עבור לתוכן

בקשה להמלצה על ספק כוח מודולארי - 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי אנשים.

לאחרונה נחשפתי לטבלאות המראות כמה שצריכת החשמל של רכיבי חומרה נוכחים נמוכה, לכן אינני מעוניין עוד לקחת את הספק עליו תכננתי, ה-Hiper 630W.

אני רוצה שהספק יהיה שקט, מודולארי ושיבוא עם אחריות של מינימום 3 שנים, עדיף 5 שנים.

המערכת תכיל את מעבד ה-i7 המפורסם, ה-920, את לוח האם EX58-DS4, קיט 6 ג'יגה של זכרונות G.Skill במהירות 1,333MHZ, קרוספייר של HD4830 1GB שצורך 185W בעומס מקסימלי, כרטיס קול ייעודי לגיימינג של קריאייטיב, שלושה דיסקים קשיחים, 5 מאווררים שבמארז ו-2 שעל הקירור למעבד.

אני מעדיף שהספק יתן פחות או יותר 100W יותר ממה שהמערכת תצרוך. אני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף, באמת שכמה שפחות.

הספק יכנס למארז PC-P80 ככה שהכבלים צריכים להיות ארוכים.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

למה שלא תיקח את ההייפר? סה"כ אחלה ספק, 5 שנים אחריות, ויעילות גבוהה.

3 ההמלצות שלי במקרה הזה:

Hiper Type-M 630W

Coolermaster Silent Pro 600W, אם אתה מעוניין בספק חרישי

Enermax Modu 82+ 625W

כולם עם אחריות של 5 שנים, כולם איכותיים מאוד, מודולריים, אבל לגבי אורך הכבלים... לא יודע איך הם בהייפר, באנרמקס והקולרמאסטר הם ארוכים למדי.

פורסם
  • מחבר

רציתי לעשות ייעוץ מחודש מכיוון שהתברר לי שהמערכת שלי צורכת מעט מאוד חשמל.

בכל אופן, האנרמקס פשוט עולה יותר מדי לעומת ההייפר ואני לא מחפש ספק חרישי.. מה גם שלא מצאתי את ה-CM בשום חנות.

אז אשאר עם ההייפר. אתה יכול רק לברר איכשהו מהו אורך הכבלים? זה מאוד חשוב לי ואין לי טיפת מושג בתחום.

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין להתעסק עם חברות כאלו "בינוניות"

מה גם שאין לי מה לעשות עם כמות כה גבוהה של מתח..

האחריות שלהן גם קצרה יותר

איך הם מבחינת רעש? שקטים?

פורסם

לא הייתי קורא להן בינוניות...

הספקים אכן שקטים.

פורסם
  • מחבר

אז למה הם עולים כל כך מעט ביחס אפילו להייפר שמוגדר כספק זול מאוד ביחס לתמורתו?

אגב, סתם שאלה: למה ההייפר, שנותן נצילות גבוהה מ-85% לא קיבל את תקן ה-80PLUS?

מצאתי באתר של הייפר מידע על הכבלים של הספק: http://www.hipergroup.com/products.php?lv=4&cate=1&type=7&pid=24&action=Specification&block=Cables

הם ארוכים דיים בשביל להתארגן כמו שצריך ב-PC-P80?

פורסם

עניין המחיר מורכב מהרבה גורמים ולכן לא ניתן לענות על זה.

וגם הרבה מותגים יקרים מאד בארץ לעומת ארה"ב ששם הם עולים כמו ה - TAGAN למשל...

עוד ספק משתלם הוא זה - http://tzachcomputers.e-shop.co.il/pl_product~10_W0116RI~186~0.htm

TT TOUGHPOWER 750W ב - 640 ש"ח בגרסה המודולרית.

פורסם
  • מחבר

אני מניח שהייתי לוקח אותו, אבל אני מוכן להתפשר מעט בהשתלמות הספק בשביל 5 שנים אחריות.

תודה רבה על העזרה, דניס :)

פורסם

סליחה על הבורות, אבל איפה בדיוק כתוב באתר שלהם שה-630 TYPE M הוא מודולרי.

(בביקורת שקראתי עליו כתבו שרק הכבל החשמלי שלו מודולרי - אבל הם קינאו כי הם בחנו גרסה לשוק האמריקאי שלא זכתה לכבל כזה).

בתמונות שלו רואים כבלים שמפוצלים לארבע יציאות בנוסף לATX אבל ללא מחברים (כך שלא ראיתי אף תמונה עם הכבלים לא מחוברים).

The power supply itself certainly looks rather nice, I'd have to say. That little bag on the top left contains a bunch of Hiper's extenders, which are a better than nothing approach to get around it not being modular

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=102

לפי הביקורת הזאת הוא בהחלט לא מודולרי.

----------------------------------------------------

ואגב המחיר של הTAGAN בפנדס זול בטירוף. בטח אין להם אותו במלאי. (צח שמוכר את הTT 750 ב640 מוכר את אותו דגם במעל 1000 ש"ח!!!)

ההפרשים האלה במחירים בין חנויות פשוט מטורפים לחלוטין.

פורסם

משהו פה מוזר לי בטירוף, כי מעצם הגדרתם, ה Type M הם מודולריים....

אני בודק את העניין כרגע.

פורסם
  • מחבר

עדכון: הספק לא צריך להיות מודולארי. רק שקט [עד 20 דציבל בעומס (שגם ככה לא יהיה)] וחזק יחסית. התקציב נשאר זהה.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

אז תישאר עם ה - HIPER 630W.

פורסם
  • מחבר

בטוח שהוא מספיק שקט? מדובר ברכישה שתשאר איתי ל-5 שנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים