עבור לתוכן

מסכים כחולים בנייד

Featured Replies

פורסם

זה אותו מושג, רק שה-L זה תוספת של LEVEL

Interrupt Request Level.

An interrupt request level (IRQL) defines the hardware priority at which a processor operates at any given time.

בכל אופן, שים לב גם למה שרשמת:

The DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL bug check has a value of 0x000000D1. This indicates that a kernel-mode driver attempted to access pageable memory at a process IRQL that was too high.

בגלל זה בדיוק הצעתי לו באחת מהאפשרויות שיבדוק בביוס שממשק ה-ACPI פועל, על מנת שיהיה חילוק כתובות שווה(לדרייברים או לחומרה, זה לא משנה - אותו דבר)

בכל אופן - כמו שאמרתי לפני: אני לא שולל שום פיתרון, יכול להיות באמת שה-NETLIMITER הוא גורם הבעיה ויכול להיות שלא.

נחכה שפותח הת'רד יעדכן בעניין.

פורסם

ומי רוצה לדעת לעומק גם אם הוא לא כותב דריברים

http://ext2fsd.sourceforge.net/documents/irql.htm

ומשמה:

The realizaton of IRQ priorities is dependent to hardware (8259 pic). Windows uses hardware independent IRQL to mask all the differences of the various hardwares. IRQL can be looked as an extension of hardware IRQ levels. But IRQL is defined and manipulated by the OS, its an action of software.

יום טוב.

p.s

RE עכשיו ראיתי שקישור הוא של matt wu מ SYSINTERNALS

פורסם
  • מחבר

שלושת הקבצים הציגו את השורות הבאות:

Probably caused by : nltdi.sys

Probably caused by : win32k.sys

Probably caused by : nltdi.sys

עם ניתוח מעט יותר מעמיק, אפשר לראות שהבעיה שלך נובעת מתקלת דרייברים הקשורה לכתובות IRQL.

בתור התחלה, תנסה לבצע את הפעולות הבאות: (תעבור מהשלב הראשון לאחרון לפי הסדר)

- תוודא שממשק ה-ACPI מופעל בווינדוס(על מנת שיהיה חילוק אוטומטי של הקצאה לכתובות ה-IRQ שלך)

- תבדוק בביוס לפונקציה של איפוס ההקצאות (RESET CONFIGURATION תחת PCI/PNP שלפעמים יכולה לעזור במצבים כאלה)

- אם שום דבר לא עוזר, תנסה לעשות רוטציה על התושבות בין כרטיסי ה-PCI על הלוח (במידה ויש)

- במידה והפתרונות הנ"ל לא עזרו, תבדוק אם קיימת גרסה עדכנית לביוס שלך. במידה וכן - תעדכן את הביוס.

כמו כן, אם הוספת חומרה חדשה לאחרונה - התקני USB, חומרה פנימית, קוראי כרטיסי זיכרון וכד': תסיר אותם.

ובאותה נשימה - אם התקנת דרייברים חדשים לאחרונה: תנסה להסיר אותם(Rollback)

יש לי מחשב נייד ולא הוספתי התקנים חדשים(זכרון,הרד דיסק, קורא כרטיסים וכ"ו) ככה שגם להחליף את הסלוטים של הכרטיסים של הPCI

(במידה ולא התכוונת ברוטציה)

כעקרון עדכנתי את הדרייבר לכרטיס מסך(אבל אפילו אם הדרייבר הישן שלו היו לי מסכים כחולים).

איך אני מוודא שממשק הACPI מופעל בווינדוס?

עדיין לא הבנתי למה הנאט לימטר יכול להיות הבעיה, כעקרון התקנתי אותה לuttorent שלא יעשה לי upload על המקסימום אני גם רוצה לגלוש בין לבין...

יש תוכנה דומה לnet limiter?

אם זאת לא תיהיה הבעיה אני אצטרך לעדכן דרייברים לכל ההתקנים במחשב?

תודה על העזרה

פורסם

בעיה (עיקרית לפחות) שלך היא NET LIMITER .

אין כאן מה להבין למה.

זה לא יעזור לך שום עדכונים עד שאתה לא מסדר את NET LIMITER .

ולמה בחלל צריך אותו כשיש לך בתוכנה אפשרות להגדיר ???

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

האם כשאני יגביל אותו אז מהירות ההורדה שלי תרד או שתשאר כמו שהיא?

אני פשוט דרך הNET LIMITER מגביל אותו לUPLOAD יותר נמוך

פורסם

:kopfpatsch:

לא מבין מה אתה רוצה. סימנתי לך באדום בצילום ויש שם גם DOWN LOAD

וגם UPLOAD .

אני חושב יותר מענין אותך הורדות מחלונות כחולים לפעמים.

פורסם
  • מחבר

הסברתי לך פשוט למה בכלל התקנתי אותו, בקיצור העפתי אותו אני מקווה שזה יפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

המסכים הכחולים חזרו לצערי, לא רציתי לפתוח נושא חדש כי הבעיה לא נפתרה וכמה חברה פה התחילו לעזור לי.

הסרתי את הnetLimiter ככה שלא נראה לי שהוא גרם למסכים הכחולים(או שאולי זה עוד תוכנה שיש בה בעיה או משהו)

אני מצרף את קבצי הDUMP החדשים

פורסם

מה חדשים ?

קבצים שלך מ 28 לדצמבר ! (תאריך יש בשם של קובץ)

:kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

צודק לא שמתי לב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים