פורסם 2009 בינואר 316 שנים בדרך כלל האובר נותן רק צד אחד של זיכרון ומכפיל אותו אוטומטית כל פעם שאתה מגדיר לו ,אצלך זה לא עובד ככה?
פורסם 2009 בינואר 416 שנים וואלה לא יודע על מה אתה מדבר חחאבל לי ולאור יש אותם כרטיסים בדיוק וגם לאלה בקישורים שהוא הביאאז איך הם מגיעים ל1900 בזכרונות או שזה לאחר הכפלה מה שגם לא נראה לי הגיוני כי זה יהיה 800 והסטוק 950
פורסם 2009 בינואר 616 שנים מחבר ליבה ל1050 שיידר 2625 זכרון 1425 (בלי להכפיל כלום, אלה המספרים) אבל זה מוגזם, אולי רק עם קירור DICE או משהו רציני אפשר לעלות מעבר למה שאני עשיתי. אבל לא נראה לי שהם שמו את הזכרונות על 1900 כי אין לי אפילו אפשרות להגיע לזה בריווה. איך לעזזל הגעת לתדרים האלה כמה זמן זה היה יציב? העלת מתח? הם לא יכולים להתמודד בכאלה תדרים.
פורסם 2009 בינואר 616 שנים לא הבנתי מה חדש בדרייבר הזה.אוקי.. הוא תומך מגרסה 6 ומעלה אבל תכלס מה השיפורים?תודה לעונים.
פורסם 2009 בינואר 616 שנים מחבר לא הבנתי מה חדש בדרייבר הזה.אוקי.. הוא תומך מגרסה 6 ומעלה אבל תכלס מה השיפורים?תודה לעונים.200 נקודות ב3DMARKסתם סתם צחקתי, תפעיל משחק, תריץ באנצ'מארק ותבדוק, תראה איך הוא משפר אותו לעומת הדריוור הקודםיש כאלו שחווים שיפור של 10 פריימים בCRYSIS, אבל צריך להריץ המון משחקיםבעיקרון אני רואה שיש איכות תמונה יותר טובה, אפשרות חדשה לשיפורה וביצועים גבוהים יותר.
פורסם 2009 בינואר 616 שנים מה שידוע על הדריבר רשום בסטיקי של הדריברים.מוזר לי שהאשכול הזה עדיין לא ננעל.
פורסם 2009 בינואר 616 שנים מה שידוע על הדריבר רשום בסטיקי של הדריברים.מוזר לי שהאשכול הזה עדיין לא ננעל.כתוב בסטיקי:"לא קיים עדיין קובץ release notes"בגלל זה אני שואל אנשים כאן בפורום!זה למה האשכול עדיין לא ננעל!יש לי עוד שאלה: האם הביצועים שעליהם מדברים, תקפים גם לכרטיסי מסך גרסה 8 ו 7? אומנם הדרייבר מתאים ל7 8 ו9 אך האם יש שיפור בביצועים של גרסאות עם DX9 כלומר גרסאות של כרטיסי מסך 7...?
פורסם 2009 בינואר 616 שנים מה שידוע על הדריבר רשום בסטיקי של הדריברים.מוזר לי שהאשכול הזה עדיין לא ננעל. ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.