עבור לתוכן

TAGAN DIABLO ADVANCE האם אפשר להשיג את המארז בארץ?

Featured Replies

פורסם

האם מישהו כאן יודע אם אפשר להשיג את המארז TAGAN Diablo advance בארץ

http://www.tagan.com/index.php?option=com_content&view=article&id=83&Itemid=169

לשים לב ולא להתבלבל עם EL DIABLO שמאוד דומה לו (ונמכר באזור ה750 פלוס מינוס).

ההבדל העיקרי הוא תוספת קטנה מעל המארז שמכילה שני מאווררי 18, ובמקום מאורר ה-36 ס"מ יש שם 33 ס"מ שאמור להיות שקט יותר.

בינתיים לא מצאתי באף חנות בארץ.

פורסם

הוא חדש למדי אז צריך לחכות.

וגם אין הרבה יבואנים שמביאים את מוצרי TAGAN לארץ...(וחבל)

הוא נמכר יחד עם ספק ה - 700W שלהם, נכון ?

בכל מקרה לא חסר מארזים טובים אחרים פה.

פורסם

המארז הזה נראה כמו קאנטרי קלאב לאבק וחיידקים.

פורסם
  • מחבר

הוא חדש למדי אז צריך לחכות.

וגם אין הרבה יבואנים שמביאים את מוצרי TAGAN לארץ...(וחבל)

הוא נמכר יחד עם ספק ה - 700W שלהם, נכון ?

בכל מקרה לא חסר מארזים טובים אחרים פה.

אה, כן יסורי הלקוח בשוק החובבני של מדינת ישראל. אתה לא צריך להסביר שלא חסר מארזים טובים אחרים פה.

אבל זאת בדיוק הבעיה, הלקוח מעוניין במוצר ספציפי. ולא בגישת החנויות בישראל, אה אין לנו את מה שאתה רוצה, אז תדברו עם היבואן אני רוצה להזמין רק את המוצר הזה, בשלב הזה, אה טוב נראה... נברר נחזור אליך. ונאדה. (שלא לדבר על כשאתה חוזר ומתקשר לשאול שנית, אז לא יודעים על מה אתה מדבר ואומרים אין. אתה מבקש מספר טלפון של היבואן או הספק. אני אברר לבד. לא, למה מי אתה שניתן לך).

לא יודע אם הוא יימכר עם ה700 פה (בטח ראית באנדל בNEWEGG).

בכל מקרה אני אנסה להביא את ה900 במחיר שציינת בדיון על ההייפר ואם גם הוא רק מוצר תאורטי, אז את ה1100 בתנאי שאני לא אצטרך לקחת מארז "טוב" אחר ששמתי עליו עין. (בבקשה אל תענה לי שוב שאני לא צריך לא את זה ולא את זה, את הדיון הזה אני מוכן לנהל איתך בפרטי).

CM COSMOS S (כי זה יאכל לי את ההפרש בתקציב).

ואגב יש לי על המפרט המצורף מארז סביר ביותר. אבל מה לעשות אנחנו חיים במדינה שברוב השנה היא מהמדינות החמות בעולם.

ואם אני רוצה לרכוש מוצר ש"בא לי עליו" מספיק לי היחס העלוב של רוב החנויות (שברובן באתרי האינטרנט יש הכל אבל במלאי אין כלום ורק חצי אפשר באמת להזמין - די עצוב שזה המצב בארץ).

על המאווררים למעלה אני לא מעוניין להתפשר וגם לא על המאוור הגדול בצד. (מילא המאוורר הגדול מקדימה זניח עבורי אם יש אפשרות להוסיף כלובים)

בARMOR אם אני מוסיף שלישי זה על חשבון הפאנלים.

HAF932 הוא אופציה, אבל מה לעשות שאני לא ממש שלם עם המראה שלו).

[br]פורסם בתאריך: 26.12.2008 בשעה 00:20:43

המארז הזה נראה כמו קאנטרי קלאב לאבק וחיידקים.

יש לי חבר עם EL DIABLO, מדבריו אין לו בעיות אבק. (אבל נניח שהיו, אז פתרון מצויין הוא להשיג את אותו חומר שממנו עשויים המסננים של TT ופשוט להרכיב לבד).

אני חייב לציין שבARMOR שלי (פרונט פתוח ללא דלת) (בן כמעט שנתיים) אין כמעט שום אבק בתוך המארז עצמו. (כלום על המאוורר של המעבד, אבל ממש כלום).

כל האוויר שנשאב מקדימה על האבק שבו (ואני נמצא במקום די מאובק) נתפס בפילטרים בחזית (אותם במקרה ניקיתי אתמול אחרי בערך שמונה חודשים לא היה גרגיר מאחורי המאוורר על הכלוב עצמו).

לכן לגבי כל מה שקשור לאבק אני חייב לציין את הARMOR לטובה. (המאוורר העליון והאחוריים הם EXHAUST) מה שחסר לי במארז הזה באופן ספציפי,

זה העדר של אפשרות לשלושה או שני מאוררים גדולים למעלה, מאוורר או פתחי אוורור מלמטה ועיצוב פנימי קלוקל שלא ממש מאפשר סידור כבלים אפקטיבי (בייחוד עם ספק לא מודולרי)

לגבי חיידקים :) העכברים שלי לא חיים בתוך המארז ולהם מן הסתם זה לא מפריע וגם לא לנחש.

פורסם

וסתם אח שלי , מה שעושה לך את זה. פשוט זה נראה יותר מדי מאווררים בשבילי וקצת יותר מדי רעש אחרי חצי שנה. אני ממליץ על NSK4480 שקט זול ועושה תעבודה :)

*ההודעה נערכה ע"י מנהל הפורום*

פורסם

חוץ מעניין האבק ה - 932 הוא כנראה המארז המשתלם ביותר בארץ לשוק הגבוה.

פורסם

סטלן, כמו שאתה רואה ההודעה שלך נערכה כי היא רחוקה מלהיות במקום.

יופי שאתה עייף או מחורפן אבל זה לא המקום לספאם טהור שזה אומר התמונה אם לא ברור לך. בכל מקרה בנאדם שואל לגבי מארז גדול ומאורר בטרוף ואתה ממליץ על מארז שעולה 200 ש"ח (בלי הספק) והוא קטן ובהחלט לא נחשב קריר

פורסם
  • מחבר

וסתם אח שלי , מה שעושה לך את זה. פשוט זה נראה יותר מדי מאווררים בשבילי וקצת יותר מדי רעש אחרי חצי שנה. אני ממליץ על NSK4480 שקט זול ועושה תעבודה :)

NSK4480 אחלה מארז, מסכים איתך. כל אחד והצרכים שלו וכמובן גם התקציב שלו. בכלל רוב האנטקים מהסדרות האלה יש להם עיצוב מאוד סולידי. אבל זאת לא כוס התה שלי. עם כבר אנטק אז הכי לא שמרני שיש, אז הכי מצא חן בעיני הSKELETON שלהם, אבל זה באמת לא לחדרים המאובקים שאני נמצא בהם. (אבל מי יודע אולי יום אחד, אני אבנה לו פירמידת פרספקס לכיסוי כשהוא לא עובד).

ולגבי השקט, תתפלא אבל הARMOR די שקט אפילו כשאני משווה אותו לANTEC SOHO/CHIEFTEC GC עם הדלת שאמורה לאטום את הרעש מהחזית. (במקרה אחד כזה עומד כרגע ליד הARMOR בצד השני של השולחן).

אין לי בעיה לישון כששניהם דלוקים, אבל כששולחים לי ספאם בSMS כהסלולרי על מצב שקט ורטט זה מעיר אותי.

לכן אין לזה חשיבות בשבילי.

את התמונה שערכו לך פספסתי כנראה ככה שאני לא באמת יכול להתייחס כי לא ראיתי.[br]פורסם בתאריך: 26.12.2008 בשעה 01:35:36

חוץ מעניין האבק ה - 932 הוא כנראה המארז המשתלם ביותר בארץ לשוק הגבוה.

משתלם הוא ללא ספק. 690 ש"ח בKSP נכון להרגע. האמת שגם הקוסמוס נמכר שם במחיר ממש טוב.

(רק שניסיתי לבקש מהם שיזמינו לי את הS, ענה שם מישהו עם מנת משכל של 90 בערך ואמר שCM כבר לא מייצרים אותו לכן הם לא יביאו לי אותו, ולך תסביר למישהו כזה שהמארז השני יותר חדש מהדגם שהם כן מביאים).

בדיוק לדברים האלה התכוונתי בזה שלא ממש יש עם מי לדבר בחנויות כאן וKSP הם יחסית רשת חיובית שמחזיקה דברים במלאי. אבל לא מעבר לזה.

פורסם

אני לא התלהבתי כל כך מהקוסמוס, אמנם יפה ואם הרבה פיצ'רים אבל ציפיתי ליותר בתחום האוורור והוא גם עולה המון (מלבד KSP ששם המחיר שלו מתקרב להגיוני).

ה - 932 לעומת זאת גם זול ומרווח וגם אחד המארזים הכי מאווררים היום (יחד עם הטמפסט של NZXT והסקלטון של אנטק).

יש גם את ה - TT EUREKA המצוין שהוא אחד המארזים האהובים עליי ביותר אישית.

פה הוא הכי זול - http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=694

(מעניין אם יש להם גם את הגרסה השחורה, היא נראית הרבה יותר טוב)

פורסם
  • מחבר

אני לא התלהבתי כל כך מהקוסמוס, אמנם יפה ואם הרבה פיצ'רים אבל ציפיתי ליותר בתחום האוורור והוא גם עולה המון (מלבד KSP ששם המחיר שלו מתקרב להגיוני).

ה - 932 לעומת זאת גם זול ומרווח וגם אחד המארזים הכי מאווררים היום (יחד עם הטמפסט של NZXT והסקלטון של אנטק).

יש גם את ה - TT EUREKA המצוין שהוא אחד המארזים האהובים עליי ביותר אישית.

פה הוא הכי זול - http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=694

(מעניין אם יש להם גם את הגרסה השחורה, היא נראית הרבה יותר טוב)

טוב הקוסמוס זה בהחלט עניין של טעם. בכל מקרה אני התכוונתי לCOSMOS S בכל אופן, בדגם ההוא יש בהחלט יותר בתחום האוורור.

(מאוורר צד גדול, אפשרות לשניים שלושה מאווררים מקדימה, שלושה למעלה או רדיאטור ועוד שניים למטה כאופציה ואחד אחורי, גוף שכולו אלומינים (עבה) פיזור חום טוב יותר

וגם טיפה יותר גדול).

ב932 מצאתי כל מיני פגמי תכנון פנים קטנוניים ומעצבנים כמו הקטע של ספק כוח למעלה שלא ניתן להרכבה כאשר המאוורר הגדול למעלה מורכב מה שמאלץ להרכיב למטה ואז אתה חוסם את פתחי המאווררים למטה. וכדומה. חוץ מזה אם מחליפים מאווררים ל12 הוא באמת יכול לקחת עד 11 מאווררים וזה קטלני. אבל אז כל הגימיק של המאווררים הגדולים הולך ואתה נשאר עם העיצוב שלו. כמו שאמרתי עניין של טעם. ובכלל התקנת ספק כוח למטה כשמאורר היניקה שלו מופנה כלפי מעלה בלתי אפשרית.

אז מה בדיוק הרעיון? שהספק יונק אויר (באקלים של ישראל זה אויר חם) מרצפת החדר ומוציא אותו החוצה מאחורה כשהספק למעלה ניחא, הוא עוד עוזר להוציא אוויר חם שעולה מלמטה למטה בצורה הזאת הוא באמת לא תורם דבר. (מה שטוב זה שלפחות נתנו את האופציה לבחור).

הEUREKA באמת מארז נהדר בכל הקשור לתכנון פנימי. אבל. לפני שנתיים באמת רציתי אותו. היום לעומת זאת חוסר אפשרויות הרחבת/שדרוג האוורור שלו

לעומת מארזים אחרים שיש בשוק. מה לעשות השוק הזה התעדכן וכל היצרנים הוסיפו מאווררים בחלק העליון של המארז ופתחי אוורור בחלק התחתון. מה שפשוט בלתי אפשרי בבלי מודינג למארז הזה. ולרכוש כיום מארז במחיר הזה בשביל לקדוח בו הרבה מאוד חורים, באמת לא נראה עדכני. (באתר האמריקאי של TT הוא כבר ירד מהמגוון אגב).

הTEMPEST. סלח לי שאני לא אסכים איתך. אבל המארז הזה מנסה להיות חיקוי עיצובי לARMOR של TT. מה שמעולה בו אלה המאווררים למעלה. והמחיר.

אבל- בפועל המארז הזה משאיר לך שלושה BAYS 5.25 בלבד להתקנה חיצונית. כך שאם אתה מוסיף בקר מקורי של NZXT וכונן בכל מקרה הוא חובה אז לא נשאר יותר מקום לכלום. ואם אתה גם רוצה קירור מים בתוכו הוא מתחיל להיות ממש צפוף. (ובינינו מי שמחפש מארזים כאלה קירור מים בהחלט הוא בהחלט אופציה שיושבת בראש שלו).

לכן מן הסתם גם המחיר הנמוך שלו. ככה שבהחלט למי שמחפש מארז עם זרימת אוויר עילאית אבל לא מעבר לזה המארז הזה באמת משתלם.

בכלל בלי קשר לנושא הדיון הזה, יותר מדי חורים (MESH) במארז באקלים שלנו לא מהווים פתרון כל כך טוב והאמת שהסקלטון באקלים הזה יהיה פחות יעיל מאשר באירופה (בלי קשר לאבק על הרכיבים). אפקט המקרר שנוצר עם שניים שלושה מאווררי 12 בחזית במארז סגור בצדדים ומאווררי EXHAUST חזקים מאחורה פלוס סידור התקנה חכם לספק כוח (כדוגמת זה שיש בKANDALF/ARMOR שמעיף החוצה את כל החום שעולה מאזור המעבד) יכולים להיות הרבה יותר אפקטיביים מאשר הסערה במארז כמו הטמפסט (ולא סתם קוראים לו טמפסט :)) בכל מקרה בTT נראה לי שהמארז הכי טוב וחכם שיצא עד עכשיו הוא הKANDALF LCS ורק חבל שהגרסה השחורה שלו לא עשויה אלומינים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים