עבור לתוכן

את מי יותר כדאי לרכוש: Club3d HD 4870 1024MB או Palit Radeon HD 4870

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, ולאחר בדיקות רבות, קיבלתי החלטה לרכוש כרטיס של חב' PALIT.

כבר הזמנתי את הכרטיס של PALIT ב- 1485 ש"ח, עם שנתיים אחריות.

בשיחה עם אחת מהחנויות במרכז הארץ, המוכר אמר שכדאי לי לרכוש דווקא את של Club3d, ב - 1449 ש"ח, עם שלוש שנים אחריות.

שניהם מגיעים בגירסה המומהרת מהמפעל.

האם אכן צדק המוכר?

הערת אגב:

אני דרך אגב, לא מתרשם יותר מידי מהאחריות, כי כשקורה משהו החנות בדרך כלל עושה "תרגילי התחמקות" - פעם רכשתי כרטיס ב- 1000 ש"ח מחנות מסויימת, עם אחריות לכול החיים, שהייתה זהה לאחריות שנתן החברה היצרנית - BFG, ולאחר כמעט שנה, התקלקל המאוורר של הכרטיס, ובשל טענה מוזרה, שלמאוררים אין אחריות, לא שלחה החנות את הכרוטיס לחו"ל, או ליבואן ודאגה לתיקון - הכרטיס או החלפתו בחדש תוצרת אותה חברה, שהיה, אגב, ממש מצויין לצרכי; בחנות "ניתלו" בטענה שגם נסתמכה על מודעות שהיו פזורות בחנות, שאין אחריות על מאווררים, תוך התעלמות מוחלטת מהעובדה שאני רכשתי כרטיס מסך כיחידה מושלמת עובדת, וברגע שאחד מרכיביה התקלקל, אזי צריך לתקן או להחליף את הכרטיס כולו .

לבסוף, לאחר זמן לא קצר, קיבלתי כרטיס חליפי ( אני חייב לציין את החנות לטובה, שבמשך כול התקופה נתנו לי כרטיס חילופי).

• תגובות 35
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע, בוא נראה מה אתה מקבל פה אם אתה לוקח את ה CLUB3D:

-אחריות מורחבת.

-כרטיס טיפה מהיר יותר (מומהר).

-אם אני לא טועה יש לו קירור צד שלישי.

-המחיר נמוך יותר מה PALIT.

אני במקומך הייתי לוקח ללא ספק את ה CLUB3D במידה ואין בעיה לקחת אותו.

אם אני לא טועה, דיברת עם המוכר ב SKYPC על הכרטיס הנ"ל?- http://skypc.co.il/sg_product~CGAX-48724DDO~8~0.htm

פורסם
  • מחבר

שמע, בוא נראה מה אתה מקבל פה אם אתה לוקח את ה CLUB3D:

-אחריות מורחבת.

-כרטיס טיפה מהיר יותר (מומהר).

-אם אני לא טועה יש לו קירור צד שלישי.

-המחיר נמוך יותר מה PALIT.

אני במקומך הייתי לוקח ללא ספק את ה CLUB3D במידה ואין בעיה לקחת אותו.

אם אני לא טועה, דיברת עם המוכר ב SKYPC על הכרטיס הנ"ל?- http://skypc.co.il/sg_product~CGAX-48724DDO~8~0.htm

תודה על התשובה!!!!!!

מאחר, והכרטיס של PALIT , נבחר באתר של TOM'S כפיבוריט, בבדיקה מול כרטיס של AMD וכרטיס של Sapphire, שהומלץ לי על ידי מוכר בחנות אחרת כעדיף גם כן, על הכרטיס של PALIT , כמו שהמוכר מהחנות במרכז הארץ, וגם אתה, מעדיפים את הכרטיס של CLUB3D, אני אחכה לתגובות ודעות נוספות, ו- אולי לקישורים של בדיקות מקצועיות שנעשו לכרטיס שאתה והמוכר ממרכז הארץ המלצתם לי.

