פורסם 2009 במאי 916 שנים אתה צוחק? הרגע עניתי לך ואתה מעתיק את אותה שאלה ממקודם ושולח עוד פעם? סליחה בטעות זה שלח לי פעמיים...המסך לא התחלף וחשבתי שלא נישלח...ואתה כבר ענית בינתיים עדיין אני לא מבין אפשר לשדרג ע"ג WIN7 (גירסת 7000 הראשונה ב 64 סיביות) הקיים או לא? ההיגיון אומר שתמיד אפשרי לא? ואני שאלתי כאמור אם זה גם מומלץ
פורסם 2009 במאי 916 שנים יש מצב שהוא מתחבא לך על שולחן העבודה ?? אם הוא מתחבא שם, הוא כנראה מתחבא ממש ממש טוב כי אני לא יכול למצוא אותו, קרה בעוד מחשב עם RC1, לא נראה לי שהוא בכלל קיים
פורסם 2009 במאי 916 שנים סליחה בטעות זה שלח לי פעמיים...המסך לא התחלף וחשבתי שלא נישלח...ואתה כבר ענית בינתיים עדיין אני לא מבין אפשר לשדרג ע"ג WIN7 (גירסת 7000 הראשונה ב 64 סיביות) הקיים או לא? ההיגיון אומר שתמיד אפשרי לא? ואני שאלתי כאמור אם זה גם מומלץ זה אפשרי אבל זה מחייב שינוי של אחד מקבצי ההתקנה זה היה אותו דבר כמו התקנה רגילה כל עוד אין המון תוכנות כי אז הוא היה איטי והיה לך צורך להתקין את האנטי וירוס מחדש הוא לא יעבוד אחרי העדכון
פורסם 2009 במאי 916 שנים אם הוא מתחבא שם, הוא כנראה מתחבא ממש ממש טוב כי אני לא יכול למצוא אותו, קרה בעוד מחשב עם RC1, לא נראה לי שהוא בכלל קיים ואם אתה נכנס ל REGIONAL SETTINGS בוחר תווית עם המילה KEYBOARD בוחר תווית שניה שם זה לא בחור לך כ HIDDEN בטעות ?
פורסם 2009 במאי 916 שנים מאיפה אני יכול להוריד ולהתקין DIRECTX 10? הורדתי DIRECTX 10 RC2 PRE FIX 3 אני לא יודע אם זה גרסה סופית וגם אחרי חצי שעה באונריל 3 עם זה על הווינדוז 7 קיבלתי מסך כחול (דרייברים הכי חדשים מהאתר של אנוידיה) אה וגרסת 64 ביט אם זה משנה משהו
פורסם 2009 במאי 916 שנים 10 כבר מובנה במערכת אין צורך להתקין כלוםאני לא מסכים11 בא מותקן עם המערכתכשניסיתי להפעיל כמה משחקים הוא אמר שחסר קובץ של DX10ורק אחרי שהתקנתי המשחקים עלו
פורסם 2009 במאי 916 שנים צודק OMRIJ, זה באמת לא מה שהוא צריך. הוא עדיין אומר שלא נתתי לו את הדרייבר שהוא צריך. אני מחפש עכשיו בגוגל פתרון.אחרי שהתגברתי על הבעיה שלי בעזרת דיסק של VISTA, יש לי עכשיו את הבעיה שלך, שהוא לא יכול לזהות את הCD/DVD. מצאת לזה פתרון? תודה.
פורסם 2009 במאי 916 שנים ניסית במצב תאימות לאחור? XP או ויסטה?אגב הכל אפשר לעקוף והכל יכול לעבוד. הצלחתי להתקין כרטיס טלויזיה משנת 98 על ווינדוס 7. האמת שכן. ניסיתי כי תכונה אחרת של הרטיס לא עבדה.מאז שבחרתי בתאימות לויסטה, גם אחרי שביטלתי אותה, הבעיה התחילה.הסרה והתקנה מחדש לא עזרו.
פורסם 2009 במאי 916 שנים אחרי שהתגברתי על הבעיה שלי בעזרת דיסק של VISTA, יש לי עכשיו את הבעיה שלך, שהוא לא יכול לזהות את הCD/DVD. מצאת לזה פתרון? תודה.לא מצאתי עדיין משהו שעבד עבורי. כשאני צרבתי את הדיסק, צרבתי על 4X, ויכול להיות שזה מהיר מדי. אני בכל מקרה צורב מחדש, הפעם על 1X (ועם תוכנה אחרת על LG GSN-44H או משהו כזה). שווה ניסיון. אנשים באינטרנט גם אמרו שעוזר אם אתה מכבה את אמולציית ה-SATA ל-IDE במחשב שלך. עשיתי את זה וזה לא עזר, אבל בהתקנה של הדיסק החדש אני אנסה גם את זה.
פורסם 2009 במאי 916 שנים גרסאת portable עובדת מעולה . א. יש את ה VIRTUAL CLONE DRIVE ב. יצאה גירסה של DT שעובדת כבר.
פורסם 2009 במאי 916 שנים א. אין על alcohol 120%ב. DT לא בא עם SPYWARE? או שזה היה רק בגרסאות הישנות מאוד.?
פורסם 2009 במאי 916 שנים עשיתי חיפוש לגבי הבעיה, והבעיה שלי היא בגלל שהחומרה שלי ישנה ולוח האם יכול לעשות בוט מCD אך לא מDVD. בכל מקרה כנראה צריך להכנס להתקנה באופן ידני. אעדכן פה אם אצליח.אז הצריבה דרך NERO עם BURN IMAGE כן עובדת?ואיזה לוח יש לך שלא עושה BOOT דרך DVD???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.