עבור לתוכן

Raidmax Sagitta II Silver 2x120MM ALL LED 23CM Side Fan vs CM690...?

Featured Replies

פורסם

ה- Raidmax

(365 ש"ח)

http://tms.co.il/product/4891

-------------------------------------

ה cm 690

(389 ש"ח)

http://tms.co.il/product/4849

-------------------------------------

תקציב 400 גג של הגגות . חשוב לי (ע"פ סדר חשיבות):

*קרירות. (ע"פ קריטריונים של מאווררים שאני מקבל איתו וכמה הוא מרווח.)

*שקט. (ככל הנראה המחשב ישב בחדר שינה כך שזה חשוב.)

*יופי.(רק אם אין הבדל משמעותי בין המארזים אז אני מעדיף לקחת את מה שיש בו חלון או לדים, כל דבר שיוסיף ליופי.)

אם יש עוד הצעות טובות בטווח המחיר הזה אני אשמח לשמוע. תודה רבה אנשים יקרים.

פורסם

הCM 690 בלי לחשוב הרבה..איכות..קירור..ושקט..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה. ככל הנראה אני אקח את המארז הזה. חשבתי שאולי יהייה אפשר לקחת בטווח המחיר הזה מארז שלא יפול מה CM690 מבחינת ביצועי שקט וקרירות ובכל זאת אני אוכל לקבל איזה חלון שקוף שיוסיף למראה החיצוני, בלי להיכנס לבעיות של סידורי כבלים/מאווררים חלשים/ צבירת אבק וכו'...

כנראה שאין תחליף גם יפה וגם ביצועיסט במחיר הזה.

תודה רבה !!

פורסם

אני לא יודע איך ה-Raidmax

אך, בתור בעלים של CM690 אני יכול להגיד לך בוודאות שהוא לא שקט.

לי באופן אישי, הוא קצת מפריע לישון.

פורסם
  • מחבר

CM 690 לא שקט? נראה לי שהדעה הרווחת פה שונה מדעתך, אבל אין חכם כבעל נסיון. האם אתה מדבר על "הזמזום" (מאחד המאווררים נראה לי) שחלק מדווחים עליו וחלק לא ? האם זה פשוט מארז לא שקט או שהרעש נובע מבחירה של ספק או מאווררים שונים במארז שאינם שקטים שהכנסת בנוסף?

האם יש לך המלצה למשהו אחר בתקציב?

האם יש מישהו שיכול להמליץ על מארז זה כמארז שקט?

נ.ב

תוכל לפרט איזו מערכת יש לך?

תודה על תגובתך.

פורסם

ב-400 שקל ה-CM690 אכן יתן לך את התמורה הכי טובה. (מבחינת איכות בניה, וסירקולוציה)

אך הוא לא מוגדר כמארז שקט מלתחילה.

המאווררים שאתה מקבל עם המארז (3x120mm) הם אינם מאווררים שקטים.

וגם בקשר לאיכות שלהם, אין לכך הוכחות בשטח.

כמו שאמרתי, לי באופן אישי הוא כרגע מפריע לישון, וכנראה שאני אחליף לו את המאווררים.

פורסם
  • מחבר

כנראה שהכל יחסי ושה cm690 שקט יחסית למארזים בטווח המחיר שלו. אני לא אוכל להרשות לעצמי לקנות 3 מאווררי 120 חרישיים כי זה יעלה מינימום עוד 150 ש"ח (תקנו אותי אם אני טועה) ולא מתאפשר לי להקציב 550 ש"ח רק על מארז...

השאלה היא, אם הוא באמת לא כזה שקט, אם יש מארזים טובים כמוהו מבחינת איכות בנייה וסירקולציה שגם מיוחדים במשהו מבחינת מראה חיצוני...?

תודה.

פורסם

בקשר למאוררים שקטים, ב-KSP יש מאווררי ANTEC איכותיים ושקטים, במחיר של 35 ש"ח ליחידה.

למראה חיצוני ושקט, יש פתרון מבית אנטק, קוראים לו סונטה 3. (הוא כולל ספק 500W איכותי, אך מבדיקה שניה, ישנם חנויות שמכורות אותו גם בלי הספק)

יצא לי להיות לידו לא מעט, והוא מאד שקט.

בקשר לעיצובו החיצוני, הוא אלגנטי מאד, מעט נמוך,

בגימור פסנטר שחור. נותן הרבה רושם.

ועכשיו החסרון, הוא כולל מאוורר 120MM בודד (שניתן אומנם לשליטה) אך בהחלט לא ידידותי לאוברקלוק כבד\בנוני.

ניתן להוסיף עוד מאורר 120 מקדימה.

מחיר: 350 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים