עבור לתוכן

מסכים כחולים בנייד

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי נייד dell inspiron 6400 אני מקבל מסכים כחולים, כשאני מכבה את הנייד או כשאני רוצה להתחבר לרשת אלחוטית(לפעמים הוא מתחבר

ולא עושה שום בעיות ולפעמים הוא מציג לי מסך כחול).

אני חושב שזה בעית חומרה(כבר עשיתי recovery להרד דיסק וזה לא עזר, עשיתי גם בדיקה לזכרונות הנייד בmemtest איזה 10 שעות בלי אף שגיעה)

תודה

פורסם

יעזור לדעת מה נאמר במסך הכחול המדובר.

פורסם
  • מחבר

את האמת לא ממש הקדשתי זמן לקרוא את ההודעה, יש איזה דרך לקרוא את ההודעה דרך הוינדוס בלי צורך לחכות למסך הכחול הבא?

פורסם

אתה יכול לעלות תמונה של המסך הכחול?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לצלם לא ממש יצא(המסך שלי גם מבריק ככה שזה ממש לא עזר)

אבל העתקתי את כל ההודעה היא נמצאת בקובץ המצורף

נוצרו לי הרבה קבצי DUMP (כל קובץ נוצר בעקבות מסך כחול?)

אני יוריד את התוכנה שהומלצה WinDbg, צריך להוריד את חבילת הסמלים?

תודה על העזרה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

^^^הלינק שנתת זה למערכות הפעלה אחרות יש לי windows media center edition (לא יודע עד כמה זה משנה אבל לא ציינתי את זה

בהודעה הראשונה).

פתחתי את אחד מקבצי הDUMP ויש הרבה גיבריש, השאלה האם צריך להוריד את חבילת הסמלים שהוצאה פה או לא?

תודה על העזרה

פורסם

רשום שצריך אז תוריד

פורסם

אם אתה מסתבך עם ה-WinDBG - פשוט תעלה את קבצי ה-Dump לפה(מכווצים כמובן)

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הWinDBG + חבילת הסמלים אבל כשאני פותח את קבצי הDUMP הוא אומר לי שאני לא משתמש בגרסה הנכונה של הסמלים

אני מעלה את קבצי הDUMP

[attachment deleted by admin]

פורסם

שלושת הקבצים הציגו את השורות הבאות:

Probably caused by : nltdi.sys

Probably caused by : win32k.sys

Probably caused by : nltdi.sys

עם ניתוח מעט יותר מעמיק, אפשר לראות שהבעיה שלך נובעת מתקלת דרייברים הקשורה לכתובות IRQL.

בתור התחלה, תנסה לבצע את הפעולות הבאות: (תעבור מהשלב הראשון לאחרון לפי הסדר)

- תוודא שממשק ה-ACPI מופעל בווינדוס(על מנת שיהיה חילוק אוטומטי של הקצאה לכתובות ה-IRQ שלך)

- תבדוק בביוס לפונקציה של איפוס ההקצאות (RESET CONFIGURATION תחת PCI/PNP שלפעמים יכולה לעזור במצבים כאלה)

- אם שום דבר לא עוזר, תנסה לעשות רוטציה על התושבות בין כרטיסי ה-PCI על הלוח (במידה ויש)

- במידה והפתרונות הנ"ל לא עזרו, תבדוק אם קיימת גרסה עדכנית לביוס שלך. במידה וכן - תעדכן את הביוס.

כמו כן, אם הוספת חומרה חדשה לאחרונה - התקני USB, חומרה פנימית, קוראי כרטיסי זיכרון וכד': תסיר אותם.

ובאותה נשימה - אם התקנת דרייברים חדשים לאחרונה: תנסה להסיר אותם(Rollback)

פורסם

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה בגלל דריבר לא טוב

להוריד ממחשב את NETLIMITER ולנסות בלי.

פורסם

ההודעה הזאת לאו דווקא מצביעה על דרייבר לא תקין, כמו שאמרתי: יכול להיות שחילוק כתובות ה-IRQ לא נעשה בצורה תקינה

וכתוצאה מכך - קיימת התנגשות כנראה.

דרייבר פגום זו גם אפשרות כמובן, אבל לא האפשרות היחידה.

פורסם

IRQL זה לא IRQ . IRQ זה H/W וה

IRQL זה לוגי.

וזה מה ציקרוסופט אומר - לא אני

Bug Check 0xD1: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

The DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL bug check has a value of 0x000000D1. This indicates that a kernel-mode driver attempted to access pageable memory at a process IRQL that was too high.

Cause

A driver tried to access an address that is pageable (or that is completely invalid) while the IRQL was too high.

This bug check is usually caused by drivers that have used improper addresses.

If the first parameter has the same value as the fourth parameter, and the third parameter indicates an execute operation, this bug check was likely caused by a driver that was trying to execute code when the code itself was paged out. Possible causes for the page fault include the following:

The function was marked as pageable and was running at an elevated IRQL (which includes obtaining a lock).

The function call was made to a function in another driver, and that driver was unloaded.

The function was called by using a function pointer that was an invalid pointer.

בשני דאמפים שלו בעיה היתה בגלל NET LIMITER

נסיון שלי - עד היום - כל בעיות של IRQL היו בגלל דריבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים