עבור לתוכן

האם 8800GT מספיק חזק ל - 22 אינץ'?

Featured Replies

פורסם

היי

אני לא יודע מה לעשות

אני מתלבט בין לקנות כרטיס מסך חדש במקום ה8800GT שיש לי עכשיו,ולהישאר עם מסך 19 אינץ

או שהאופציה השנייה היא לקנות מסך חדש 22 אינץ ולהישאר עם 8800GT.הבעייה היא שאני לא יודע אם 8800GT יסחוב רזולוציות של מסך 22 אינץ בצורה טובה מאוד...

מה אתם אומרים?מה כדאי לעשות?

תודה

• תגובות 57
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

8800GT יסחוב אבל ברור שעדיףHD4850 הוא HD4870

אם אתה משחק הרבה אז תחכה להתקציב שיאפשר לך לרכוש את שניהם.

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר יסחוב למה אתה מתכוון?יסחוב על הגדרות בינוניות,או יסחוב על הגדרות גבוהות וטובות שיאפשרו לי לשחק בצורה נורמאלית?

אם אני אקנה 4870 על מסך 19 זה יהיה גראפיקה טובה?

פורסם
  • מחבר

22 זה 1600 על 1200 נכון?אני רואה שה8800GT מוציא 19 פריימים על רזולוציה כזאת

זה אומר גראפיקה טובה?זה אומר שאפשר לראות חלק בכל המשחקים?

פורסם

דבר ראשון חן, אתה פה מספיק זמן כדיי לדעת איך אמורה להיראות כותרת נומאלית

דבר שני, רזולוצית הNATIVE מה שנקרא של 22'' זה 1650X1080..

הכרטיס 8800GT לא יראה ביצועים טובים בהרבה משחקים על הגדרות מחמירות ולכן עדיף כרטיס כמו HD4850 או 9800GTX

עצה שלי אליך, תישאר עם ה8800GT, נכון זה אומר שלא תמיד אתה תוכל לשים את ההגדרות הגבוהות ביותר אבל זה ממש לא אומר שלא תוכל להנות מביצועים.

פורסם
  • מחבר

ליאור,ברוב המשחקים הוא כן יראה ביצועים טובים או שברוב המשחקים לא?

פורסם

דבר ראשון חן, אתה פה מספיק זמן כדיי לדעת איך אמורה להיראות כותרת נומאלית

דבר שני, רזולוצית הNATIVE מה שנקרא של 22'' זה 1650X1080..

הכרטיס 8800GT לא יראה ביצועים טובים בהרבה משחקים על הגדרות מחמירות ולכן עדיף כרטיס כמו HD4850 או 9800GTX

עצה שלי אליך, תישאר עם ה8800GT, נכון זה אומר שלא תמיד אתה תוכל לשים את ההגדרות הגבוהות ביותר אבל זה ממש לא אומר שלא תוכל להנות מביצועים.

תיקון קטן, זה 1050*1680

בקשר ל 8800GT, יש לי כרגע מחשב בבית עם 8800GT מומהר של גיגה בייט, עובד יפה מאוד ברוב המוחלט של המשחקים בהגדרות גבוהות עד מלאות...

חוץ מקרייסיס וסטאלקר... ( GTA אני לא מזכיר בכלל כי הוא דפוק מהיסוד )

פורסם

זה תלוי משחק לחלוטין, אבל ככלל, השדרוג לא שווה את הכסף. וגם במחיר של פשרה קלה בהגדרות, 8800GT עדיין כרטיס כרטיס מהחזקים בשוק, ואין ממש סיבה לשדרג ממנו.

פורסם

הוא כרטיס טוב, הוא לא מהחזקים בשוק ולא מדברק בניהם... הוא כרטיס MID-ENG טוב.

פורסם
  • מחבר

yz101 אני רואה שיש לך 9800GT..אתה מרוצה ממנו?

לנזר,אז זהו שלך יש 8800GT מומהר,שלי לא מומהר שלי פשוט רגיל עם המהירות מהחברה וזו הבעייה

לכן אני שוקל את השידרוג של הכרטיס מסך

עוד תגובות?

ל4870 כדאי לשדרג?הוא ישרוד עם ספק ג'נרי של 500W?

פורסם

Radeon HD 4870 הוא כרטיס ממש חזק וכמובן שהוא ברמות יותר טוב מ-8800GT(אבל כך גם המחיר).

אתה תהיה צריך ספק טיפה יותר חזק-בסביבות ה-600W.

ה-8800GT מתאים ל-22 אינץ אבל תלוי לאיזה משחקים ואיזה רזולוציה אתה משתמש בה.

פורסם

yz101 אני רואה שיש לך 9800GT..אתה מרוצה ממנו?

לנזר,אז זהו שלך יש 8800GT מומהר,שלי לא מומהר שלי פשוט רגיל עם המהירות מהחברה וזו הבעייה

לכן אני שוקל את השידרוג של הכרטיס מסך

עוד תגובות?

ל4870 כדאי לשדרג?הוא ישרוד עם ספק ג'נרי של 500W?

אני לא יודע מה התדרים סטוק, ואפילו לא זוכר באיזה תדר שלי עובד, אבל אני לא חושב שההבדל כזה ענק... מה שגם כל 8800GT ב OC פשוט יכול לעבור את ה OC שגיגה בייט עשו...

אני הייתי נשאר עם ה 8800GT.

פורסם
  • מחבר

delvadar אם אני נשאר עם הספק 500W שלי ה4870 לא יעבוד כמו שצריך?הוא בכלל לא יצליח לפעול?

ולגבי OC אני לא יודע לעשות OC ולא רוצה לקחת את הסיכון שמשהו יתקלקל ב|OC,אני מעדיף לקנות כרטיס שעבר OC של החברה וככה זה יותר בטוח

פורסם
  • מחבר

הקפצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים