עבור לתוכן

את מי יותר כדאי לרכוש: Club3d HD 4870 1024MB או Palit Radeon HD 4870

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הסיבה שלא רואים הבדל זה שהכרטיס לא מגיע לניצול של 512M ברזולוציות נמוכות יותר, ככל שהרזולוציה גבוהה יותר ההפרש בין הכרטיסים גדל. כמו כן למרות שהכרטיסים משתמשים באותה ליבה תמיד יהיו הפרשים קטנים בביצועים. ההפרשים שאתם רואים לא קשורים לזיכרון ויכול להיות שאם תבדקו 2 כרטיסים זהים תקבלו את אותם הפרשים לא מובנים.

תשמע,

ההערכה/מסקנה שלך לא ממש משכנעת, כי אם אין הבדלים, אז מעניין מה תהיה תשובתך להבדלי המחירים בין כרטיס עם 1/2GB לבין כרטיס עם 1GB?

ובכלל, בשביל מה לייצר כרטיסים עם יותר זכרון?

ועוד, ועוד, ועוד.

אני פשוט חושב שבכל זאת ישנה כאן טעות, ומקווה שהבודק, יקח ברצינות לחזור על בדיקתו עם כרטיסים מאותה רמה![br]פורסם בתאריך: 5.01.2009 בשעה 18:29:23

ודרך אגב, היכן חברי הצוות /המומחים לכרטיסי המסך/אחראי הפורום?

מה להן יש להגיד?

הם בטח יכולים להאיר את עיננו בענין, לא?!

• תגובות 35
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה, אם משחק מסויים מנצל 490MB מהזיכרון של הכרטיס מסך אין שום סיבה שתיראה הבדל בין 512M ו 1G. כיום ברזולוציות גבוהות (מסכי 24" ומעלה) יש משחקים שידרשו יותר מ 512M ואז יראו את היתרון של ה 1G זיכרון. מי שקונה כרטיסים כאלה הוא מי שיש לו מסך גדול, על שיפור הביצועים הוא צריך לשלם כסף (אולי המחיר מוגזם אבל ככה זה בשוק החומרה). בקשר לכרטיסים עם 2G זיכרון, מדובר ב 2 ליבות בעלות זיכרון מופרד ולכן עם לכל אחת מהן היה 512M זיכרון בחלק מהמשחקים הייתה פגיעה בביצועים ברזולוציות גבוהות.

באותה סיבה אם תקנה 9500GT עם 1G זיכרון זה יהיה בזבוז כסף כי הכרטיס חלש מידי בשביל לעמוד בביצועים הנדרשים ממשחק העובד ברזולוציה הדורשת 1G זיכרון.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה אתה רוצה, אם משחק מסויים מנצל 490MB מהזיכרון של הכרטיס מסך אין שום סיבה שתיראה הבדל בין 512M ו 1G. כיום ברזולוציות גבוהות (מסכי 24" ומעלה) יש משחקים שידרשו יותר מ 512M ואז יראו את היתרון של ה 1G זיכרון. מי שקונה כרטיסים כאלה הוא מי שיש לו מסך גדול, על שיפור הביצועים הוא צריך לשלם כסף (אולי המחיר מוגזם אבל ככה זה בשוק החומרה). בקשר לכרטיסים עם 2G זיכרון, מדובר ב 2 ליבות בעלות זיכרון מופרד ולכן עם לכל אחת מהן היה 512M זיכרון בחלק מהמשחקים הייתה פגיעה בביצועים ברזולוציות גבוהות.

באותה סיבה אם תקנה 9500GT עם 1G זיכרון זה יהיה בזבוז כסף כי הכרטיס חלש מידי בשביל לעמוד בביצועים הנדרשים ממשחק העובד ברזולוציה הדורשת 1G זיכרון.

אני ממש לא מבין אותך.

אם למי שיש לו מסך 24", כמו שלי יש, צריך כרטיס של 1GB?

אז למה, הביקורת לא ביקרה את כרטיסי ה-4870, כשלשלושתם 1GB?

ולא הבנתי גם את סוף התגובה שלך: נשמעת שם סתירה כל שהיא: "אם תקנה 9500GT עם 1G זיכרון זה יהיה בזבוז כסף כי הכרטיס חלש מידי בשביל לעמוד בביצועים הנדרשים ממשחק העובד ברזולוציה הדורשת 1G זיכרון."

אם ל-9500GT יש 1GB זכרון, אז למה יהיה חלש במשחקים הדורשים 1GB זכרון?.... נו אבל יש לו 1GB זכרון..........

תוכל להסביר שוב?[br]פורסם בתאריך: 5.01.2009 בשעה 19:55:08

אב, זה מה שבדיוק הערתי לממליצי ה- CLUB3D 1GB, ושהפנו אותי לביקורת הנ"ל, שאם בביקורת הכרטיס של PALIT, שהיה עם 1/2GB היה קרוב , ולעיתים כמעט שווה לעמיתו בן ה- 1GB, מה היה אם היה לו 1GB?

מן הסתם ברזולוציות הגבוהות, הוא היה מנצח את CLUB3D; כך בכול אופן השכל הישר שלי אומר.

פורסם

אם היו משווים 2 כרטיסי HD4870 עם 1G זיכרון העובדים במהירויות שעון דומות הביצועים היו בערך אותו דבר (עם חריגות קטנות מאוד כתוצאה מזה שלא מדובר במדע מדוייק).

תקרא על ליבות גרפיות, זיכרון גרפי הוא חלק חשוב בביצועי הכרטיס אבל לא היחיד. לפי בדיקת זיכרון אין הבדל בין 9500GT ל 9800GT בפועל זה לא נכון.

פורסם
  • מחבר

אני אקרא, אך; מה אתה בעצם אומר?, שזה בסדר לעשות ביקורת ולהשוות בין שני הכרטיסים: של PALIT עם 1/2GB לבין CLUB3D בעל ה- 1GB, ולאחר שהביקורת מצאה שזה עם ה- 1GB קצת טוב ממנו, אז עדיף לקנות אותו ולא את של PALIT, עם ה- 1GB גם?

פורסם

אם 2 הכרטיסים מאותו דגם אבל של חברות שונות מה שיפשיע על הקניה זה הדברים הבאים:

- מחיר (בדרך כלל פאליט הכי זולים).

- אחריות (ברוב הכרטיסים של פאליט יש שנתיים אחריות ולא 3).

- הקירור של הכרטיס (במקרה הזה 2 החברות מספקות קירור טוב).

- הבאנדל, המתאמים השונים שמגיעים עם הכרטיס, מידי פעם גם משחקים (בקטע הזה גם פאליט וגם CLUB נותנים את המינימום שבמינימום).

פורסם

a

פורסם
  • מחבר

היי חברים.

סוף סוף זה קרה: היום רכשתי את ה- PALIT HD4870 1GB .

מצורפות כאן תמונות.

לאחר כמה שעות עם הכרטיס אני ממש מרוצה!!!!!!!

במשחקים אני מפעיל אותו על 1920X1200, והכל על High וכולל פילטרים.

כולל GTAIV.

הכרטיס נקנה בחנות בחיפה, קצת יותר יקר מאותו כרטיס בחנויות אחרות ממרכז הארץ, וגם תקופת האחריות; העדפתי חנות קרובה הביתה!!!!!!!

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתחדש, תודה על חוות הדעת.

פורסם
  • מחבר

עוד תמונות מה- GTAIV, מהן ניתן לראות את ביצועי הכרטיס של PALIT HD4870 1GB;

אני מחפש דרך להקליט קטע מהמשחק, לשם המחשת ביצועי הכרטיס במשחק.

[br]פורסם בתאריך: 8.01.2009 בשעה 12:50:13

עוד תמונות מה- GTAIV, מהן ניתן לראות את ביצועי הכרטיס של PALIT HD4870 1GB;

אני מחפש דרך להקליט קטע מהמשחק, לשם המחשת ביצועי הכרטיס במשחק.

התמונה השלישית לא נצפית טוב, לכן אני מצרף אותה שוב.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אחי אנחנו מבינים שאתה מתלהב מהכרטיס החדש...מברוק אחלה כרטיס

אבל כולנו יודעים איך ג'טיאיי נראה בכללי

והרבה אנשים יודעים גם איך הוא רץ על ה HD4870 .. ככה שזה לא נראה לי הכרחי :)

פורסם
  • מחבר

אחי אנחנו מבינים שאתה מתלהב מהכרטיס החדש...מברוק אחלה כרטיס

אבל כולנו יודעים איך ג'טיאיי נראה בכללי

והרבה אנשים יודעים גם איך הוא רץ על ה HD4870 .. ככה שזה לא נראה לי הכרחי :)

תשמע, חמוד, למה לקשקש סתם.

פורסם

שים לב שבביקורת לא נבדקה גרסת ה-1GB של פאליט, אלא גרסת ה-512MB.

על אף עובדה זו, הכרטיס הציג ביצועים מרשימים ביחס חכרטיס השני שהגיע עם 512MB.

אך עם זאת, גרסת ה-1GB של CLUB3D עקפה את הכרטיס של פאליט, מה שבעצם מראה לנו כי הכרטיס מצליח להנות מתוספת הזיכרון (בניגוד ל-HD4850 בגרסת ה-1GB) ולכן החלטנו להעניק לו את פרס המוצר המומלץ.

אל תשכח שלא המעטנו בערכו של הכרטיס של Palit, ניתן לראות בבירור כי אנו ממליצים גם עליו. אבל כשאנחנו מסתכלים על טבלת הביצועים, ה-CLUB3D מנצח.

נ.ב

שים לי כי הפאליט, בניגוד לCLUB3D הגיע עם OC, מה שמצביע על העובדה שלאחר ביצוע OC הכרטיס של CLUB3D הופך לחזק אף יותר.

פורסם
  • מחבר

שים לב שבביקורת לא נבדקה גרסת ה-1GB של פאליט, אלא גרסת ה-512MB.

על אף עובדה זו, הכרטיס הציג ביצועים מרשימים ביחס חכרטיס השני שהגיע עם 512MB.

אך עם זאת, גרסת ה-1GB של CLUB3D עקפה את הכרטיס של פאליט, מה שבעצם מראה לנו כי הכרטיס מצליח להנות מתוספת הזיכרון (בניגוד ל-HD4850 בגרסת ה-1GB) ולכן החלטנו להעניק לו את פרס המוצר המומלץ.

אל תשכח שלא המעטנו בערכו של הכרטיס של Palit, ניתן לראות בבירור כי אנו ממליצים גם עליו. אבל כשאנחנו מסתכלים על טבלת הביצועים, ה-CLUB3D מנצח.

נ.ב

שים לי כי הפאליט, בניגוד לCLUB3D הגיע עם OC, מה שמצביע על העובדה שלאחר ביצוע OC הכרטיס של CLUB3D הופך לחזק אף יותר.

תשמע, עכשיו הצלחת לטמטם אותי............! :

אתה ממש סותר את עצמך!!!!!

הפליט 4870 שנבדק היה עם 512MB וה- CLUB3D עם 1GB, ועוד מומהר.

אז איך הוא לא ינצח את הפליט?!

אתה מבין על מה אתה מדבר, בכלל?

לפי התוצאות, ניתן להניח במידה גדולה של וודאות, שאם הפליט 4870 היה מגיע עם 1GB הוא היה לבטח מנצח את ה- CLUB3D , ומה שבטוח ה- CLUB3D, לא היה זוכה /מנצח בביקורת;

זה כמו שאתה משווה מכונית 2.5 כוח סוס, עם פיאט 600 (אני מקווה שאתנ מספיק מבוגר לזכור את הפיאט הזאת).

פורסם

azr_nec, כמה שזה יבלבל אותך, שמור על הודעות קריאות, ותעיף את הסימנים האלה בקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים