עבור לתוכן

את מי יותר כדאי לרכוש: Club3d HD 4870 1024MB או Palit Radeon HD 4870

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

azr_nec, כמה שזה יבלבל אותך, שמור על הודעות קריאות, ותעיף את הסימנים האלה בקשה.

הנה לך,

"הטסתי" את הסימנים!

• תגובות 35
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חברים, שבת שלום

ליד שני חיבורי ה- 6 פינים של כרטיס ה-PALIT 4870 יש חיבור שני פינים, לבן וקטן, כמו של מאווררים.

יש למישהו מושג למה הוא משמש?

ייתכן שהוא משמש לניטור המאווררים?

לאן מחברים אותו?

אשמח אם מישהו יכול לעזור /להסביר.

מצורפת כאן תמונה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה חיבור המתח המקורי של המאוורר התחתון שלא אפשר בקרה על מהירות הסיבוב שלו. מכיוון שהכרטיס שלך הוא מהגרסא החדשה, אני מניח שפאליט מיקמו את מחבר המתח של המאוורר האחורי במקום אחר, ופשוט השאירו את מחבר המתח המקורי במקומו.

ולגבי ההערות שלך,

א. אתה מתבקש לשמור על תרבות דיון נאותה.

ב. בביקורות ראינו לנכון להשוות בין גרסת ה-512MB שבמקרה זה הייתה של פאליט, לבין גרסת ה-1GB שבמקרה זה הייתה מבית club3d. בביקורת אנו עוסקים בחומרה העומדת לרשותנו, ולא לכרטיסים אחרים. ולכן, העובדה כי הכרטיס של פאליט, במידה והוא היה עושה שימוש גם כן ב-1GB זיכרון פנימי איננה עומדת על הפרק, שכן הכרטיס שסקרנו הוא גרסת ה-512MB.

פורסם
  • מחבר

זה חיבור המתח המקורי של המאוורר התחתון שלא אפשר בקרה על מהירות הסיבוב שלו. מכיוון שהכרטיס שלך הוא מהגרסא החדשה, אני מניח שפאליט מיקמו את מחבר המתח של המאוורר האחורי במקום אחר, ופשוט השאירו את מחבר המתח המקורי במקומו.

ולגבי ההערות שלך,

א. אתה מתבקש לשמור על תרבות דיון נאותה.

ב. בביקורות ראינו לנכון להשוות בין גרסת ה-512MB שבמקרה זה הייתה של פאליט, לבין גרסת ה-1GB שבמקרה זה הייתה מבית club3d. בביקורת אנו עוסקים בחומרה העומדת לרשותנו, ולא לכרטיסים אחרים. ולכן, העובדה כי הכרטיס של פאליט, במידה והוא היה עושה שימוש גם כן ב-1GB זיכרון פנימי איננה עומדת על הפרק, שכן הכרטיס שסקרנו הוא גרסת ה-512MB.

1. ראשית, תודה.

2. אני בהחלט שומר על תרבות דיון נאותה.

3. לגופו של ענין, חיבור המתח הזה מיותר? ישנה בקרה מובנת על מתח המאווררים(יש 2),ולכן לא צריך לחבר מתח נוסף?

פורסם

אכן.

אם שני המאווררים מחוברים לחיבורי המתח שלהם (שמאפשרים בקרה), אין לך מה לדאוג.

החיבור כנראה נשאר מהעיצוב המקורי של הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים