פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים טוב אז ככה שלום לכולםיש לי המחשב הארדיסק שמחובר בSATAעכשיו הביאו לי עוד הארדיסק שהוא IDE ואני רוצה לחבר אותו כ-Slaveיש לי על הלוח אם בסה"כ חיבור IDE אחדעד עכשיו למאסטר של הIDE היה מחובר הצורבעכשיו השאלה שלי איך אני מחבר את הכונן IDE הנוסף בתור slave?ניסתי כבר כמה פעמים ולא הצלחתי..שמתי על קייבל סלקט ושמתי את הצורב כראשי וHD כslave\וגם הפוךולגבי הג'מפרים של הצורב אין לי מושג לא מצאתי שם טבלה איך להגדיר מהתודה מראש..
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים לא משנה מה יהיה הצורב ומה יהיה ההארד-דיסק, רק שאחד יהיה מאסטר והשני סלייב.בביוס אתה צריך להגדיר בוט מהתקני הSATA לפני הIDE, או לבחור במסך הבוט של רשימת הקשיחים את הדיסק SATA כראשון.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר לא הצלחתי תקשיב אני יפרט קצתהHD הראשון מחובר בSATAעכשיו הצורב מחובר בIDE ואין לי מושג אם הוא מאסטר או סלייב יש שם שלוש חריצים להכניס את הג'מפר ואין טבלה והוא נמצא בראשון והוא מחובר לכבל העליון כאילו המאסטר)ההארדיסק אני לא יודע איך לסדר את הג'מפרים ..
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים אין על דיסק מדבקה גדולה עם פרטים שלו ושמה אין כתוב מצב של ג'מפרים ?איזה מודל הדיסק הזה ?
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר אני מדבר איתך על הצורב.. על ההארדיסק ישולא אין שם יש מדבקה עם כל מיני פרטים אבל לא רשום כלום על ג'ימפורוזה צורב של LGX18
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים אתה מדבר על צורב ? אז מי זה כותב בשאלה שלך ככה: "ההארדיסק אני לא יודע איך לסדר את הג'מפרים .."
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר התכוונתי לשתיה רשמתי שבצורב יש 3 ג'מפרים ואני לא יודע מה סלייב מה מאסטרובהארדיסק אני לא יודע איך לסדר את הג'מפרים בצורה שהוא יעבוד לי בתור סלייב אתה איך אני אמור לחבר??
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים עוד הפעם ? בבקשה, אבל בפעם האחרונה להיום!"אין על דיסק מדבקה גדולה עם פרטים שלו ושמה אין כתוב מצב של ג'מפרים ?........"
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים התכוונתי לשתיה רשמתי שבצורב יש 3 ג'מפרים ואני לא יודע מה סלייב מה מאסטרובהארדיסק אני לא יודע איך לסדר את הג'מפרים בצורה שהוא יעבוד לי בתור סלייב אתה איך אני אמור לחבר??
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים חברים אתם צריכים לעבוד פה על שפה משותפת. מר בחור עם השאלה אתה צריך להבדיל! יש דבר כזה שמכניסים לתוכו דיסקים (CD) זה נקרא צורב לא דיסק. ואז יש הרד דיסק שזה הדבר ששומר את כול הנתונים במחשב שלך שאי אפשר להכניס אילו שום דבר פיזי. זה נקרא הארד דיסק. ובכלליות נראה לי שהבעיה של הבחור (חוץ מזה שהוא לא יודע לכתוב או להתבטא) זה שיש לו HD שהוא גם שם לא יודע איך לסדר את הגאמפרים (למרות שיש מדבקה) ויש לו צורב שאין עליו כלום כי הוא בטח מחיריה או משהו כזה. מה שאני ממליץ לך זה נורא פשוט תכתוב את שם ההרדיסק והצורב (בנפרד!) ב GOOGLE ואז תחפש תמונות ואני מבטיח לך שבאיזשהו שלב זה פשוט יביא לך את התמונה של המדבקה או שפשוט תחפש את היצרן ותוריד את המדריך למשתמש. ושיהיה לכולנו יום טוב חסר מילואים
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר אז בוא אני יסביר לכולכם יש לי צורב עם 3 כניסות לג'אמפר בלי טבלהיש לי IDE HD עם טבלה של ג'ימפור ואני יודע לסדר אותו בתור סלייב או מאסטר אבל אני לא יודע בתור מה אני צריך לסדר אותו בשביל שיפעל ויש לי HD מחובר בכלל לSATA ועליו כמובן מותקן הווינדוסואני רוצה שהHD IDE יהיה הslave אבל בגלל שזה על IDE והHD השני הוא בכלל SATA אני לא יודע מה אני אמור לעשותהנה הדגם של הצורבhttp://us.lge.com/products/model/detail/commercial_optical%20drives_super-multi%20triple%20format%20dvd%20rw_GSA-H42N.jhtmlלא מצאתי מידע על ג'ימפוראם מישהו ימצא ויגיד לי איך אני מגדיר אותו מאסטר או סלייב ואת הHD השני אני יגדיר הפוך מהצורב אני מקווה שזה יהיה בסדר
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים תבין, הגדרת sata כראשי נעשית בביוס, ואז על בקר ide תגמפר לך את הדיסק הקשיח והצורב.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר אוקייאני חושב שהHD בכלל לא טובכי כשאני מחבר אותו הוא בכלל לא מזהה אותו ובביוס אני לא מוצא אותווגם ניסתי לנתק את הHD SATA ולחבר רק את הIDE לראות אם זה ימצא וזה לא מצא כלום והמערכת התחילה לעשות את הPOST והיה רשום משו HDCP אני לא זוכר בדיוק..אפשרי לעשות בדיקה לHD?
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים תנתק את הכונן הקשיח SATA ואת הצורב, תחבר רק את הכונן הקשיח IDE בלי שום ג'אמפר..אם הוא לא מזוהה בביוס, תנסה כבל אחר.. או כניסה אחרת בלוח (אם ישנה אחת נוספת)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.