עבור לתוכן

ראוטר

Featured Replies

פורסם

הי לכולם צהרים טובים

יש לי מחשב נייד לנובו קניתי לא מזמן

בבית אני לא גולשת אלא יותר בחוץ בתי קפה וכו ואז אני לא צריכה ראוטר מתחברת לאינטנרט במקום.

אני רוצה לקנות ראוטר לבית כדי לגלוש גם בבית. כיום אני גולשת בבית במחשב הרגיל שלנו לא מחשב נייד.

היה לי ראוטר של 3COM שלא עובד כל כך טוב ונגמרה האחריות

אני רוצה לקנות ראוטר חדש

אני מח וברת לקוי זהב ותשתית הוט

שאלה האם כדאי לקנות ראוטר דרך קוי זהב או הוט ? האם זה יתן לי יתרון כלשהוא מאשר אם אני קונה פרטי ראוטר ומחברת ? מאיפה מומלץ לקנות ראוטר ולמה צריך לשים לב בקניית ראוטר?

האם לצורך חיבור הראוטר צריך טכנאי ?

האם זה נכון שראוטר מאט את פעולת המחשב הנייח בבית ?

תודה מראש לכולם ויום מקסים

פורסם

ברוכה הבאה לפורום.

:hi:

אני מעביר את הדיון שלך לפורום רשתות, לשם הוא יותר מתאים.

פורסם

rach75, ברוכה הבאה לפורום.

תשני בבקשה את כותרת הדיון כך שתהיה אינפורמטיבית, ע"פ חוקי הפורום, ולא ינעל.

את הכותרת ניתן לשנות ע"י עריכתה בהודעה הראשונה.

לגבי השאלות שלך, לא, נתב לא מאט את המחשב, הוא רק פועל על חיבור האינטרנט וגם אותו הוא לא מאט. מה שכן, החיבור לאינטרנט לכל מחשב יואט במידה ושני המחשבים גולשים יחדיו. עם זאת, החיבור מתחלק לפי דרישה, לכן יכולים לגלוש אפילו בכמה מחשבים במקביל ולא תהיה מורגשת איטיות.

לגבי קנית הנתב, אני אישית לא הייתי קונה מחברות האינטרנט/תשתית נתב, לפעמים מדובר בדגמים בעיתיים ו/או אין שליטה על כל ההגדרות. הפתרון הזה טוב רק אם אין מישהו בעל רקע טכני שיכול לעזור בהתקנה והגדרה של הנתב. פה גם נמצא היתרון, קנית נתב מהוט או 012 יתן לך את התמיכה הטכנית שהם מספקים.

אם בכל זאת את מחליטה לקנות נתב פרטי או רוצה לדעת עוד פרטים את תצטרכי להגיד לנו מה התקציב, מה הצרכים בדיוק (גלישה, תוכנות שיתוף, משהו אחר), מה גודל הדירה או באיזה מרחק יהיה בין הנתב למחשב הנייד והאם יש דברים מיוחדים בבית/דירה (ממ"ד, מרתף, קומות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים