עבור לתוכן

בעיה מוזרה במסך LCD : תגובת הפעלה איטית מאוד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

יש לי בעיה מוזרה לאחרונה ולאחר שבדקתי שזה לא נובע מהגדרות של חיסכון באנרגיה או משהו כזה החלטתי לפנות אל מומחי הפורום.

אוקי אז כולם מכירים את הגדרות החיסכון באנרגיה של כל מחשב ממוצע : קיימת אפשרות לגרום למחשב לישון לאחר מספר מסוים של דקות ולצג לכבות גם כן .

אצלי ההגדרות היו שלאחר 20 דקות ללא שימוש במחשב הצג כבה ולאחר 30 שעה המחשב נכנס למצב שינה.

מה שקרה זה שלאחר ש"הערתי" את המחשב , נורת החיווי של הצג עברה ממצב כבוי (כתום ) לפועל (ירוק) כמו שצריך , אבל בהבהובים רצופים של הנורה הירוקה במשך כ-5 דקות ! זה ממש מעצבן שיש לך מחשב טוב ומהיר אבל אתה לא יכול להיכנס אליו לפחות 5 דקות בכל פעם .

המצב חזר על עצמו פעם אחר פעם וגם כאשר המחשב כבוי לגמרי ואני מדליק אותו המצב חוזר על עצמו.

מישהו נתקל אי פעם בבעיה כזאת ?

פורסם
  • מחבר

אף אחד?

פורסם

איזה מסך יש לך?

פורסם

בדוק אם זה קורה עם מסך אחר אם לא אז הבעיה שלך היא המסך ואין מה לעשות חוץ מלהשתמש באחריות אם יש

פורסם

לי גם קורה, מסך LCF גודל 17 של MAG.

בכל פעם של הפעלה ממצד כבוי לפעיל, האור הירוק מהבהב עד שמליח לייצר אור ירוק קבוע. בזמן זה אין תמונה. לאחר שאין תמונה יש כל מיני קווים וריצודים ואז מגיעה תמונה. משך זמן איתחול של מסך הוא כ 3 דקות (לכוארה, עד שהמסך "מתחמם", אין תמונה). מסך בן שנתיים ושמונה חודשים, התופעה החלה בגיל שנתיים וחצי.

פורסם

אתם לבדוק מה זה אומר מנורה ירוק מהבהבת בספר של מוניטור ?

זה לא אומר בספר שאין סיגנל וידאו מכרטיס מסך ?

אם זה מה כתוב שמה צריך לחפש בעיה במחשב ולא במסך.

אולי מחשב שלכם נכנס ל HIBERNATION ואז לחזור לוקח לו זמן אם

יש הרבה זכרון במחשב.

פורסם

תשמע אחי... עכשיו החזרתי את המסך שלי מתיקון ... בדיוק על אותה בעיה ...

ברגע שהוא היה נכנס למצב המתנה היה לוקח לו המון זמן לחזור עד שהוא כבר לא חזר....

לקחתי אותו לתיקון במסגרת האחריות ---החליפו את הכרטיס האלקטרוני במסך--- כנראה שהבעיה נבעה מעליות מתח או הפסקות חשמל

המסך הוא מסוג סמסונג 226BW ... ממליץ לחבר את המסך או לאל - פסק או מגן מתח שמתחבר לשקע...

כל מוצרי האלקטרוניקה שיש בהם כרטיסים אלקטרונים חכמים רגישים מאוד לעליות מתח והפסקות חשמל...

מקווה שעזרתי

פורסם

לי גם קורה, מסך LCF גודל 17 של MAG.

בכל פעם של הפעלה ממצד כבוי לפעיל, האור הירוק מהבהב עד שמליח לייצר אור ירוק קבוע. בזמן זה אין תמונה. לאחר שאין תמונה יש כל מיני קווים וריצודים ואז מגיעה תמונה. משך זמן איתחול של מסך הוא כ 3 דקות (לכוארה, עד שהמסך "מתחמם", אין תמונה). מסך בן שנתיים ושמונה חודשים, התופעה החלה בגיל שנתיים וחצי.

תנצל את האחריות שלו לפני שהיא תגמר והוא ילך קאפוט

פורסם

אז ככה,

למיטב ידיעתי, האחריות על MAG LCD 17 היא שנה בלבד והתקלה הופיעה אחרי שנתיים וחצי.

אין השהיה של כרטיס וידאו, בדקנו בהצלבה מסך אחר ואיתו אין כל בעיה (למעשה בדקנו שני מחשבים כאשר כל אחד עם שני מסכים (התקול ואחד אחר תקין).

נכון לומר כי המסך לא הוחזק של שקע מוגן מהפרעות חשמל, המסך החדש יהיה מוגן בשקע כזה.

פורסם

ל-MAG יש 3 שנות אחריות - מה הדגם הספציפי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים