עבור לתוכן

האם ספק HEC 750W יחזיק לי מערכת i7

Featured Replies

פורסם

אז ככה..

זה הספק..

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=COUGAR-750&Cat2Cat1ID=42&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

בחופש אני קונה מחשב חדש [ עם i7 ] ויש לי עכשיו ספק HEC 750W וכרטיס מסך 9800GX2

שזה אומר שאני קונה מחשב בלי ספק וכרטיס..

עכשיו אני יראה לכם תמחשב שאני עומד ליקנות ואתם תגידו לי אם הספק יחזיק את המערכת..

of0ygn5985.png

תודה לעוזרים..

פורסם

בטח שכן :)

:lol:

הספקים של HEC אומנם לא נחשבים לליגה הכי גבוהה בשוק אבל הם ספקים איכותיים בסה"כ , לא אמורה להיות שום בעיה לטעמי :)

פורסם
  • מחבר

בטח שכן :)

:lol:

הספקים של HEC אומנם לא נחשבים לליגה הכי גבוהה בשוק אבל הם ספקים איכותיים בסה"כ , לא אמורה להיות שום בעיה לטעמי :)

גם אם אני יעשה OC למעבד ולכרטיס זה יחזיק..?!

פורסם

לדעתי כדאי לך לשים ספק אחר...

לדעתי זה לא ייתכן שמשקיעים ככה במערכת יקרה ומביאים ספק כזה... אם תשקיע את ה550-700 שקלים האלה בספק ממש איכותי הריי מה טוב מזה.

אני אישית לא הייתי נותן לספק פשוט להחזיק מערכת יקרה שכזאת, גם אם ההספק שלו גבוהה.

פורסם

לדעתי כדאי לך לשים ספק אחר...

לדעתי זה לא ייתכן שמשקיעים ככה במערכת יקרה ומביאים ספק כזה... אם תשקיע את ה550-700 שקלים האלה בספק ממש איכותי הריי מה טוב מזה.

אני אישית לא הייתי נותן לספק פשוט להחזיק מערכת יקרה שכזאת, גם אם ההספק שלו גבוהה.

זה לא שאפשר להגיד שהוא ספק ג'נרי , לHEC יש דווקא ספקים ברמה שנחשבת לא רעה... אומנם לא ברמה של seasonic , corsair , enermax ועוד חברות בליגה הזו אבל אני חושב שהספק הזה בהחלט מספיק למטלה הזו ואין צורך להחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

מישהו מוכן להחליט..?!

פורסם

אני אומר לך בוודאות. הספק יחזיק.

ליאור (DJ_ELECTRIC) מתכוון לזה שאם אתה קונה מערכת חדשה,

יש טעם לשקול גם ספק איכותי. נניח, כדאי שהמערכת תיהיה שקטה או\ו צריכת חשמל חכמה יותר, משמע חסכון בחשבון חשמל.

וגם אחרי הכל, אמינות, שהספק לא יקרוס.

דברים שהם פחות או יותר לשיקולך.

מבחינת תכנית בכל אופן, הספק יחזיק.

פורסם

איך הTHERMALTAKE QFAN 650W? ומה באמת הספק הכי טוב בליגה הזו לסטאפ של I7?אני הזמנתי כבר את הספק לעיל לפי המלצות אבל דעתכם חשובה גם לי

אבי.

פורסם

מה התקציב?

פורסם

עריכה: מז"א קונה בחופש ?? ביולי ? :s05:

פורסם

מי אמר פה שהHEC לא יחזיק?

אנחנו פשוט מביעים את דעתנו על ספק כזה במערכת שכזאת.

פורסם

ברור שהספק יחזיק, גם 450 ואט של EZCOOL היה מחזיק.. תפסיקו ***** לו את השכל.

אתה חי בסרט? אם כן, זאת בטוח קומדיה.

פורסם

אתה חי בסרט? אם כן, זאת בטוח קומדיה.

אני חי מנסיון..

אבל כן, אם כבר הלכת על CORE I7 תביא ספק ברמה.. הגיוני לא ?

בכל מקרה, מז"א קןנה בחופש ? עד אז המעבד הזה יעלה 500 ש"ח.

פורסם

נסיון?

אני מאחל לך להריץ EZCOOL 450W עם 9800GX2. סבבה?

עם ניסיון כזה, אני מתפלא איך המחשב שלך עוד עובד ...

פורסם

HEC 750W זה מהסדרה ZEPHYR או איך שלא רושמים את זה, וזה ספק רציני בעל ניצולת גבוהה.

אגב, HEC מייצרים עבור THERMAL TAKE חלק מהספקים שלהם.

והספק הזה בהחלט יחזיק את המערכת של פותח הת'רד, מה שכן, כל מי שאמר צדק, לתכנן עכשיו בינואר איזה מחשב אתה קונה ביוני יולי זה ממש לא רלבנטי, סביר להניח שעד אז כבר יכול חוק ההתיישנות על המפרט הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים