פורסם 2009 בינואר 816 שנים שלוםבימים הקרובים אני קונה מחשב חדש ב4K שח. המחשב הוא למשחקים ולשימוש ביתי עם ספק 500W.השאלה שלי היא האם צריך בכלל אל פסק..המחשב יהיה מכובה בלילה אך קורה (בחורץ בעיקר) שיש הפסקת חשמל שכונתית.אני לא יודע אם הפסקות חשמל בתדירות של פעם בחודשיים (+-) יכולות לפגוע ברכיבים של המחשב שלי בצורה קיצונית?אם לדעתכם יש צורך באל פסק הוא לא חייב להיות מאד חזק כי אני אכבה את המחשב ישר.חשבתי על האל פסק הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=577364מה אתם אומרים כדאי או לא?[br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 15:57:36הקפצה. מישהו?
פורסם 2009 בינואר 816 שנים תן דגם מדוייק לספק כח.אי אפשר להגיד לך אם הפסקת חשמל תפגע במחשב או לא.(אם יש לך הספקת חשמל פעם בחודשיים לדעתי לא כדי לקנות..אלא אם כן יש לך כסף מיותר..)אני גם כמוך חשבתי לקנות אם לא קניתי גם בגלל שאני לא יכול בגלל הספק כח שלי וגם אין אצלי הרבה הפסקות חשמל...האל פסק שנתת בקישור לא הכי מומלץ.. יותר טובים הם של חברת ADVICE.דניאל.
פורסם 2009 בינואר 816 שנים תראה זאת שאלה עם הרבה תשובות אם כדאי או לא.יש לך הרבה הפסקות חשמל בבית? הרשת חשמל בבית שלך לא משהו?בכל זאת אלפסק זה דבר טוב.ואם אתה כבר קונה קנה advice או משהו הם ניראה לי הכי טובים.לי יש ADVICE 750A הוא מחזיק לי את המחשב את המסך מודם ראוטר ל15 דקות בערך. והוא מונע הפסקות חשמל קטנות כאלה שהחשמל סתם קופץ לשניה או משהו זה נורא נורא יעיל.
פורסם 2009 בינואר 816 שנים אומר לך כך , הססוניק ספק איכותיואני לא מאמין שיקרה איתו בעיות בהפסקת חשמל ..אבל איך אומרים..אם אתה רוצה להיות בטוח , ויש לך כמה מאות שקלים מיותריםכדאי לשים אל פסקשוב אני אומר , זה לא חובה , אבל כדאי אם יש אפשרות ....זה פשוט יגן עליו מנפילות ..אם המצב בלי אל פסק הוא 95 אחוז בטוח..אז עם האלפסק הוא יהיה 100 אחוז בטוח ..וחוץ מזה תוכל לגלוש שלכולם לא יהיה חשמל ..מה רע? , ותוכל להגן גם על מסך הLCD שלך ..תלוי בהספק האל פסק כמובן ........
פורסם 2009 בינואר 816 שנים לדעתי כל מחשב חייב אל פסקאני גם מחבר את מערכת הקולנוע ביתי שלי לאל פסק (שני) - לא הייתי רוצה שאיזה קפיצת מתח תשרוף לי ציוד של ~15000 שחאתה משקיע ~5000 שח במחשב - תשקיע עוד ~10 אחוז ותהיה שקטכל טוב,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.