עבור לתוכן

ספקים ללא אקטיב PFC ועוד כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

האם יש ספקים עכשווים ללא הפיצ'ר הזה?.כרגע יש ברשותי ספק HEC ישן שעובד טוב והוא אמור לעבור למחשב השני שלי (אתלון XP עם גיגה וחצי זיכרון ).

אבל למחשב הנוכחי שמחובר לאל פסק PRPC 1050 אני צריך ספק בלי אקטיב PFC !!.

ראיתי ביד שניה בטרייד זון ספקים של נקסוס החברה היותר מוכרת מהמאווררים השקטים אבל אני מעדיף את אנרמקס אחרי דיון קודם.

אבל כל ספק היום מגיע עם האקטיב PFC הזה והוא לא ניתן לנטרול.אני גם לא ממש שש להחליף מכשיר שעובד נאמנה במכשיר חדש שעולה בערך פי אחד וחצי

ממנו.

מה עושים ???.אני נואש :kopfpatsch:

פורסם

HEC 500W TDT

ללא RFC

פורסם
  • מחבר

ראיתי אותו.הוא ניראה ג'נרי.האם יש משהו יותר איכותי ברמה של אנרמקס?????

פורסם

הפרו 525 מסתדר אצלי עם ה PRPC 750. הוא לא הסתדר עם ה PRD750.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

כלומר שילוב של מודו עם 1050 שזה בערך אותו דבר יעבוד חלק.

לדעתי תגובה זו צריכה לבוא בסטיקי אינטגרל.השאלות בנושא הזה ראויות לסטיקי כי הן דיי חוזרות (חורף עכשיו הפסקות חשמל)

אני אעדכן עם הספק החדש. ;)

פורסם

שמעתי לא מעט אנשים שאומרים שה PRPC מחזיק להם APFC אבל הבנתי גם שזה לא בטוח ב 100%. אצלי זה מחזיק - אני מקווה שגם אצלך אבל אני לא יכול להבטיח. דרך אגב ה PRPC מחזיק לי גם ליברטי 400. אנערף.

פורסם
  • מחבר

הכל תלוי כניראה בשילוב הנכון

כניראה שצריך בכל זאת ספק איכותי (אנרמקס) שהכל יעבוד טוב.

לפחות מצאתי 2 שאפשר לסמוך על האיכות שלהם.

ליברטי

מודו

פרו

פורסם

זה נכון שהסדרות שציינת איכותיות, אבל, זה תלוי באל פסק יותר מאשר בספק ולא ממש קשור לאיכות שלו. ה PRD נחשב איכותי יותר מה PRPC ועובדה שלא הצליח.

פורסם
  • מחבר

היה לי אחד כזה.והוא לא ממש מוצלח.ההבדלים היו עיצוב הפנל עם המסך הדיגיטלי (ומכאן שמו PR-D ) ויציאה נפרדת למכשירים לא מוגני נפילות מתח

בשקע ניפרד בצבע לבן (קיים בדגמים החזקים בסדרת PRPC).הוא גם יותר יפה ויותר דקורטיבי ולטענת אדוויס מכשיר ידידותי לסביבה ומכן המיתוג

המסחרי שלו שונה מסדרת PRPC.על פי מסמכי ה PDF למכשיר PRD יש מקדם ג'אול יותר גבוה לנחשולי מתח ממכשיר PRPC.עד כמה זה פרקטי עוד לא ראיתי

במציאות.בנייר זה מאד יפה.

שורה תחתונה הסדרות דיי דומות בבסיס.

שאלה באותו נושא

חנויות אמינות

על IQPC אני יודע שאין מה לומר

אבל מה הדעה על חברת TRG מחיפה?

יש לה את ה MODU 525 ב 498 שקל ואת ה MODO 625 ב 660 שקל

שניהם באים עם 3 שנים אחריות ולא 5.

עד כמה משנה אם אני קונה את אנרמקס עם אחריות יבואן או אחריות של חנות עצמאית?

אפשר לזהות אחריות יבואן לפי ה 5 שנים..

פורסם

אני חושב שעדיף יבואן רשמי לא רק בגלל ה 5 שנים אלא גם בגלל שהוא נותן שרות טוב.

פורסם
  • מחבר

שירות???

מה צריך שירות לספק??.במיקרה של קילקול מחליפים באחד אחר אתה לא מתקן היום דברים כאלה.אז מה שונה היבואן מהחנויות???

הרי אם אני קונה בחנות שקונה ביבואן במיקרה של קילקול זה נישלח ליבואן והוא שולח את זה לחול - יכול לקחת חודש עד שאני אקבל אחר או את אותו אחד.

אם אני קונה בחנות מחליפים אחד באחד מהמלאי ולא מול יבואן שעושה את כל התהליך.

לפי התרחיש הזה עדיף חנות.אבל אולי אני מפספס משהו..

פורסם

אתה מפספס. אם זה חדש אז כן, יחליפו לך סביר להניח בכל מקום. אבל, אם עבר זמן מה, מתחילה הסחבת ולך חפש. היבואן לא שולח לחול על כל פיפס ומטפל בך גם אם עבר זמן. בניגוד לאופורטוניסט כזה או אחר יש לו מעבדה ויש לו התחייבות כלפי אנרמקס. אבל, אם אתה מאמין שלך זה לא יקרה אז תחסוך כמה שקלים וקח צ'אנס.

פורסם

אני רוצה לציין נקודה שספקים בעלי APFC שעובדים עם אל פסק שלא מסוגל להחזיק אותם ובכל זאת הוא מחזיק אותם בשעת תקלה זה פשוט מזל נקרא לזה...משום ששתי המערכות ל אמורות לעבוד ביחד אלה אם קורה משהו מאוד ספציפי ואני חושב לכתוב איזה מאמר על כל הקטע הזה של מערכות אל פסק וספקים בעלי תיקון מקדמי הספק אקטיבים כדי שכולם יבינו על מה מדובר ולמה בכלל קורים מקרים שהספקים לא עובדים טוב עם האל פסק ולהיפך אני ינסה למצוא זמן ולכתוב את זה כי אני רואה שהרבה אנשים אומרים את המושגים אבל לא יודעים מה עומד מאחוריהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים