פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים ברשותי דיסק קשיח SEAGATE BARACUDA 500 GB בדקתי את הדיסק עם 2 תוכנות בדיקת HDD. תוצאה א עם תוכנת HDInspector נותנת לי תוצאה שלילית ומעידה שהדיסק פגום. תמונה מצורפת בקובץ 1 +2 מצד שני בדקתי וסרקתי שגיאות בדיסק עם תוכנת HD Tune Proבקובץ השלישי, וזה מראה שהדיסק תקין ואין שגיאות. אז מה הקטע פה, מישהו יכול להסביר? אם ה HDD בטוח לא טוב ותקין, אז אני אממש אחריות על המוצר[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים תיקח את DRIVE INSPECTOR ולשיים במקום שמתאים לה - בזבל.זו תוכנה לא שווה כלום, אי אפשר לקבל מהם, והם גם לא עונים איךהם מחשבים אחוזים, לא לי ולא לאף אחד אחר.אם שואל אותי, הם מחשבים אחוזים לפי גיל של קשיח (כמה שעות הוא עבד) בלי שום קשר למצב שלו.חב"לז.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר היי אם אתה אומר שה DRIVE INSPECTOR אכן מחשבת לפי " גיל" ה HDD אז זה מוזר לי כי ה HDD הזה הוא חדש אני עובד איתו חודש בלבד, וקניתי אותו חדש באריזה
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים תוריד את MHDD כאן, צרוב את ה ISO לדסיק ותבצע ממנו BOOT. לאחר מכן פועלים על פי ההוראות הבאות:1. בחורים באופציה השנייה בתפריט שהראשוני Without SCSI2. בוחרים את המספר של הכונן הקשיח שברצונך לבדוק מהרשימה שמו יתחיל עם ST3. לוחצים F24. לוחצים F45. לוחצים CTRL+ENTERנותנים לבדיקה לרוץ, אם בסיום ישנם אזורים שזמן הסריקה שלהם גדול או קטן מ 500MS (אזורים חומים או אדומים) מומלץ לגבות את החומר ולממש אחריות.מניסיון שלי הרבה קריסות במחשבים עם דיסק קשיח 500GB מסדרת 7200.11 נובע מהימצאות של המון סקטורים ירוקיםשמעיד על זמן גישה של מעל ל 150MS וגם במקרה של כאלה סקטורים הייתי מגבה ושולח את הדיסק להחלפה.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים יותר מדי 100 יש בדוח של אינספקטור.לבדוק בלשונית HEALTH של HD TUNE מה מוצג שם.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר "לבדוק בלשונית HEALTH של HD TUNE מה מוצג שם" נותן לי HEALTH טוב בבדיקה. לגבי העיצה של "Bagheera" אעשה את זה ביום אחר כיוון שאין לי כעת כונן אופטי
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מה זה "נותן לי HEALTH טוב בבדיקה" ?שמה יש סטטיסטיקה של קשיח. גם שמה רוב המספרים בדיוק על 100 ?תשים תמונה שלו בפורום.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר אופס סליחה HEALTH גרוע.. ראה קובץ אבל אמרת לזרוק את התוכנה הזו לפח [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר אזרוק אותה בקרוב מאד. להלן הדיאגנוזה שביקשת של hd tune [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים לכל חברה שמייצרת הרדיסק היא מוציאה תוכנת בדיקה של היצרן תשתמש בה זה המידע הכי נכון שתקבל כמובן שגם MHDD מעולה מאוד. חפש את התוכנה של סגייט היא נמצאת פה http://www.seagate.com/www/en-us/support/תעדכן שיהיו תוצאות
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר לכל חברה שמייצרת הרדיסק היא מוציאה תוכנת בדיקה של היצרן תשתמש בה זה המידע הכי נכון שתקבל כמובן שגם MHDD מעולה מאוד. חפש את התוכנה של סגייט היא נמצאת פה http://www.seagate.com/www/en-us/support/תעדכן שיהיו תוצאות יש לי את התוכנה של סיגייט ויש גם תוצאה. עשיתי סריקה וקיבלתי PASS .. נראה שה HDD תקין לפי התוכנה הזו.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים אמממיש מספרים גבוהים של כאילו שגיאות, אבל כל יצרן של דיסקים סופר אחרת והם לא מספריםמה הם סופרים ואיך לקרוא המספרים! וזה יצרן שנותן ה OK בתוצאה של HEALTH ולאהתוכנה לבדיקה.אבל זה כנראה ככה עם דיסק מודל שלך. גם אצל אחרים המספרים גבוהים.למשל כאןhttp://forums.hexus.net/thecus-care-hexus/130801-seek-error-rate-increasing-n5200pro.html אני לא הייתי דואג כל זמן הדיסק לא מתלונן בעצמו דרך SMART . רק צריך לבדוק בביוס ש SMART מופעל אצלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.