עבור לתוכן

צריך המלצה לראוטר עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לעבור לאינטרנט 4/5M ואני צריך ראוטר שיעבוד חלק בלי ניתוקים בתקציב של עד 500 ש"ח ולכרטיס רשת שלא קשור לתקציב.

הראוטר יחובר למחשב לעוד 2 מחשבים ברשת אלחוטית שתעבור דרך שתי קירות בטון, שאחד מהם מאוד עבה.

פורסם

במקרה שלך הייתי ממליץ על נתב בתקן N עם כרטיס רשת אלחוטי תואם -- לדוגמא ה-6504 או ה-6524 של EDIMAX עם כרטיס רשת של EDIMAX שמתחיל בקוד EW77.

פורסם

במקרה שלך הייתי ממליץ על נתב בתקן N עם כרטיס רשת אלחוטי תואם -- לדוגמא ה-6504 או ה-6524 של EDIMAX עם כרטיס רשת של EDIMAX שמתחיל בקוד EW77.

בקשר לכרטיס רשת, לא חייב אותו אם בנייד יש כרטיס רשת אלחוטי נכון? או שעדיף לעבוד איתו?

פורסם
  • מחבר

איזה מהם מהם עדיף? לפי ZAP ל6504 אין פיירוול ול6524 יש פיירוול. יש בניהם עוד הבדלים?

פורסם

לפי מה שראיתי ההבדל בין שני הנתבים הוא של-6524 יש כלי התקנה והגדרה גרפי שנקרא EZMax.

כיוון שאין לי את הנתבים ולא מצאתי ביקורת על ביצועי ה6524 או השוואה, אני לא יכול להגיד לך בוודאות אם יש הבדל. בעקרון לא.

פורסם

האחד בתקן N והשני לא

פורסם

למה להגיד שטויות אם לא יודעים.

אין דבר כזה תקן N אמיתי ולה יהיה לפחות עוד שנה. כרגע הטיוטא האחרונה שאושרה היא 7, אבל כל הנתבים שמכונים N כרגע מתוכננים ע"פ טיוטא 2.

שני הנתבים הם נתבי N draft 2.0.

פורסם
  • מחבר

למה להגיד שטויות אם לא יודעים.

אין דבר כזה תקן N אמיתי ולה יהיה לפחות עוד שנה. כרגע הטיוטא האחרונה שאושרה היא 7, אבל כל הנתבים שמכונים N כרגע מתוכננים ע"פ טיוטא 2.

שני הנתבים הם נתבי N draft 2.0.

מה זה אומר מבחינת תוצאה?

פורסם

תוצאה של מה?

פורסם

אם ישנה הטעייה הרי שצריך ליחס אותה לאדימקס עצמם

6504 מוגדר שם כ-Complies with 2.4GHz IEEE802.11n Draft 2.0 and IEEE802.11g/b standards

6524 מוגדר כ-Complies with wireless 802.11n and 802.11b/g standards

בכל מקרה מודל 6524 חדש יותר מ-6504 וכדאי להעדיפו

פורסם

זה שמשהו חדש לא אומר שהוא עדיף.

כנראה שבמקרה הזה זה אותו נתב בשינויים קלים, אבל אני לא הולך להמליץ לאף אחד לקנות נתב שאני לא יודע עליו כלום.

פורסם
  • מחבר

זה שמשהו חדש לא אומר שהוא עדיף.

כנראה שבמקרה הזה זה אותו נתב בשינויים קלים, אבל אני לא הולך להמליץ לאף אחד לקנות נתב שאני לא יודע עליו כלום.

על מה אתה כן ממליץ?

פורסם

יש לי הרבה ציוד של אדימקס

החברה הזו הרבה יותר טובה ממרבית החברות שנתקלתי בהם

ממליץ עליהם בחום.

פורסם

לא אמרתי שאני לא ממליץ, רק אמרתי שאין אפשר להגיד על משהו שהוא עדיף כי הוא חדש.

אני סייגתי את הדברים שלי בגלל שלא ראיתי שום בדיקה או ביקורת על ה6524. אם הייתי צריך להחליט הייתי הולך על הזול יותר, כי אם הביצועים שלהם שווים אתה מרוויח ואם במקרה ה6524 חלש יותר מכל סיבה אז עדיין לא בזבזת את הכסף שלך סתם (פה אני מניח שאם יש הבדל הוא לא יהיה עצום).

פורסם

אתמול קניתי את ה-6524. אני לא יודע בדיוק מה ההבדל בינו לבין ה-6504 (רק שמתי לב שהממשק שלהם שונה), אבל להערכתי ה-6524 הוא המחליף של 6504.

התכוונתי לקנות את ה-6504. ב-ksp הוא לא היה במלאי ברוב הסניפים (לעומת ה-6524), הסתכלתי באתר של מרדנית וראיתי שהם מוכרים את ה-6504 הלכתי לשם והביאו לי את ה-6524 (באותו מחיר של 6504).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים