פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים שלום לכם!הבעייה היא במחשבחדש אשר עד לפני כיומיים הריץ vista ultimateמפרט - E8400לוח אם - GIGABYTE EP43-DS3L2 GB HD- סמסונג 500 GBכרטיס מסך-Geforce 6900GTלפני כיומיים החלו לי קריסות שלהמערכת ללא הסבר או סיבה נראית לעין.החלטתי לפרמט ולחזור ל xp SP3לא הצלחתי כי כל פעם הוא נפל בהתקנה במקום אחרPFN_LIST_CORUPPT הופיע בהודעת הקריסה.הרצתי MEMTEST86 וזה מראה בבדיקה מספר 3 2 שגיאות.האם אני צודק ויש לי בעייה בזכרון הראם?האם לחזור לחנות?יכל להיות שיש בעייה בלוח האם?
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים כמה סטיקים יושבים לך על המחשב? אם יותר מאחד תנסה להחליף ביניהם לא בטוח ששניהם הלכו לעולמםבממטסט בדקת כל סטיק בנפרד ?
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מה מספר השגיאה שמופיעה לך? (למשל stop 0x00001)אני שואל את זה, כי הודעת השגיאה (PFN_LIST_CORUPPT) יכולה להיות קשורה לגורמים רבים.יכול להיות מצב שעידכון ביוס יפתור לך את הבעיה, החלפת זכרון ואולי שינוי אופצייה כלשהיא בביוס.רק אם תציין את מס' השגיאה, נוכל לדעת מה הכיוון.
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים זה באמת משנה? הוא אמר שהמחשב חדש, אני פשוט הייתי הולך לחנות ואומר להם לסדר את זה.
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים אם הוא יכול לתקן את זה בעצמו, אז למה שהוא לא יעשה את זה?זה מוסיף גם לידע שלו וגם לכיס שלו (למה שישלם כסף לתקלה שאולי יכולה להיפתר בקלות?)בכל אופן, לא נגרור את הדיון הזה למקומות לא קשורים.אם הוא לא היה מעוניין בעזרה הזאת - הוא לא היה פותח את הת'רד והולך ישר לחנות מחשבים.
פורסם 2009 בינואר 116 שנים PFN_LIST_CORRUPT זה תמיד 0X4E CauseThis error is typically caused by a driver passing a bad memory descriptor list. For example, the driver might have called MmUnlockPages twice with the same list.If a kernel debugger is available, examine the stack trace. אני הייתי בודק זכרון עם MEMTEST86 דבר ראשון ו/או מנסה סטיק 1 עם יש כמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.