הנה הקישור מהאתר של TOM'S:

[http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4870-palit,2096.html/u]

פורסם

זה שהוא יותר טוב מהרגיל ומה TOXIC לא אומר שהוא יותר טוב מהכרטיס של CLUB3D. לדעתי לך על הזול יותר. ההבדלים כל כך קטנים שחבל ללכת על כרטיס עם שנתיים אחריות כשיש בפחות את אותו כרטיס עם 3.

פורסם

ההבדלים בין החברות מבחינת ביצועי הכרטיס הוא כמעט זהה, זה שאיזה אתר הגיע למסקנה שכרטיס מחברה X טוב יותר מכרטיס מחברה Y זה כנראה משום שנפל להם כרטיס כזה. פעם כרטיס של חברה אחת טיפה חזק יותר, פעם של חברה שניה. זה כמו שתקח שני מערכות מחשב זהות מבחינת החלקים, תריץ להם 3DMARK ואתה תראה שהם לא יקבלו את אותו הציון. הקריטריונים העיקריים שבעזרתם אתה קובע איזה חברה לקחת הם באנדל עם הכרטיס, סוג קירור, מחיר ואחריות (וגם אמינות החברה כמובן), וזהו.

פורסם
  • מחבר

חברה, תודה על התגובות.

אתם מבינים שלגבי הכרטיס של palit יש לי נתונים טובים:

התחממות, רעש , גם אם לא באופן משמעותי, מכרטיס של ספייר.

כמו כן אני יודע שהגירסה החדשה של הכרטיס שופרה מאד ביחס לקודמת מבחינת הרעש.

ושהגירסה החדשה כוללת חיבורים שאין בכרטיסים אחרים, ושלא מחייב שימוש במתאמים: HDMI and Display Port,

ובקשר למחיר, ההפרש בין הכרטיסים 4 ש"ח לפי האתר של SKYPC, ו- 36 ש"ח ביחס לחנות ממנה הזמנתי,

כמו כן החנות של SKYPC בראשון לציון, והחנות ממנה אני קונה, בחיפה , שזה הכי נוח שבעולם, לממש אחריות אם צריך - וגם אם לא נביא בחשבון את ההרפתקאה שסיפרתי עליה ושלא התייחסתם אליה.

ולסיום, אני בכלל לא שולל לקנות את הכרטיס של Club3D; מה שאני מבקש מכם, שתמצאו לי ביקורת כול שהיא, שם אוכל לראות נתוני ביצוע של הכרטיס הזה...

באמת שאני מוכן לנסות להשיג את הכרטיס הזה כאן בצפון.

יש לכם נתוני ביצועים של הכרטיס?

[br]פורסם בתאריך: 4.01.2009 בשעה 19:06:20

ההבדלים בין החברות מבחינת ביצועי הכרטיס הוא כמעט זהה, זה שאיזה אתר הגיע למסקנה שכרטיס מחברה X טוב יותר מכרטיס מחברה Y זה כנראה משום שנפל להם כרטיס כזה. פעם כרטיס של חברה אחת טיפה חזק יותר, פעם של חברה שניה. זה כמו שתקח שני מערכות מחשב זהות מבחינת החלקים, תריץ להם 3DMARK ואתה תראה שהם לא יקבלו את אותו הציון. הקריטריונים העיקריים שבעזרתם אתה קובע איזה חברה לקחת הם באנדל עם הכרטיס, סוג קירור, מחיר ואחריות (וגם אמינות החברה כמובן), וזהו.

דרך אגב, מה רע בקירור של PALIT?

ומה הענין של אמינות החברה - אתם יודעים משהו שאני לא יודע, בקשר עם האמינות של חברת PALIT? ; נחמד יהיה אם תעדכנו כאן את החברה בפורום!!!!

הכרטיס הזה, וגם גירסת ה- 1/2 ג'יגה הומלצו כאן על ידכם בחום רב, בלא מעט מהתגובות בפורום הזה, ובפורום המפרטים.

פורסם

אל דאגה, התכוונתי בכלליות- אין שום דבר נגד פאליט. היא חברה מעולה ואיכותית אין לך מה לדאוג.

פשוט במקרה הזה, גם מבחינה כספית וגם מבחינת ביצועים (OC מהמפעל) עדיף את ה CLUB3D.

פורסם
  • מחבר

אל דאגה, התכוונתי בכלליות- אין שום דבר נגד פאליט. היא חברה מעולה ואיכותית אין לך מה לדאוג.

פשוט במקרה הזה, גם מבחינה כספית וגם מבחינת ביצועים (OC מהמפעל) עדיף את ה CLUB3D.

היי שוב

אוקי בסדר.

אז לענין המרכזי: יש לך ו/או לאחרים מקור ממנו ניתן ללמו על ביצועי כרטיס ה- CLUB3D?

פורסם

לא סתם SKYPC הציעו לך את הכרטיס הזה :lol: עוד בעמוד הבית שלהם העתיקו את ה "מומלץ".

פורסם
  • מחבר

חברה שוב זה אני.

אני לא יודע איך להגיב כאן, כי האתר מוערך, כך הבנתי, אבל אתם, אם הבנתי נכון ממש לא מדייקים, ואפילו רחוקים מזה, וייסלחו לי אלה שכן מבינים - אני רוצה להאמין שכולם מבינים, ורק פיספסו כאן; הכי אני מקווה, שאין כאן אינטרס של מישהו.

לגופו של ענין, והביקורת שקישור שלה הועבר כאן:

הנקודה החשובה - הכרטיס של PALIT עם 512MB ושל CLUB3D 1GB ; להבדל הזה יש משמעות עצומה, לדעתי, ואני מבין שגם אתם חושבים כך. למה אף אחד מהמשיבים כאן לא העיר זאת?

בשאר הבדיקות רואים שלמרות ההבדל הזה, הכרטיס של PALIT גובר בחלק מהמקרים או לפחות לא "מפגר" בהרבה אחרי זה של CLUB3D.

ניתוח נוסף וקליל אחר הביצועים:

-Futuremark 3DMark Vantage : יתרון קל של PALIT.

-Futuremark 3DMark 2006: אין תוספת ביצועים משמעותית לכרטיס CLUB3D על זה של PAIT.

-Unreal Tournament 3 : יתרון קל ל- CLUB3D.

-במבחני הצריכה, הכרטיס של PALIT גובר

-כנ"ל במבחני הטמפרטורה, ובעיקר בעומס המרבי, כולל השיפור בעומס מלא שמשיג הכרטיס של PALIT, לומת המתחרה שלו.

בסיכום כתבו:"ראוי לציון באופן מיוחד הוא הכרטיס מבית Palit אשר הגיע עם המהרה כבר מהמפעל, וכפי שניתן היה לראות, הציג תוספת ביצועים מכובד לעומת הכרטיס של HIS. נוסיף על כך את העובדה כי הכרטיס שקיבלנו לביקורת שווה במחירו לכרטיסים אשר מגיעים עם קירור הסטוק של הסדרה, ונקבל כרטיס שאין כל צל של ספק לגבי כדאיותו לאלו מכם המחפשים ביצועים במחיר השווה לכל נפש."

והכי הכי מרגיז, כתבו בביקורת : "היות וה-HD4870 בגרסת ה-1GB מבית Club3D נהנה לרוב מתוספת ביצועים מכובדת מאוד לעומת גרסת ה-512MB, ובנוסף לכך, הציג ביצועים שלא נפלו ברוב המקרים מביצועיהם של הכרטיסים החזקים ביותר מבית שתי החברות, תוך שמירה על מעטפת צריכת הספק נמוכה יותר.

בשל עובדות אלו, וכן בשל העובדה כי הכרטיס עושה שימוש בפתרון קירור מיוחד שפותח על ידי החברה, בחרנו להעניק לו את פרס המוצר המומלץ של HWzone.co.il.

"

וזאת מבלי להזכיר שהכרטיס של PALIT הגיע רק עם 512MB.

חברים, מי ערך את הביקורת?????????

האם הוא טעה?

פורסם

יש ב iqpc את הכרטיס של פליט בגרסת סוניק...מומהרת ועם קירור טוב יותר

הביקורות עליו מצויינות...פשוט תכתוב בגוגל

והוא עולה פחות מהמחירים שנתת פה...

פורסם

חברה שוב זה אני.

אני לא יודע איך להגיב כאן, כי האתר מוערך, כך הבנתי, אבל אתם, אם הבנתי נכון ממש לא מדייקים, ואפילו רחוקים מזה, וייסלחו לי אלה שכן מבינים - אני רוצה להאמין שכולם מבינים, ורק פיספסו כאן; הכי אני מקווה, שאין כאן אינטרס של מישהו.

לגופו של ענין, והביקורת שקישור שלה הועבר כאן:

הנקודה החשובה - הכרטיס של PALIT עם 512MB ושל CLUB3D 1GB ; להבדל הזה יש משמעות עצומה, לדעתי, ואני מבין שגם אתם חושבים כך. למה אף אחד מהמשיבים כאן לא העיר זאת?

בשאר הבדיקות רואים שלמרות ההבדל הזה, הכרטיס של PALIT גובר בחלק מהמקרים או לפחות לא "מפגר" בהרבה אחרי זה של CLUB3D.

ניתוח נוסף וקליל אחר הביצועים:

-Futuremark 3DMark Vantage : יתרון קל של PALIT.

-Futuremark 3DMark 2006: אין תוספת ביצועים משמעותית לכרטיס CLUB3D על זה של PAIT.

-Unreal Tournament 3 : יתרון קל ל- CLUB3D.

-במבחני הצריכה, הכרטיס של PALIT גובר

-כנ"ל במבחני הטמפרטורה, ובעיקר בעומס המרבי, כולל השיפור בעומס מלא שמשיג הכרטיס של PALIT, לומת המתחרה שלו.

בסיכום כתבו:"ראוי לציון באופן מיוחד הוא הכרטיס מבית Palit אשר הגיע עם המהרה כבר מהמפעל, וכפי שניתן היה לראות, הציג תוספת ביצועים מכובד לעומת הכרטיס של HIS. נוסיף על כך את העובדה כי הכרטיס שקיבלנו לביקורת שווה במחירו לכרטיסים אשר מגיעים עם קירור הסטוק של הסדרה, ונקבל כרטיס שאין כל צל של ספק לגבי כדאיותו לאלו מכם המחפשים ביצועים במחיר השווה לכל נפש."

והכי הכי מרגיז, כתבו בביקורת : "היות וה-HD4870 בגרסת ה-1GB מבית Club3D נהנה לרוב מתוספת ביצועים מכובדת מאוד לעומת גרסת ה-512MB, ובנוסף לכך, הציג ביצועים שלא נפלו ברוב המקרים מביצועיהם של הכרטיסים החזקים ביותר מבית שתי החברות, תוך שמירה על מעטפת צריכת הספק נמוכה יותר.

בשל עובדות אלו, וכן בשל העובדה כי הכרטיס עושה שימוש בפתרון קירור מיוחד שפותח על ידי החברה, בחרנו להעניק לו את פרס המוצר המומלץ של HWzone.co.il.

"

וזאת מבלי להזכיר שהכרטיס של PALIT הגיע רק עם 512MB.

חברים, מי ערך את הביקורת?????????

האם הוא טעה?

כבר הרבה זמן חשתי שהביקורת ההיא קצת מכורה. עכשיו הבנתי מה לא הסתדר לי.

פורסם

היא לא מכורה אבל זה נראה לי קצת מוזר שחוץ ממסכי 24' לא היה שום שיפור בכרטיסים וגם לעיתים ה512 ניצחו

פורסם

הסיבה שלא רואים הבדל זה שהכרטיס לא מגיע לניצול של 512M ברזולוציות נמוכות יותר, ככל שהרזולוציה גבוהה יותר ההפרש בין הכרטיסים גדל. כמו כן למרות שהכרטיסים משתמשים באותה ליבה תמיד יהיו הפרשים קטנים בביצועים. ההפרשים שאתם רואים לא קשורים לזיכרון ויכול להיות שאם תבדקו 2 כרטיסים זהים תקבלו את אותם הפרשים לא מובנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים