדת.קופץת עדין הודעה הישנה שיש בעיית תאימות (בגלל הגירסאה הישנה) אבל עובד מצוין וללא בעיות.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים לא בהכרח. coreavc מציג איכות תמונה נהדרת, תומך multi-threading וגם האצת GPU דרך CUDA. הוא מבורך על כל מחשב שהוא.מה שכן, ל-windows 7 כבר יש מפענח h.264 עם multi-threading והאצת GPU עם DXVA (שרוב הכרטיסים תומכים)גם ל-MPC-HC יש מפענח h.264 מובנה עם האצת DXVA. לא בטוח לגבי multi-threading... אבל אני עדיין מעדיף coreavc, עושה עבודה יותר טובה משניהם לדעתי, אלא אם יש לך כרטיס ATI ואתה צריך האצת GPU.תודה על ההסבר זאת הסיבה שהיה סימן שאלה בסוף המשפט ההוא
פורסם 2009 במאי 1416 שנים מישהו ניסה את ZONE ALARM על 7 ? עובד ?לא נראה לי, אבל אני יודע ש AVG Internet Security 8.5 תומך כבר ב WIN7 (תומך רשמית ולא רק עובד)[br]פורסם בתאריך: 14.05.2009 בשעה 20:55:55דרך אגב WIN 7 7127 "יצאה"
פורסם 2009 במאי 1416 שנים על מה אתה מדבר? אצלי FFDshow וידאו ואודיו ו-AC3 Filter (בהמלצת מנהל פורום אודיו) פועלים יופי. זה כי אתה משתמש ב-MPC ולא ב-WMP.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים שום קודקים. MS חסמו את האפשרות לקודקים חיצוניים עבור DIVX ו-H264 אני יכול לראות כרגע רק דרך MPC ו-XBMC שמשתמשים בקודקים פנימיים. ומה בעצם חסר לך ב-WMP12 ? כי MKV למשל אתה יכול לראות בכיף עם הקודק של windows, אבל רק אחרי שתתקין haali media splitter. גם divx/xvid עובדים בסדר גמור ב-WMP12.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים הנה WMP12, עובד. כמו שנאמר haali media splitter, אני משתמש ב Matroska Splitter ויש מליון שיעשו את העבודה. ודרך אגב כבר מזמן ששמתי קישורים לזה בשירשור של השיפצורים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.