עבור לתוכן

מישהו משתמש בראוטר הזה ?

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר \ משתמש בראוטר הזה ?

http://www.tplink.com/products/product_des.asp?id=31

האם היכולת שידור שלו שכתובה (2X, 3X) היא באמת מוכחת או שזה עוד גימיק חרטא ?

פורסם

ברשתות WIFI ככל שאיכות האות האלחוטי יורדת מתבצע "פיצוי" ע"י הקטנת רוחב הסרט, כלומר מהירות החיבור יורדת - במקום 54Mbps תקבל 36 או 11 וכך הלאה בכל מיני קפיצות מוגדרות מראש, כאשר המינימום הוא 1Mbps. בטכנולוגית הXR (קיצור לeXtended-range) הגדירו כמה קפיצות מהירות נוספות בתחום הנמוך, הורידו את הקפיצה המינימלית ל0.25Mbps ושיפרו (לדברי חברת atheros, המפתחת) את עיבוד האותות החלשים והמשובשים.

מה זה אומר בתכלס? כלום, בתנאי קליטה אופטימלים (מרחק סביר, בלי הפרעות יוצאות מן הכלל) אין שוני בהתנהגות. בנוסף לכך, במידה ותגיע למצב שאתה צריך את הXR זה אומר שאתה תתחבר לרשת במהירות של 3, 2, 1 או 0.25 מגה ביט לשניה. מספיק בקושי לאינטרנט וממש מזעזע להעברות בתוך הרשת.

אם אתה צריך נתב פשוט, עדיף כבר את הBR-6204WG של אדימקס, לשימוש קצת יותר כבד כדאי הWRT54GL של לינקסיס + קושחה חלופית, ואם אתה באמת צריך שיפור בתחום האלחוטי אז כדאי אולי הBR-6504N של אדימקס + כרטיס רשת אלחוטי תואם (נתב וכרטיס תקן N טיוטא 2).

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המפורטת.

מה דעתך על הראוטר הזה : http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Product_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1162354643512&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper

אני לא מתכוון לקנות אותו בארץ אלא בארופה כך שהמחיר יתקרב מאוד לזה של ה BR6504N Edimax

פורסם

נראה לי שבמחיר זהה הלינקסיס עדיף בלי לחשוב פעמיים.

יש לו ממשק ג'יגה ביט אתרנט, חיבור USB לחיבור התקני זיכרון לרשת, יש לו פי שתים יותר זיכרון (אני מניח שגם אפשר להחליף לו קושחה).

נראה שהיתרון היחיד של האדימקס הוא מספר חיבורים בו זמניים גובה יותר, אבל זה לא אומר שהלינקסיס לא טוב גם בזה. מה גם שאם אפשר להחליף לו קושחה באמת, אז אפשר בטח לתקן גם את זה.

אין לי ניסיון אם הנתב הזה כלל, אז אתה יכול לחכות לדעות נוספות של מישהו עם ניסיון ע"מ להיות בטוח.

פורסם
  • מחבר

חוות דעת של מישהו נוסף ?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קניתי בסוף את הראוטר הזה : Edimax BR-6524N .

הלינקסיס בסוף יצא יותר ממה שהתכוונתי להוציא ואילו זה עלה 300 ש"ח.

עכשיו נשאלת השאלה, למחשב נייד, איזה כרטיס רשת בתקן N מומלץ ?

זיכרו, הבעיה העיקרית שלי היא קליטה.

תודה.

פורסם

בגלל שתקן N הוא ב-DRAFT 2 ולא מובטחת תאימות מלאה בין החברות השונות, אני ממליץ שתלך על כרטיס תואם של EDIMAX -- יש להם גם PCMCIA וגם USB -- שניהם מתחילים ב-EW77.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים