עבור לתוכן

Windows 7 RC - הRC זמין להורדה מאתר מיקרוסופט - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

במידה ואני מתקין ווינדוס 7 איפה אני מוצא דרייברים מתאימים? האם הדרייברים של ה-XP או VISTA מתאימים?

• תגובות 3.5k
  • צפיות 372.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אם יש לך מערכת מהשנתיים-שלוש האחרונים סביר להניח שהדרייברים יותקנו אוטומטית בהתקנה של ווינדוס, אם לא סביר להניח שזה יתקין דרייברים מהווינדוס אפדייט ואם לא אז לחלק מהדברים כבר יש דרייברים ולאלה שלא, דרייברים של ויסטה אמורים לעבוד.

פורסם

מה הטעם בגרסא זאת? צריך לחכות לRC 7105 או שתצא גרסא מעל 7105.

פורסם

אני יודע ששאלו כבר אבל אני לא מצליח למצוא את התשובה, מה ההבדל בין גירסת RC לRTM?

פורסם

RTM זו גירסא סופית - זו הגירסא שתשווק

RC - מועמד לגירסא סופית (עוד לא, אבל כמעט)

פורסם
  • מחבר

ההבדלים בשבילך הם שRC זה מוצר גמור, עם כל הפיצ'רים של הRTM, והוא נועד בשביל לתת זמן למפתחים לחפש ולתקן באגים ובעיות.

פורסם

תודה לכם :).

פורסם

ההבדלים בשבילך הם שRC זה מוצר גמור, עם כל הפיצ'רים של הRTM, והוא נועד בשביל לתת זמן למפתחים לחפש ולתקן באגים ובעיות.

זה לא ממש מדוייק..

RC זאת גירסת בטא לכל דבר, פשוט עוד שלב מתקדם יותר. כמעט ולא קיים בהיסטוריה של עולם התוכנות מצב שבו RC1 שוחרר כ-RTM ללא שום שינוי/תיקון.

אין שום הבדל ממשי בין "בטא 1, בטא 2, בטא 3, סופי" ובין "בטא 1, בטא 2, RC1, סופי", בשני המקרים מדובר בגירסאות בטא עד הגירסה הסופית..

פורסם
  • מחבר

אז זהו שיש, אלפא זה לרוב שיפורים ברמת המנוע/קרנל, בטא זה הוספת פיצ'רים ותכונות וכו' וRC זה תיקוני באגים ובעיות.

דוגמא לכך שRC2 הפך לRTM (או RTW במקרה הספציפי הזה) הוא פיירפוקס 3, גרסאת הRC2,RC3 ו3.0 זה בוילד זהה לחלוטין בווינדוס (הRC 3 היה עם תיקוני באגים למק, אך לווינדוס הוציאו RC3 זהה לRC2.

פורסם

נו, מה הנקודה שלך? הסכמת בעצמך עם זה שב-RC עדיין יש באגים.

פורסם

BETA זה שהפיצ'רים עוד לא הושלמו

RC זה שיש את כל התכונות

באגים יש גם ב SP6

פורסם
  • מחבר

נו, מה הנקודה שלך? הסכמת בעצמך עם זה שב-RC עדיין יש באגים.

בוודאי שיש באגים, כל הרעיון של RC זה לחפש ולתקן באגים.

פורסם

איזה ויכוח סרק

אלו לא הגדרות מילוניות

ויכול להיות גם ברגע האחרון שיכניסו פיצ'ר בין RC ל RTM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים