עבור לתוכן

אני צריך ספק חזק יותר?

Featured Replies

פורסם

אני עכשיו אחרי שעת משחק (משחק ראשון עם המעבד והלוח) ופתאום הכל עצר וניהיה לי מסך שחור(הנורית הבהבה).

אני מנסה להבין ממה זה נבע.

מעבד ממש לא נראה לי כי עוד לא התחלתי OC, כנל לGPU ככה שאני מאמין שהם לא הגיעו לטמפ' גבוהה מידי

מה שנשאר לי זה הספק, נראה לי.

בכל מקרה המערכת רשומה בצד...

פורסם

המחשב פעל כרגיל? בעיקרון זה לא אמור לקרות בגלל הספק, כי אם זה היה עניין של הספק פשוט כל המחשב היה נכבה או הכרטיס מסך היה מצפצף כי הוא לא מקבל מספק חשמל... הספק הזה אמור להחזיק בקלות את המערכת ואני לא רואה סיבה בעולם שהספק הוא האחראי לכל הניין.

פורסם

פותח התרד תפרט קצת יותר...

מסך שחור ומה ? המאווררים המשיכו לפעול ? המערכת ביצעה ריסט ? היה לך הודעה שגיאה אחרי התופעה הנ"ל ?

בדקת טמפ' של המעבד/כרטיס מסך וכו ?

כמו כן תערוך את הכותרת למשהו נורמלי..

פורסם
  • מחבר

פתאום היה מסך שחור עם הנורית שלו מהבהבת. המחשב עצמו המשיך לעבוד, אבל זה היה כאילו הוא בSTANDBY או משהו כזה...

אני לחצתי על הריסט אחרי כמה שניות.. לא היה שום הודעה לפני/אחרי(חיפשתי בEVENT VIEWER).

נכנסתי לביוס ראיתי שהמעבד על 32~ אחרי זה כשעלה הוינדוס ראיתי שהכ.מסך היה על 52 (עבר יחסית הרבה זמן אז אני מניח שהוא היה הרבה יותר).

בכל מקרה לא עולה לי שום דבר מלבד שזה הספק..

פורסם
בדקת טמפ' של המעבד/כרטיס מסך וכו ?

;D

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לביוס ראיתי שהמעבד על 32~ אחרי זה כשעלה הוינדוס ראיתי שהכ.מסך היה על 52 (עבר יחסית הרבה זמן אז אני מניח שהוא היה הרבה יותר).

זה היה מיד אחרי זה.....

זה קרה עוד פעם, ככה שזה לא משהו חד פעמי.

פורסם

תפעיל את המוניטור ב RIVA TUNER..לאחר מכן תשחק משחק..למשך 15+- שדקות..ותראה מה הטמפ' הMAX..

על כל מקרה..אני ממליץ לך לעדכן את הביוס..לכל מקרה..

פורסם

הסיכוי שזה הספק (אלא אם כן הוא תקול) אפסי לדעתי

פורסם
  • מחבר

יציב על 70 מעלות...

אני לא מאמין שהוא תקול...

כמו שאמרתי החלפתי רק את הלוח והמעבד, שניהם עובדים טוב, לא עשו לי בעיות. כל שאר הרכיבים עבדו מצויין לפני.

פורסם

אני פשוט לא רואה סיבה אחת שהוא לא יצליח להחזיק.

בכל אופן כדי להיות בטוחים במאה אחוז כל מה שאפשר לעשות זה לקחת ספק אחר חזק יותר שמחזיק במליון אחוז (נסה לקחת ממחשב אחר או מחבר) וכך לשלול את העניין

פורסם

אז החלפת מעבד ולוח אם ? לוח אם בעל ערכת שבבים שונה ? עדכנת דרייברים ?

איזה לוח אם זה ? נסה אולי לעדכן ביוס..

פורסם
  • מחבר

ברור ברור (החלפת ללוח שרשום...)...

אין למישהו שאני מכיר ספק מעל 400W שהוא לא גנרי...

פורסם

ברור ברור מה ? עדכנת דרייברים ? הלוח אם בעל ערכת שבבים שונה מהקודם..אם כן..רוב הסיכוי שזה ידרוש ממך התקנה נקיה של מערכת ההפעלה..

פורסם
  • מחבר

התקנתי מחדש תוינדוס, התקנתי דרוורים מתאימים ומעודכנים והביוס בגרסה האחרונה שלו(שהיא לא בטא).

פורסם

יציב על 70 מעלות...

אני לא מאמין שהוא תקול...

כמו שאמרתי החלפתי רק את הלוח והמעבד, שניהם עובדים טוב, לא עשו לי בעיות. כל שאר הרכיבים עבדו מצויין לפני.

9600GT לא אמור להגיע לטמפ' כאלו בחורף, הכרטיס באוברקלוק יצרן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים