עבור לתוכן

שאלה בנוגע לקימפול תוכנית (++C)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שאלה שלא הצלחתי להתגבר עליה , מקווה שתוכלו לעזור לי:

כתבתי תוכנית ב++C עובדת טוב ומתקמפלת על המחשב שלי , הבעיה היא כאשר אני מנסה להריץ אותה על מחשב אחר זה אומר שחסר DLL וכל מיני דברים אחרים. אציין שעל המחשב אין שום סביבת פיתוח כלשהי. איך אני מקמפל את התוכנית שתעבוד על כל פלטפורמה (לא בהכרח על לינוקס , מאק וכו' אני אסתפק בגרסאות של ווינדוס למינהן) , ללא צורך בהתקנה של רכיבים מיוחדים לשם כך?

כמו כן ניסית גם לקמפל בגרסת Release אבל עדין אני מקבל את אותה שגיאה. (אני לא יכול לתת את השגיאה במדויק כי מנסים להפעיל את זה על מחשב מרוחק ממני ואמרו לי שזה רושם להם שחסר DLL וכל מיני שאר ירקות).

תודה על העזרה,

גל

נ.ב.

גם חבר שלי שעכשיו שלחתי לו טוען לחוסר בDLL.

אציין גם שהתוכנית כתובה לגרסת קונסול של המערכת (כלומר החלון השחור של הCMD).

פורסם

תבדוק עם איזה VISUAL C אתה עובד ותחפש בגוגל microsoft visual c <your version> runtime ותוריד את זה. תצטרך לספק את הקובץ הזה בנוסף לתוכנה שלך.

פורסם
  • מחבר

אני עובד עם CodeGear , מה הכוונה שאני צריך לספק את זה עם הקובץ? יש דרך מסוימת שאני לא אצטרך לתת לאנשים להתחיל להתקין כל מיני דברים אלא ישר להריץ...

?

פורסם

תתחיל מזה שתגיד לנו מה שם ה DLL שחסר.

פורסם
  • מחבר

זה מה שקופץ :

This application has failed to start because CC3290MT.DLL was not found. Re-installing the application may fix this problem.

פורסם

חפש את השם הקובץ בגוגל, אפשר לבטל את ההוספה שלו כנראה באופציות של הפרוייקט (ביטול runtime libraries ועוד כמה דברים). אם יש צורך אמיתי בקובץ ו/או אתה לא מצליח, אתה פשוט יכול להעתיק את ה DLL שצריכים לתוך התיקיה של הקובץ ולהפיץ אותם ביחד (בלי להתקין אותם) וזה אולי יעבוד גם כן.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי את זה באופציות של הפרויקט,

יש לי גם MS VISUAL 2008 אם זה עוזר? ואתה יודע איך לעשות זאת שם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים