עבור לתוכן

איכות צפייה גרועה ב- LCD

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת?

• תגובות 61
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תבדוק אם יש לך אופציה לראות את השידורים ללא Upscaling, ז"א שלא ימתח את התמונה על כל המסך, אלא שיציג אותה ברזולוציה המקורית שלה

פורסם

רומאו, ממיר HD לא יעזור לך!

פורסם

בולשיט.

הסקארלט החדשות של LG לא רעות בכלל, גם ב HD וגם ב SD. לקבוע משהו נחרצות על סמך האיכות המזוויעה שרואים בחנות זה פיגור- זה מחובר שם למפצל, ואלוהים יודע מה המקור, או איך כיילו שם כל טלויזיה (אם בכלל)

בנוסף, כל הסאמסונג החדשות מכל הסדרות, (אלו שמסומנות ב A, כמו לדוגמה 40A450) פשוט מדהימות ב HD, וכולן חוץ מה A330 גם אחלה ב SD.

אני מניח שאתה יודע שסאמסונג זה גם קוריאני....

אני יכול לקנות כל טלוויזיה של LG לפי מחירון יבואן ואני עדיין לא עושה את זה. ראיתי את הסקארלט הזאת בכל תנוחה אפשרית ודרך כל חיבור אפשרי. היא אפילו גרועה בשידורים YES HD בהשוואה לטלוויזיות אחרות. ככה זה אצל LG. פלסטיק מבריק ונתונים מנופחים.

כן, אני מודע לכך שסאמסונג זו חברה קוריאנית. וגם הם לדעתי זבל. לפעמים יש להם דגמים מוצלחים פה ושם, אבל בגדול עוד חברה המתמחה בפלסטיק מבריק וניפוח נתונים.

רוצה LCD איכותי? קנה Panasonic. טלוויזיות מעולות עם פאנל Alpha-IPS מאד איכותי. גם Hitachi טובים ב-LCD. אין להם שם בארץ והיבואן די גרוע, אבל המותג מאד איכותי. Philips גם לרוב מייצרים טלוויזיות מאד איכותיות. LG ו-Samsung זה זבל קוריאני המיועד למדינות מתפתחות באסיה.

פורסם

המלצה אישית שלי - קנה MADE IN JAPAN

פורסם

תוודא שהממיר מוציא אות ב 16:9 ולא ב 4:3 (בהגדרות של הממיר)

(האיכות עדיין תהיה לא משהו)

איך אני מגיע למסך הגדרות בממיר של YES?

אני יכול לקנות כל טלוויזיה של LG לפי מחירון יבואן ואני עדיין לא עושה את זה. ראיתי את הסקארלט הזאת בכל תנוחה אפשרית ודרך כל חיבור אפשרי. היא אפילו גרועה בשידורים YES HD בהשוואה לטלוויזיות אחרות. ככה זה אצל LG. פלסטיק מבריק ונתונים מנופחים.

כן, אני מודע לכך שסאמסונג זו חברה קוריאנית. וגם הם לדעתי זבל. לפעמים יש להם דגמים מוצלחים פה ושם, אבל בגדול עוד חברה המתמחה בפלסטיק מבריק וניפוח נתונים.

רוצה LCD איכותי? קנה Panasonic. טלוויזיות מעולות עם פאנל Alpha-IPS מאד איכותי. גם Hitachi טובים ב-LCD. אין להם שם בארץ והיבואן די גרוע, אבל המותג מאד איכותי. Philips גם לרוב מייצרים טלוויזיות מאד איכותיות. LG ו-Samsung זה זבל קוריאני המיועד למדינות מתפתחות באסיה.

ניקח לדוגמא את הסמסונג 32A450, יש לך טלויזיה אחרת בתקציב (3500 ש"ח) שעדיפה עליה? אני לא רואה.

חד משמעית, כל הביקורות מעידות על כך שהיא הטלויזיה הטובה ביותר בטווח תקציב הזה.

אחי בידיוק רוצה לקנות LCD 32inch לחדר בעיקר לXBOX 360 ואני דיי עוקב ברשת, וזו הטלויזיה שהמלצתי לו לקנות. בנתיים המלצתי לו לחכות עם זה בגלל המיתון כדי שירוויח יותר, אבל כנראה עוד שבועיים הוא ילך לרכוש.

המלצה אישית שלי - קנה MADE IN JAPAN

איך אפשר לדעת מלכתחילה איפה מיוצרת הטלויזיה?

פשוט אתה בא למוכר ושואל אותו?

פורסם

הגדרות - אתחול מתקדם - קוד (0000 DEFAULT) - מקלט טלוויזיה - אתה בוחר שם

לגבי טלוויזיה אם אתה מחבר XBOX אז ההבדלים מתחילים להיות יותר זניחים מכיוון שזה כבר HD ולא SD

פורסם

לשידורי SD, אתה מכיר בתקציב הנ"ל (3500 - מחיר של הA450 32inch) טלויזיה טובה יותר?

כי אני לא.

פורסם
  • מחבר

רומאו' date=' ממיר HD לא יעזור לך!

[/quote']

בא לי למות.

:s07:

פורסם

חברה אני לא יודע על מה אתם מדברים, יש לי טלויזיה של LG וממיר דוקסיס של הוט ובהתחלה באמת ראו גרוע, קניתי כבל איכותי Scart to S-Video עם חיבורי זהב ויש שיפור מאוד משמעותי ואני מאוד מרוצה באופן כללי, כמובן שאין מה לדבר על חיבור HDMI ל XBOX והנייד שלי, רואים פלאים.

בקשר לשחור/לבן בעת חיבור ל S-Video פשוט צריך להיכנס להגדרות הממיר, כך:

תלחץ על כפתור ה Services -- הגדרות מערכת -- הגדרות תמונה:

תשנה כך:

פורמט תמונה 16:9

מסך רחב: ON

יציאת וידאו: SVHS

אני מקווה שזה יעזור לך.

פורסם

הפלאים שאתה מדבר זה בשבילנו קצת (לדעת הרוב פה)

פורסם
  • מחבר

יא אללה.. כבר קניתי בננות בשמונים שקל. עכשיו כבל של S-VIDEO ?

אני מתכנן לקנות גם HDMI..

פורסם

אתה טועה בחשיבה

אכן קנית טלוויזיה חדשה - אשר מותאמת לשידורי HD ולא ל- SD

אם היית רוצה לראות טוב שידורי SD היית צריך לקנות טלביזיה CRT רגילה והיית רואה שידורים יפים (TOSHIBA BOMBA 100HZ)

:yelclap:

זה בדיוק מה שאני עושה.

למזלי עשיתי בדיקה יסודית לפני וכך לא ניסחפתי אחרי ההיפ הדיבילי של טלוויזיות lcd .

יש לי טלוויזיה 29 אינץ CRT 100 הרץ ששמה בכיס הקטן את טלויזיות ה-lcd הטובות ביותר ככול שזה נוגע לשידורי טלוויזיה רגילים.

לצורך תכני HD שאני מוריד מהרשת יש לי מסך מחשב איכותי שמציג לי ברזולוצייה של 1900X1080 .

אגב,מבחינתי SONY יכולים לקחת את ה-blueray שלהם ולדחוף לתחת.

אין לי שום כוונה לקנות נגן BR גם אם הוא יעלה 5 שקל וזאת משום שגם אם אני אשכור סרט BR מסיפריית וידיאו ,בגלל כל הגנות ה-drm לא אוכל

לעשות ממנו העתק כמו שניתן לעשות עם כמעט כל סירטי ה-dvd וגם לא אוכל בכלל לראות אותו מפני שכל החומרה שלי לא תומכת בכל ההגנות הדפוקות האלו.

SONY ירתה לעצמה כדור ברגל.

אני את תכני ה-hd אמשיך להוריד מהרשת ולשמור על הדיסק הקשיח הענק שלי ......ואילו SONY מבחינתי יכולה ללכת לאלף עזעזל....

עצתי לפותח הפוסט,גם אם תשקיע בכבלים איכותיים, אתה אומנם תקבל שיפור משמעותי אבל עדיין התוצאה תהיה מאכזבת.

הדבר הכי משמעותי שיכול לעזור לך זה פשוט לשבת קצת רחוק יותר מהמסך.

פורסם

אפשר לעשות ריפ לכול סרט blue-ray שיוצא כיום בעזרת כמה תוכנות פשוטות.

מאיפה אתה חושב מגיעים תכני ה HD שיש להורדה ברשת?

פורסם

איך אפשר לדעת מלכתחילה איפה מיוצרת הטלויזיה?

פשוט אתה בא למוכר ושואל אותו?

אם הטלויזיה תהיה MADE IN JAPAN תאמין לי שידאגו שתדע את זה אף אחד לא יסתיר את הפרט הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים