פורסם 2009 באפריל 516 שנים שלום לכולם,במידה ואני מתקין ווינדוס 7 איפה אני מוצא דרייברים מתאימים? האם הדרייברים של ה-XP או VISTA מתאימים?
פורסם 2009 באפריל 516 שנים מחבר אם יש לך מערכת מהשנתיים-שלוש האחרונים סביר להניח שהדרייברים יותקנו אוטומטית בהתקנה של ווינדוס, אם לא סביר להניח שזה יתקין דרייברים מהווינדוס אפדייט ואם לא אז לחלק מהדברים כבר יש דרייברים ולאלה שלא, דרייברים של ויסטה אמורים לעבוד.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים מחבר הודלף build 7077 x86.http://arstechnica.com/microsoft/news/2009/04/first-screenshots-of-build-windows-7-build-7077-leak.ars
פורסם 2009 באפריל 816 שנים אני יודע ששאלו כבר אבל אני לא מצליח למצוא את התשובה, מה ההבדל בין גירסת RC לRTM?
פורסם 2009 באפריל 816 שנים RTM זו גירסא סופית - זו הגירסא שתשווקRC - מועמד לגירסא סופית (עוד לא, אבל כמעט)
פורסם 2009 באפריל 816 שנים מחבר ההבדלים בשבילך הם שRC זה מוצר גמור, עם כל הפיצ'רים של הRTM, והוא נועד בשביל לתת זמן למפתחים לחפש ולתקן באגים ובעיות.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים ההבדלים בשבילך הם שRC זה מוצר גמור, עם כל הפיצ'רים של הRTM, והוא נועד בשביל לתת זמן למפתחים לחפש ולתקן באגים ובעיות.זה לא ממש מדוייק..RC זאת גירסת בטא לכל דבר, פשוט עוד שלב מתקדם יותר. כמעט ולא קיים בהיסטוריה של עולם התוכנות מצב שבו RC1 שוחרר כ-RTM ללא שום שינוי/תיקון.אין שום הבדל ממשי בין "בטא 1, בטא 2, בטא 3, סופי" ובין "בטא 1, בטא 2, RC1, סופי", בשני המקרים מדובר בגירסאות בטא עד הגירסה הסופית..
פורסם 2009 באפריל 816 שנים מחבר אז זהו שיש, אלפא זה לרוב שיפורים ברמת המנוע/קרנל, בטא זה הוספת פיצ'רים ותכונות וכו' וRC זה תיקוני באגים ובעיות.דוגמא לכך שRC2 הפך לRTM (או RTW במקרה הספציפי הזה) הוא פיירפוקס 3, גרסאת הRC2,RC3 ו3.0 זה בוילד זהה לחלוטין בווינדוס (הRC 3 היה עם תיקוני באגים למק, אך לווינדוס הוציאו RC3 זהה לRC2.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים מחבר נו, מה הנקודה שלך? הסכמת בעצמך עם זה שב-RC עדיין יש באגים.בוודאי שיש באגים, כל הרעיון של RC זה לחפש ולתקן באגים.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים איזה ויכוח סרקאלו לא הגדרות מילוניותויכול להיות גם ברגע האחרון שיכניסו פיצ'ר בין RC ל RTM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.