עבור לתוכן

צריך המלצה לראוטר אלחוטי לכבלים + כרטיס רשת אלחוטי לנייח בתקציב עד 500-550 ש"ח

Featured Replies

פורסם

המחשב הינו נייח, ממוקם במרחק 10-12 מטר עם 2-3 קירות מהנקודה של הכבלים, החיבור משמש מחשב אחד בלבד.

החיבור לאינטרנט הוא כבלים של הוט במהירות 1.5 מגה.

התקציב לכרטיס ולראוטר עד 500-550 ש"ח.

פורסם

סליחה על השאלה, אבל אם מדובר על מחשב אחד למה ללכת על נתב במיוחד כאשר יש לך מחשב נייח?

פורסם
  • מחבר

לבקשתך אני אסביר, ובכן כרגע יש לי קבל חיצוני שנמשך לאורך כל הבית, מהנקודה עד המחשב ואינני מעוניין במצב הזה, בשביל לסדר את זה צריך לעשות נקודה ליד המיקום של המחשב ובשביל זה צריך לעשות הרבה בלגן בבית (חורים בקיר וחוסר אסתתיקה וכו'), ומה גם שכרגע המיקום של המחשב זמני והוא יעבור משם בעתיד, וכל התקנת נקודה, חוץ מהבלגן שכרוך בזה עולה 99 ש"ח בהוט כך ששתי העברות (שאני לכל הפחות יעשה וייתכן אף יותר מזה) יעלו לי 200 ש"ח, ולכן חשבתי שכדאי לי לעשות רשת אלחוטית ביותר השקעה ואני חופשי מהיום להזיז את המחשב איפה שבא לי.

פורסם

אני לא מת על הפתרון שבחרת בו אבל אם אם זה התקציב שלך, אז לך על ה-6504 של EDIMAX עם כרטיס תואם שמתחיל ב-EW77 -- יש USB או PCI.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, אם תוכל להסביר לי את מה שכתבת:

אני לא מת על הפתרון שבחרת בו

למה?

פורסם

fכי לטעמי לחבר מחשב נייח בחבור אלחוטי כאשר כל מה שיש בבית זה מחשב אחד זה פתרון עקום שמוסיף מורכבות מיותרת. אני עוד מבין שימוש בנתב בחיובר חוטי של מחשב אחד, אבל מחשב נייח אחד ואלחוט זה ממש מיותר לטעמי. סלילת כבל אפילו 3 פעמים תעלה פחות מהפתרון שאתה מציע וכבל יחסוך ממך הרבה צרות, כיוון שהחיבור האלחוטי הוא תמיד פחות איכותי.

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

המון תודה על העזרה, אני אשקול את העניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים