עבור לתוכן

מעוניין לקנות ספק חדש. מתלבט בין איזה SeaSonic 430/500

Featured Replies

פורסם

אינטגרל- ה S12 הוא 100% קבלים תוצרת יפן, ה SS-ET הם בסביבות ה 70% קבלים תוצרת יפן (בעיקר הראשיים, הגדולים), והשאר תוצרת קוריאה. אין מה לדאוג פה מבחינת איכות, אפילו ה BULKים של סיסוניק יהיו עדיפים בד"כ על ספקים כמו ה Toughpower של ת'רמלטייק, שנחשב לאיכותי יחסית.

לגבי כל השאר- בכלליות אני מצטרף להמלצה על הפרו 525, ספק בעל יעילות גבוהה זו השקעה שמחזירה את עצמה לאט לאט.

פורסם

+1 עבור הפרו 525 - יש לי את הספק הזה כבר חצי שנה ואני נהנה ממנו מאוד.

מתחים מאוד יציבים ואמינות שלא הכרתי לפני.

פורסם

אינטגרל- ה S12 הוא 100% קבלים תוצרת יפן, ה SS-ET הם בסביבות ה 70% קבלים תוצרת יפן (בעיקר הראשיים, הגדולים), והשאר תוצרת קוריאה. אין מה לדאוג פה מבחינת איכות, אפילו ה BULKים של סיסוניק יהיו עדיפים בד"כ על ספקים כמו ה Toughpower של ת'רמלטייק, שנחשב לאיכותי יחסית.

לגבי כל השאר- בכלליות אני מצטרף להמלצה על הפרו 525, ספק בעל יעילות גבוהה זו השקעה שמחזירה את עצמה לאט לאט.

ממה שאני רואה, רוב הקבלים תוצרת OST טיוואן. הגדול הוא CHEMI-CON - חברת אם יפנית. זה לא שהסיסוניק ET קניה לא טובה. כל מה שאני מנסה להסביר לאנשים זה שיש הבדל בין סדרת ה OEM לבין הסדרה הרגילה ויש סיבה למחיר הזול יותר מעבר לעניין ה BULK.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם אז אני נראה לי הולך על ENERMAX 525

נראה לי קנייה בטוחה וטובה...

פורסם

קנייה מצויינת

פורסם
  • מחבר

אבל כאן אני רואה שיש את ה‏MODU82+ שהוא באותו במחיר של הPRO82+

איזה מהם עדיף???

פורסם

המודו מכיוון שהוא מודולרי.

פורסם
  • מחבר

מודולרי הכוונה שאפשר להוריד איזה כבלים שרוצים נכון?

אבל זה לא אומר שאולי ישתחרר איזשהו כבל סתם ככה ??

פורסם

לא ישתחרר כבל סתם ככה כי המודו בא עם תופסנים טובים לכבלים (מאובטחים)

פורסם

קנייה מצויינת

יש הבדל , באיכות, רעש, יציבות מתחים וכו..., בין הספק עם הכבלים האינטגרליים, לבין זה עם הנתיקים (המודו)?

ואם אין, אז לא עדיף זה עם הנתיקים?

פורסם

אין הבדל במעגלים החשמליים בין שני הדגמים.

יש הפרש של כ- 40-50 ש"ח בין שני הדגמים כאשר המודו יקר יותר.

מחיר זהה מחשיד לטעות בפרסום.

וודא שהמוצר יובא ע"י היבואן הרשמי ונושא 5 שנות אחריות.

שבת שלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים