עבור לתוכן

דרוש ספק לI7 + 4870X2 תקציב סביב ה700

Featured Replies

פורסם

i7 @ 4GHZ @ 1.4V

4870X2 עם OC מתוכנן (בלי VMOD)

2*Raptors

הספק כרגע הוא ENERMAX 525W וב FULL LOAD של OCCT וFurMark צריכה נקייה מהקיר סביב ה480W, בהתחשב שהספק נותן לי 82% ... אני בדיוק על הגבול - כמובן שזה מצב בלתי אפשרי שבו גם הכ.מסך וגם המעבד בFULL LOAD אבל לא הייתי רוצה להמשיך לשבת ולכסוס ציפורניים..

המלצותיכם בנושא..

פורסם

בראש שקט וצליל צורם...

כבר דיברנו פה על הספקים מהסידרה הזאת...ברגע של מאמץ הם מוציאים צליל צווח ומרגיז...

אני כרגע עם אותו כרטיס וq6600@3.2 אולי תקנה ספק מהסדרה שלי רק יותר חזק...

איזה 700w של crosair...

פורסם

ראה מפרט שלי, זה דומה לצריכה שתהיה לך.

הספק שלי בול בשבילך.

פורסם

i7 @ 4GHZ @ 1.4V

4870X2 עם OC מתוכנן (בלי VMOD)

2*Raptors

הספק כרגע הוא ENERMAX 525W וב FULL LOAD של OCCT וFurMark צריכה נקייה מהקיר סביב ה480W, בהתחשב שהספק נותן לי 82% ... אני בדיוק על הגבול - כמובן שזה מצב בלתי אפשרי שבו גם הכ.מסך וגם המעבד בFULL LOAD אבל לא הייתי רוצה להמשיך לשבת ולכסוס ציפורניים..

המלצותיכם בנושא..

אם הוא מושך מהקיר 480, אז בחישוב שמרני לפי 85% המחשב שלך בפועל מושך 34 אמפר. הספק הזה מסוגל לתת 40 אמפר על ה 12 וולט. אני לא בטוח שהייתי מחליף אותו. האם יש לך בעיות יציבות? בעיות של רעש?

פורסם
  • מחבר

על פי איזה חישוב אתה מתבסס?

הם מצהירים על 82% - מ525 זה יוצא ~430 ובFULL LOAD הוא היה על 480W הRIPPLE לא כל כך נוראי .. מ12.6V ל12.5V

פורסם

היעילות מוגדרת לפי מה שיוצא מהקיר חלקי מה שהמחשב מושך. כלומר, אם הספק הזה לצורך דוגמא מסוגל לתת למחשב 525, ואם הוא עובד ב 82% (מה שלא נכון בדיוק לקחת כי בתחומים שונים היעילות שונה), אז הוא "ימשוך" מהקיר 525/0.82=640.

What is efficiency in a power supply? It is defined as the power loss in AC-to-DC conversion, expressed as a percentage of total AC input power. For example, a power supply that requires 100W AC input to produce 70W DC output has an efficiency of 70%. In this example, 30W is lost as heat within the PSU. A power supply that requires 100W AC input to produce 80W DC output has an efficiency of 80%. 20W is lost as heat. The 10W difference in these examples seems trivial. However, at higher output levels, differences in efficiency becomes quite significant in terms of how much energy is lost as heat, as the table below shows. The ideal efficiency is 100%, where AC input and DC output are the same, and there is no loss to heat in the power supply

.

איך בדיוק מדדת?[br]פורסם בתאריך: 5.01.2009 בשעה 10:28:16

מדדת את ה AC שיוצא מהקיר או את ה DC בכניסה למחשב?
פורסם
  • מחבר

מהקיר כמובן..

אם הייתי רוצה למדוד את ה DC הייתי צריך למדוד את כל הRAILים בו זמנית ולסכם בינהם :x

עריכה : מה אני צריך לבדוק ובעזרת מה בשביל לוודא שאני לא חורג מהתחום המותר (ומהו בכלל)?

3.3 5 12?

פורסם

מה שחשבתי, ולכן אם 480W זה מה שאתה מושך מהקיר ואם ניקח יעילות מקסימלית של 85% כדי להיות שמרנים, הרי שהמחשב שלך מושך על ה DC כ 410 וואט. במקור הייתי קונה את ה 625 למערכת כמו שלך כדי לתת מרווח גדול יותר, אבל לאור הממצאים שלך, אני לא רואה סיבה להחליף את הספק. פשוט חבל על הכסף.

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן OC על ה4870X2 . כל הבדיקות נעשו לפני...

פורסם

תעשה במתינות ותבדוק תוך כדי.

פורסם
  • מחבר

מה אני צריך לבדוק ובעזרת מה בשביל לוודא שאני לא חורג מהתחום המותר (ומהו בכלל)?

3.3V 5V 12V?

פורסם

העומס העיקרי יהיה ב 12V. כעיקרון, הספק שלך מספק 40 אמפר (וזה לא ה PEAK שלו). כמובן שרצוי מאוד מרווח בטחון שכן ככל שיעבוד יותר קרוב לגבול ירעיש יותר ולדעתי גם יתבלה מהר יותר.

פורסם

בראש שקט וצליל צורם...

כבר דיברנו פה על הספקים מהסידרה הזאת...ברגע של מאמץ הם מוציאים צליל צווח ומרגיז...

אני כרגע עם אותו כרטיס וq6600@3.2 אולי תקנה ספק מהסדרה שלי רק יותר חזק...

איזה 700w של crosair...

א. הספק הזה צווח בעיקר בבדיקה מסויימת עקב תלונות מסויימות בחנות מסויימת וזהו.

ב. BZ900 שלהם אמנם לא נחשב ספק שקט (כל הסדרה מעולם לא שווקה כסדרה שקטה) אבל מחזיק יופי סט עם 7950X2 שייתכן וצורך אפילו יותר מה4870X2

והוא לא צווח ולא שורק. (אגב הוא יושב בתוך מארז אאוריקה, לבן אדם אין בעיות לישון עם הדבר הזה בחדר).

ג. ואפילו כן, אין שום סיכוי שספק של 1100W עם 80+ ועם אפשרות עבודה במסילה בודדת אי פעם יתאמץ במפרט שיש לו.

ד. מוזר שלפחות עשרה אתרים בדקו את הספקים מהסדרה הזאת, חלקם אפילו אימצו אותם במשך שבועיים ובכולם ה900 וה1100 זכו לביקורות מעל למצויינות. בלי תלונות על רעש, צוויחות או שריקות.

ה. היו כמה מקרים של לקוחות שהתלוננו על יחידה כזאת או אחרת ויכול להיות שיצא משלוח מסויים עם בעיית רעש. מן הסתם זאת הסיבה להורדת המחירים שלהם בארצות הברית.

ו. אם אתה הולך על קורסייר באזור ה700 אז כבר עדיף לקנות את הTT TOUGHPOWER 750 גם מודולרי ומיוצר באותו מקום בו מיוצר הTX750.

יש גם את הCM UCP 700 שהוא ספק נהדר שנמכר בדיוק ב700. קח בחשבון שספקי כוח לא משתבחים עם הזמן וכעבור שנה וחצי למרות האחריות יהיה לספק באזור ה750 ברוטו יותר קשה לספק את הצרכים שלך בFULL LOAD. לכן מרווח הבטחון בספקי 900-1100 שווה את ההשקעה לאורך זמן.

פורסם

ספק ה TX 750W מסוגל לתת כ852W למעשה בביקורות שונות.

אםכבר הוא ייתן לך אחרי שנתיים את אותם 750W מקסימום.

אני לא ממליץ על TT כתחליף ל CORSAIR. תראה תמונות של איך הם בנויים בפנים ואין צורך בהסבר נוסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים