עבור לתוכן

מפרט לחווית גיימינג עד 21,000 ש"ח כולל כל הציוד

Featured Replies

פורסם

אמרתי זאת לגבי המפרט אבל אני בונה מפרטים שמטרתם בעיקר להציג יחס עלות/תועלת טוב. אני לאט לאט מבין למה אתה מתכוון, וגם השתכנעתי שקיבלת די ביקורת ואתה מפוכח ומבין מה אתה רוצה למרות כל ה"אזהרות" מצידנו - אז בבקשה :

מעבד:

Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX

כמות: 1 - מחיר: ¤1559

קירור למעבד:

Thermalright Ultra 120 Xtreme Socket 1366

כמות: 1 - מחיר: ¤420

לוח אם:

Gigabyte GA-EX58-UD5

כמות: 1 - מחיר: ¤1519

מארז:

ANTEC P190 1200W (650+550) 2x120MM 2x140MM 1X200MM Black

כמות: 1 - מחיר: ¤1718

ספק כוח:

Corsair 620W 50A @ 12V EPS 12V Modular

כמות: 1 - מחיר: ¤792

זיכרון:

G.Skill 6GB DDR3-1333 Tripple Kit (3x2GB) CL9 6GBNQ

כמות: 1 - מחיר: ¤1169

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 320Gb 16MB AAKS

כמות: 2 - מחיר: ¤243

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB Sata II 32MB

כמות: 1 - מחיר: ¤558

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 Retail - זמין במלאי

כמות: 2 - מחיר: ¤1249

כונן אופטי:

LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤135

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה

כמות: 1 - מחיר: ¤75

סה"כ: ¤10929

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤10711

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/csxn6hz7

שמתי P190 כי משום מה אין P80 באתר למרות שזכרתי שהיה, אבל קח כמובן P80 - מה ששמתי זה רק בגלל שזה באותו המחיר.

הציוד ההיקפי שציינת בפוסט שלך נראה לי מעולה (והרמקולים בכלל מדהימים, קראתי עליהם רבות ואם היה לי כסף היתי קונה אותם).

בכל מקרה הציוד ההיקפי שלך זה בערך 10.800 ויחד עם המפרט זה +- כמה מאות שקלים בודדות מהתקציב שלך. תתחדש.

• תגובות 37
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

עכשיו כמה שאלות, רק כדי לוודא:

1. לא עדיף לקחת קירור TRUE Black ולהזמין מחו"ל מתאם לסוקט 1366 ב-50 ש"ח?

2. למה ה-Corsair עדיף מה-Hiper שתכננתי, בזמן שהוא עולה 150 ש"ח יותר?

3. הזכרונות של כרטיסי המסך לא אמורים להגביל אותם בזמן הקרוב?

4. לא עדיף לקחת כבר EX58-DS4 במקום ה-UD5 ולקחת HD4870x2 במקום CF כלשהו?

5. עדיין לא הבנתי למה הצורב של LG עדיף על זה שאסוס. כאילו, אני לא יודע גם למה האסוס יותר טוב. פשוט שמעתי שהוא פצצה.

אגב, אני קונה מחנויות שונות ברחבי הארץ, כך שהמחיר של החלקים אמור להיות נמוך משמעותית.

תודה רבה לך, Xtract :)

:jump:

פורסם

תודה רבה :)

עכשיו כמה שאלות, רק כדי לוודא:

1. לא עדיף לקחת קירור TRUE Black ולהזמין מחו"ל מתאם לסוקט 1366 ב-50 ש"ח?

הגרסא השחורה עולה כמעת כפליים ובשביל מה? כמעת כלום

2. למה ה-Corsair עדיף מה-Hiper שתכננתי, בזמן שהוא עולה 150 ש"ח יותר?

קורסייר זה שם עולמי בספקים ולא אחת מוכתרים הספקים האיכותיים בעולם

3. הזכרונות של כרטיסי המסך לא אמורים להגביל אותם בזמן הקרוב?

ממש לא

4. לא עדיף לקחת כבר EX58-DS4 במקום ה-UD5 ולקחת HD4870x2 במקום CF כלשהו?

אם אתה רוצה את הDS4 אני לא רואה עם זה שום בעיה, רק תחסוך כסף... אם אתה הולך על מסך עצום אז HD4850X2 של 2GB למשל יכול להוות בחירה טובה, הביצועים שלו ממש לא רחוקים מהHD4870X2

5. עדיין לא הבנתי למה הצורב של LG עדיף על זה שאסוס. כאילו, אני לא יודע גם למה האסוס יותר טוב. פשוט שמעתי שהוא פצצה.

לLG יש שם טוב בצורבים... אין עם זה שום בעיה ואין לך סיבה לדאוג

אגב, אני קונה מחנויות שונות ברחבי הארץ, כך שהמחיר של החלקים אמור להיות נמוך משמעותית.

תודה רבה לך, Xtract :)

:jump:

פורסם
  • מחבר

1. בפורום קירור אמרו לי שהגרסא השחורה טובה יותר.. מה היא מציעה בכלל לעומת הרגילה?

היופי לא משנה לי כי אין דלת במארז..

אגב, מדובר בתוספת של 100 ש"ח, לא 250 ש"ח.. :P

2. השם העולמי שווה עוד 150 ש"ח? (לא בטון של זלזול)

3. אבל מדובר ברזולוציה של 1920x1200.

4. HD4850x2 ממש רועש ומתחמם.. לא?

ואולי עדיף לחכות בכלל ל-GTX295?

5. כן, אני די פאנבוי של LG, היסטוריה ממש טובה איתם. אני פשוט לא יודע איך הצורב המדובר לעומת ה-DRW-2014L1T של אסוס, שראיתי עליו ביקורת מעולה.

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

חבר תקרא פה קצת את הטיפים:

אל תיקח כרטיס מסך עם שתי ליבות, במיוחד לא של ATI שכיום התמיכה לא משהו.

תסתפק ב4870 1GB או בגרסאת 55 ננומטר של 260GTX שיוצאת בינואר.

לשם השוואה תראה איפה עומד היום ה4870 לעומת ה3870X2 שהוא הכפול ליבה והכרטיס הכי חזק בדור הקודם של ATI והיום אף אחד לא קונה אותו יותר כי הוא לא שווה קניה כשיש ביותר זול את ה4850 ובאותו מחיר את ה4870.

פורסם
  • מחבר

אני לוקח CF שהומלץ ע"י Xtract

פורסם

לדעתי אתה באמת עושה טעות, עוד 3 - 4 שנים המחשב שלך לא יהיה שווה כל כך הרבה, ויצאו מלא דברים חדשים והרבה יותר טובים...

מדובר בטכנולוגיה שמתפתחת מהר מהר כמו שנאמר "היום תותח - מחר לפח"

תחשוב על ה 21000 ש"ח האלה.

אני לא מאמין שאני ישכנע אותך כי כולם אמרו את זה ולא הקשבת אז, להמלצה:

הגה : LogitechוG25 Racing Wheel

בקר : Microsoft® Xbox 360 Wireless Controller for Windows

פורסם

הדבר היחיד שאני יכול להגיד על המפרט של Xtract זה שלא כדאי לשים כרטיסי ATI לגיימינג...

התמיכה שלהם פשוט בקנטים ועם קצת הוצאת דרייברים חדשים מחפיר לעומת המתחרה הירוקה כבר עדיף לקנות כרטיס NVIDIA

פורסם

אם רבים וטובים לפני דיברו איתך בצורה יפה וניסו להסביר לך את גודל הטעות, אולי בפחות יפה זה קצת יעזור:

אין לך ערך לכסף? אתה לא מבין מה אתה עושה פה? אתה קונה מחשב ב-21,000 שקל פור גאד סייק! יש אנשים במדינה הזאת שאין להם כסף ללחם ואתה קונה מחשב ב-21,000 שקל?! אני לא יודע מאיפה אתה בא אבל בטוח ההורים שלך לא כל כך יודעים לחנך לערכים אם הם מרשים לך להוציא סכום אסטרונומי כזה על מחשב. עזוב את זה שזה ההוצאה הכי מגוכחת שראיתי בחיים שלי שכן המחשב הזה שווה חצי שקל עוד 3 שנים, אתה קונה חתיכת פח ב-21,000 שקל! בוא נכתוב את זה שוב - 21,000 שקל! אם כזאת כמות של כסף כדי לתרום את חלקו לאנשים שבאמת צריכים את הכסף הזה (שלח לי פרטי אם אתה צריך עמותות לתרום להן). אני מצטער שאני אומר את זה אבל זה פשוט חומרניות גועלית שלא ראיתי בחיים.

מצטער שהייתי חייב לשים לך את האמת בפנים, אבל אני בתקווה גדולה שזה ישנה משהו.

מנהלים לא למחוק - אם כל מה שאמרנו עד עכשיו לא יצליח לגרום לו לשנות את ההחלטה, אולי זה כן.

פורסם

אני חושב שהנסיונות הללו מיותרים. הוא בבירור לא מאותם ילדים מתלהבים שפותחים דיון ומחליטים שההורים שלהם בטוח בטוח יתנו להם שלושים אלף שקל בישביל מחשב. ניסיתי להסביר וזה לא הולך, הוא באמת רוצה מחשב בסכום הזה וכל עוד הוא לא מאותם ילדים מתלהבים - זכותו המלאה. אז אין יותר צורך בהסברים האלה חבר'ה - ממש לא.

פורסם

+1

במידה והבנאדם לא הבין אחרי 3 עמודים, לא נראה לי שהוא כבר יבין.

תחסכו את כל ההסברים ושילך על המפרט של דור וזהו.

פורסם

אני ממש לא חושב שאלו נסיונות מיותרים.. הבנאדם אשכרה הולך להוציא פה סכום כ"כ גדול שאפשר לקנות איתו רכב יד שניה או איזה אופנוע (ואת זה כבר ראינו בתגובות הראשונות). אתה לא חושב שזה הדבר הכי מוגזם שראית בחיים? אני פשוט לא מבין את הראש של הבנאדם הזה. הוא הולך להוציא סכום מטורף על סך הכל חתיכת פח שתעלה לו 21,000 שקל אני פשוט לא מאמין שאני רושם את הסכום הזה.

תעשה משהו מועיל עם כל הכסף הזה - ואני לא אומר לך לא לקנות מחשב, תקנה מחשב, אבל לא בסכום הזה תעשה לי טובה!! תקנה מחשב בסכום שעוד אפשר להתפשר עליו ותשאיר לעצמך את שאר הכסף (והרבה כסף ישאר אם תקנה מחשב בסכום לא אסטרונומי - 8000 שקל גם יספיקו ולדעתי זה גם מוגזם) וגג אם לא תמצא מה לעשות במשך השנתיים הקרובות (מה שאני לא מאמין שיקרה כי עם סכום כזה אפשר לעשות כ"כ הרבה) תשדרג את המחשב בהמשך. אתה לא מבין שהטכנולוגיה בתחום המחשבים מתפתחת בקצב מהיר כ"כ שהמחשב הזה לא יהיה שווה יותר מידי עוד כמה שנים אז עשה לי טובה תחשוב על זה שוב פעם ואני מקווה שתחליט לחסוך את רוב הכסף ולעשות איתו משהו מעניין.

OMRY אפשר לשאול בן כמה אתה?

פורסם

אני ממש לא חושב שאלו נסיונות מיותרים.. הבנאדם אשכרה הולך להוציא פה סכום כ"כ גדול שאפשר לקנות איתו רכב יד שניה או איזה אופנוע (ואת זה כבר ראינו בתגובות הראשונות). אתה לא חושב שזה הדבר הכי מוגזם שראית בחיים? אני פשוט לא מבין את הראש של הבנאדם הזה. הוא הולך להוציא סכום מטורף על סך הכל חתיכת פח שתעלה לו 21,000 שקל אני פשוט לא מאמין שאני רושם את הסכום הזה.

תעשה משהו מועיל עם כל הכסף הזה - ואני לא אומר לך לא לקנות מחשב, תקנה מחשב, אבל לא בסכום הזה תעשה לי טובה!! תקנה מחשב בסכום שעוד אפשר להתפשר עליו ותשאיר לעצמך את שאר הכסף (והרבה כסף ישאר אם תקנה מחשב בסכום לא אסטרונומי - 8000 שקל גם יספיקו ולדעתי זה גם מוגזם) וגג אם לא תמצא מה לעשות במשך השנתיים הקרובות (מה שאני לא מאמין שיקרה כי עם סכום כזה אפשר לעשות כ"כ הרבה) תשדרג את המחשב בהמשך. אתה לא מבין שהטכנולוגיה בתחום המחשבים מתפתחת בקצב מהיר כ"כ שהמחשב הזה לא יהיה שווה יותר מידי עוד כמה שנים אז עשה לי טובה תחשוב על זה שוב פעם ואני מקווה שתחליט לחסוך את רוב הכסף ולעשות איתו משהו מעניין.

OMRY אפשר לשאול בן כמה אתה?

תפסיק להיות קנאי, ולבקר אנשים, זה לא הרעיון של הפורום, אז שתוק.

EAD קנה מפרט רק מחשב באיזה סכום כזה, גם, ומה זה עיניך איך הטחונים מנהלים את כספם, זה לא כאילו אתה עובד בבית מחסה, אז שקט.

פורסם

מקנא? אני לא אתחיל לריב איתך פה אם אני מקנא או לא.. אני פשוט מנסה להראות לו שלהוציא סכום כזה על מחשב זה דבר שהוא יתחרט עליו וזה ממש לא מעניין אותי אם הוא "טחון" או לא. גם אם יש לו הרבה כסף זה לא אומר שהוא צריך לבזבז אותו בצורה כזאת בלי לתת שום ערך לכסף וגם אם יש לו מספיק.

ותתחיל לדבר יותר בכבוד כמו שאני לא יוצא ומדבר עלייך או על כל אחד אחר בפורום הזה כי אף אחד לא חבר שלך פה. ואם יש לך בעיה אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי, אתה לא תגיד לי מה לרשום ומה לא - אם אני חושב שיש לי צורך לנסות ולשכנע אותו אז אני אעשה זאת בלי אישור שלך או של מישהו אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים