פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים הי המורה נתן לנו עבודה בC # , ויש אתה השאלה הזאת : עכשיו השאלה היא האם הדרך הזאת נכונה : using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int num; Console.Write("Enter number : "); num = int.Parse(Console.ReadLine()); if ((num <= 100) && (num == 7) || (num == 14) || (num == 21) || (num == 28) || (num == 35) || (num == 42) || (num == 49) || (num == 56) || (num == 63) || (num == 70) || (num == 77) || (num == 84) || (num == 91) || (num == 98) || (num == 17) || (num == 27) || (num == 37) || (num == 47) || (num == 57) || (num == 67) || (num == 77) || (num == 87) || (num == 97)) { Console.WriteLine("boom"); } } } } או שיש משהו יותר חכם לעשות פה? כי נראה לי די טיפשי להגיש את זה ככה למורה עריכה : יש לי עוד שאלה בתרגיל הבא : עכשיו אני לא ממש בטוח שהבנתי את השאלה , אני צריך לפתח אלגוריתם שקולט אות , אם התו שווה לM אז המשתמש מכניס עוד 2 מספרים ואז אני צריך לעשות שהוא יבחר את הגדול מבניהם? כי זה לא ממש ברור מה זה "האלגוריתם קולט מהקלט שני מספרים " - זה אומר שהמשתמש מכניס 2 מספרים שהוא בוחר לא?
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים חחחחחחחחחחחחחחדוגמא למה שהבצפר יוצר, אנשים שלא חושביםחס ושלום לא נגדך נשמהזה הבצפר שלך אשםזה תרגיל מכיתה י"א שנה ראשונה במגמת מחשבים נכון?אחי, תקשיבאתה צריך לחשוב , לתכנת, לא סתם לכתוב קודכל התהליך מתקצר ברגע שאתה מחלק את המספר המתקבל עם שארית כלומרif ((num%7)==0)אזי זוהי כפולה של 7כל הקוד שרשמת אין בו צורךההסברמה שקורה בתנאי שרשמתי לך זה בעצם לוקח את המספר שהתקבלומחלק אותו ב7 ובודק האם יש לו שאריתעכשיו מספר שמתחלק בשבע = השארית שלו כאשר מחלקים אותו ב7 שווה ל0מקווה שהבנת
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים זה סוג של דרך, וזה אפילו יעבוד אבל מה יקרה אם יגידו לך לעשות את זה עד 100,000 ולא עד 100? if (num < 100) { if (num % 7 == 0) { Console.WriteLine("boom"); } } else { Console.WriteLine("bigger than 100"); } }
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מחבר כן ניסתי לעשות num / 7 אז לא הלך , וחשבתי שאולי בגלל שהם אומרים מספר עד 100 אז הגיוני שיצא לי תוכנה של 15 שורות , אבל מצד שני חשבתי שזה די טיפשי ובטח יש איזה דרך הרבה יותר קצרה - תודה . ואשמח לקבל תגובה גם לגבי השאלה השאלה השניה עריכה : לגבי מה שרשמתם , אומנם כל מספר שמתחלק ב7 הוא רושם בום , אך מה עם מספר שיש בתוכו את הספר 7 ? לדוגמא 27 . הרי רשום בשאלה "או כולל בתוכו את הספרה 7 ) . והפקודה % זה אומר לחלק?
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים בקשר לתנאי השני שהספרה של האחדות שווה ל7פשוט מאודif(num%10==7)בדיוק אותו עקרון
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים בקשר לתנאי השני שהספרה של האחדות שווה ל7פשוט מאודif(num%10==7)בדיוק אותו עקרוןאני לא זוכר איך זה ב-C#, אבל ב-C רגיל, אם תחלק ב-10 תקבל את ספרת העשרות, אם תעשה מודולוס של 10 תקבל את ספרת האחדות - ואז תוכל לבדוק אם אחת הספרות היא 7 גם כן.
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים השאלה הנכונה היא למה חשבת שזה הדרך הנכונה... לגבי השאלה השניה, אני יכול להגיד לך, תקרא שוב, אפילו את החלק שהעתקת כלא מובן לא העתקת נכון מהשאלה עצמה.
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מחבר נו אז רשום "קורא" . עדיין לא הבנתי.נגיד המשתמש מכניס את האות M , ואז הוא אמור להכניס עוד 2 מספרים?
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים נגיד מצאת דרך לגרום למחשב לקלוט מספר מהמשתמש. אם האלגוריתם קלט M, אז הוא מריץ פעמיים את השיגרה שמצאת.
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים using System;using System.Collections.Generic;using System.Linq;using System.Text;namespace ConsoleApplication1{ class Program { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("please enter num : "); int num = int.Parse(Console.ReadLine()); if (num < 100) { if (num % 7 == 0 || num / 10 == 7 || num % 10 == 7) { Console.WriteLine("boom"); } } else { Console.WriteLine("bigger than 100"); } } }}num % 7 == 0 - אם השארית חלוקה של המספר היא 7, כלומר אם המספר מתחלק ב-7 ללא שאריתnum / 10 == 7 - אם ספרת העשרות היא 7num % 10 == 7 אם ספרת היחידות היא 7בכיתה י"א עם כזה חומר?לאן התדרדרנו[br]פורסם בתאריך: 23.12.2008 בשעה 21:52:14using System;using System.Collections.Generic;using System.Linq;using System.Text;namespace ConsoleApplication1{ class Program { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("please enter ch : "); char ch = char.Parse(Console.ReadLine()); if (ch == 'm') { Console.WriteLine("please enter num1 : "); int num1 = int.Parse(Console.ReadLine()); Console.WriteLine("please enter num1 : "); int num1 = int.Parse(Console.ReadLine()); if (num1 > num2) Console.Write(num1 + "is bigger"); else if (num1 < num2) Console.Write(num2 + "is bigger"); else Console.WriteLine("the numbers are the same"); } else if (ch == 'n') { Console.WriteLine("please enter ch2 : "); char ch2 = char.Parse(Console.ReadLine()); if (ch2 == 'o') Console.WriteLine("think positive"); else Console.WriteLine("ch2: {0}", ch2); } } }}
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.