עבור לתוכן

המלצה על מחשב נייד, לסטודנט, עד 6,000 ש"ח [לרכישה בארץ]

Featured Replies

פורסם

:( בדיוק השבוע קניתי Vostro, אני דווקא חושב שהוא חביב (תמות דן) למרות שהוא לא היה הבחירה הראשונה שלי...

בכל מקרה אין ספק בנוגע לשתי דברים, שה-Latitude יותר hawt מה- Vostro, ושדן סאקס.

• תגובות 44
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בונא אתם חבורת סוטים

פורסם

מה? לא כולם חושבים שלפטופים זה סקסי?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודעת על מה אתה מדבר, מחשבי לנובו הם Chick Magnets יפהפיים.

לדוגמא, אם אני רואה מישהו עם Macbook זה מיד מעביר בי תחושה עדינה של חלחלה בעוד ש-Thinkpad מיידית מעלה את הסקס אפיל של המשתמש.

ברור ש-ThinkPad מעלה את הסקס אפיל של המשתמש. כל דבר שתציבי לידו ייראה פתאום סקסי ומושך. זו בדיוק הסיבה שלבחורות כוסיות יש חברות שמנות ומכוערות.

אה, ובלי קשר, MacBook זה מחשב עם עיצוב מדהים. הוא Overpriced בטירוף, אבל אם הוא היה מציע מפרט דומה לזה של ה-E6400/T400 בתקציב שלי, אין לי ספק שזו הייתה הבחירה שלי. ואני בדרך כלל לא סובל מוצרים של אפל, כי ברובם העיצוב בא על חשבון השימושיות. ה-MacBook יוצא דופן, לדעתי.

אבל ברצינות, אני מצטער, אבל אני לא רואה את עצמי קונה מחשב ThinkPad - ולא משנה עד כמה טוב/משתלם הוא יהיה. למען האמת הסתובבתי עם T61 במשך עשרה ימים בערך בטאיוואן וזה היה פשוט גוש פלסטיק מגושם ומכוער (הוא גם היה 15 אינץ', שזה בכלל היה סיוט מבחינת משקל). אני לא רוצה להוציא סכום כסף כלשהו (והמחיר פה באמת לא משנה) על מחשב שאני לא אהנה מהשימוש בו.

גם מאזדה 323 היא הרבה יותר משתלמת מניסאן 350Z, אבל אם אני יכול להרשות לעצמי את הניסאן (אני לא, אבל לצורך הדוגמה :smile1:), ברור שזה האוטו שאני אקנה.

בקיצור, הלנובו יורד מהפרק מבחינתי.

:( בדיוק השבוע קניתי Vostro, אני דווקא חושב שהוא חביב (תמות דן) למרות שהוא לא היה הבחירה הראשונה שלי...

בכל מקרה אין ספק בנוגע לשתי דברים, שה-Latitude יותר hawt מה- Vostro, ושדן סאקס.

מכל ההודעות שלך בת'רד הזה, עולה לי רק שאלה אחת - למה אתה עדיין לא מת?

פורסם

יש משהו שעדיף שתדע בנוגע למחשבים ניידים.

כרטיס מסך לא O/B הוא סבבה, אבל אם אתה לא מחובר לחשמל, הוא מתפקד בצורה גרועה ביותר, לא משנה אם המחשב מוגדר על הגדרות מקסימליות, הכרטיס מסך לא מקבל מספיק אנרגיה בשביל לעבוד בעוצמה מלאה.

ולכן אם אתה מתכוון להתנייד איתו הרבה, ברכב פרטי/אוטובוסים/חלק מהרכבות, בכל מקרה לא תוכל להנות מהכרטיס מסך הזה.

דבר נוסף

כנס לכאן משב מחשבים ותוכל לראות מפרטים+ותמונה לכל דגם של המון חברות, ואז תוכל לרכז את מה שיותר יתאים לך ולשאול להצעות נוספות.

פורסם

טוב, חלאס עם הספאם והקללות. אולי שכחתם, אבל זה פורום פתוח לכל, אתם אמורים לשמש דוגמה.

לעניות דעתי הקובעת, מחשבי Thinkpad עד ה-T60/R60/X61, כולל, הם יפהפיים. מה-T61/R61 והלאה, הם באמת מכוערים.

אגב, דן, כנראה לא השתמשת מספיק ב-Macbook, אם אתה חושב שהעיצוב שלו לא בא על חשבון שימושיות. אתה מדבר על מחשב שאין בו פאקינג כפתור עכבר ימני, ובדור האחרון גם אין שום יציאת וידאו סטנדרטית. :screwy:

בלי קשר לכל אלה, אני לא מאמין בלדחוף לאנשים דברים שהם לא רוצים. לא אוהב Thinkpad? ה-DELL Latitude וה-HP Elitebook הם אלטרנטיבות ראויות בהחלט.

פורסם

ברור ש-ThinkPad מעלה את הסקס אפיל של המשתמש. כל דבר שתציבי לידו ייראה פתאום סקסי ומושך. זו בדיוק הסיבה שלבחורות כוסיות יש חברות שמנות ומכוערות.

הסיבה שה-Thinkpad סקסי וה-Macbook לא בכלל לא קשורה לעיצוב מבחינתי... היא קשורה לעובדה שה-Macbook כל כך Overpriced כדבריך (כלומר, אפשר לקנות משהו ככך הרבה יותר טוב במחיר) זה לא מוגבל ל-Thinkpads דווקא, כל מחשב שנותן תמורה טובה לכסף נראה לי סקסי ליד ה-Macbook. :errrr: (אז ה-E6400 סקסי כיאות, אל חשש)

אגב, את ה-E6400 אתה יכול לקבל בכחול או אדום (לפחות בארה"ב) אם זה משהו שעושה לך את זה. ה-Elitebook מכוער בתמונות אך נראה קצת יותר טוב במציאות (אבל אין מצב שיכנס לך בתקציב בארץ).

פורסם

כל מחשב שנותן תמורה טובה לכסף נראה לי סקסי ליד ה-Macbook. :errrr:

נו, באמת. לפי זה, האייסרים הזולים למיניהם, עם מקלדת שמרגישה כאילו עשויה מקרטון, שנמכרים ב-2500 שקל, ונותנים תמורה מצוינת יחסית למחיר צריכים להיחשב סקסיים. :o

פורסם
  • מחבר

לעניות דעתי הקובעת, מחשבי Thinkpad עד ה-T60/R60/X61, כולל, הם יפהפיים. מה-T61/R61 והלאה, הם באמת מכוערים.

בלי קשר לכל אלה, אני לא מאמין בלדחוף לאנשים דברים שהם לא רוצים. לא אוהב Thinkpad? ה-DELL Latitude וה-HP Elitebook הם אלטרנטיבות ראויות בהחלט.

זה T60:

lenovo-thinkpad-t60.jpeg

זה T61:

22515.jpg

אכן, זינוק עיצובי מרשים... ::)

בכל מקרה, אני כנראה אביא את המחשב מארה"ב, מה שמגמיש בצורה משמעותית את מרחב הבחירה. האם יש דגם של EliteBook שעונה על הצרכים שלי?

פורסם

נו, באמת. לפי זה, האייסרים הזולים למיניהם, עם מקלדת שמרגישה כאילו עשויה מקרטון, שנמכרים ב-2500 שקל, ונותנים תמורה מצוינת יחסית למחיר צריכים להיחשב סקסיים. :o

אמרתי ליד ה-Macbook והם אכן סקסיים בהשוואה ל-Macbook. לפחות הם לא עושים אנטי סקס-אפיל. ^-^

בכל מקרה, אני כנראה אביא את המחשב מארה"ב, מה שמגמיש בצורה משמעותית את מרחב הבחירה. האם יש דגם של EliteBook שעונה על הצרכים שלי?

כן, ה-6930p . אני לא ממש חושבת שיש לו יתרונות משתלמים על פני ה-E6400 (מלבד ענייני העיצוב, כאן אין לי מושג מה אתה מעדיף). חיי הסוללה שלו ככל הנראה ממוצעים בלבד משהו - כמו 3.5 שעות ברוב הביקורות/ דיווחים. ל-E6400 יש גם DP שזה משהו שאין לא ב-6930p ולא ב-T400.

פורסם
  • מחבר

DP? אני מאוד מקווה שזה לא במובן שאני חושב שזה...

פורסם

קודם כל תודה לכולם.. התגובות מבדרות בהחלט :)

שנית כל.. בעניין המחשב..

הנושא E6400 או- T400 עולה כמעט בכל פורום..

עניין המראה תלוי אך ורק בך.. (אגב גם אני גם חושב שה E6400 יותר מעניין במראה)

פיזית עבדתי על שני המחשבים.. בנוסף קיבלתי משוב מאנשים שיש להם אותם כבר כמה חודשים..

ובכל הנוגע לשני הדגמים ורכישתם, הנה מה שהצלחתי לאסוף בחודש של חפירות וזה רק הדברים שאני יודע בוודאות..

E6400

-------

המסך הפשוט 1280X800 זוועתי..

האופציה של מסך הלד שכיחה ביותר בדגמים בארץ..

מדהים כמה המחשב הזה קריר..

יציאות שלא קיימות בלנובו (USB נוסף שזה גם ESATA כמו כן קיים DISPLAYPORT ואפשרות רכישה של כבל ל- DVI או HDMI)

בדרישות שלך תצטרך לחרוג משהו כמו 1000 ש"ח (בארץ)

למרות שמה שרצית קיים ב- NOTEBOOKCLUB עדיין תוכל לקנפג מפרט ולהזמין דרכם עם תשלום מראש ואספקה של כחודש..

הנוסחה (פחות או יותר.. וזה גם תלוי במה שתבחר): מחשב שתבנה באתר של דל ארה"ב + מע"מ + כ-500 ש"ח..

אני גם הגעתי לאתרים המפתים/מחשידים כמו שתוארו מקודם והסיפור שם זה האחריות.. היה אתר אתר שהציע לי מפרט ב- 6K עם אחריות "שלהם" (ייבוא פארללי) או 9K עם אחריות דל עד הבית (ייבוא רישמי)..

אופציית המקלדת המוארת רק בהזמנה של מחשב מקונפג וההארה היא רק לאותיות באנגלית..

גם בקינפוג מחשב קשה להשיג כרטיס WIRELESS של אינטל AGN (ה- 5100 או 5300) כך שמן הסתם זה לא יהיה סינטרינו2..

נ.ב אני הולך על מחשב זה..

T400

------

מסך הלד באמת טוווב וזה אותו מסך לד שמגיע בדל..לא יודע מה לגבי מסכי ה- CCFL שמגיעים בשתי רזולוציות..

לחבר הביאו את המחשב מארה"ב..אבל בארץ נכון להיום אין שום דרך לקנות (רישמית) מסך LED.. הגעתי עד שני משווקים גדולים בארץ (אחד שותף עיסקי ללנובו והשני יבואן רשמי) והמקסימום שהשגתי זה דגם אחד שרשמו שזה מגיע עם LED אבל מבדיקה באתר לנובו ומבדיקה חוזרת מול המשווקים נמצא שהמסך הוא CCFL ברזולוציה גבוהה (תיזהר זה עדיין מופיע בחלק מהחנויות שזה לד)..

בכלל, אם אין לך דרך לייבא את זה מחו"ל ולדאוג לאחריות רישמית פה, אין לך מה לקנפג מלבד זיכרון !!

חיי הסוללה באמת מרשימים וטיפה יותר טובים משל דל..

לי זה לא כזה חשוב אבל כרטיס המסך פה טוב בהרבה משל דל..

המחשב מתחמם טיפה בהעמסה אבל בינתיים לא עד כדי תקיעות..

מקווה שעזרתי או לפחות חסכתי זמן ושאלות..

בהצלחה עם הקנייה ואשמח אם תעדכן אותנו במה שתקנה :)

עידכון:

רשמת שאתה מרבה להקליד..

לא הבנתי מה כל הסיפור סביב המקלדת החדשה של לנובו..

מהתנסות (שלי לפחות).. שתי המקלדות סופר טובות ונוחות וקל מאוד להתרגל אליהן אבל בלנובו כפתורי ה- FNהוא הכי שמאלי (לי זה לא נוח) אבל עדיין ניתן להפוך אותו עם ה- CTRL בביוס.

בנוסף כפתורי החצים והקורא טביעת אצבע בדל ממוקמים יותר טוב מלנובו!

בנוגע ל- TRACKPOINT בדל זה סבבה אבל בלנובו הוא מגיב פשוט יותר טוב!!

פורסם

DP? אני מאוד מקווה שזה לא במובן שאני חושב שזה...

DisplayPort.... :aktion031:

פורסם
  • מחבר

ksn1981, תודה רבה על התגובה המפורטת, היא בהחלט מחזקת את דעתי בעד ה-E6400, וכרגע מסתמן שאני ארכוש אותו בארה"ב.

לגבי המסך, אני אקח את ה-1440x900 - האם יש לך נסיון איתו?

אגב, שמתי לב באתר של דל שאם אני מבצע את ההזמנה היום - המחשב עצמו יישלח רק ב-8/1... אני מקווה שמי שמביא לי אותו ימצא אותו בחנות פיזית בסאן פרנסיסקו או בוגאס... :P

tgolin - אה. סבבה. *אנחת רווחה* ;D

פורסם

MiniMizer

שים לב לעדכון שהוספתי בתגובה הראשונה שלי..

ראיתי את מסך הלד ה- 1440x900 של לנובו.. קראתי ביותר ממקום אחד ששני המחשבים משתמשים באותו מסך (פאנל)..

רק שכדאי לוודא שמדובר ב LED ולא CCFL גם אם מדובר ברזלוציה 1440x900.. לפחות ככה זה בלנובו..

אני אומר לך חד וחלק המסך באמת טוב.. בוא נגיד שאם תשווה אותו למסך סטנדרטי ונורמאלי 1280X800 מיד תבחין בהבדל אפילו מרחוק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים