פורסם 2003 ביולי 422 שנים שלום.עשיתי חלון במארז ועכשיו אני רוצה לעשות חור למאוור עכשיו יש לי בעיה קטנה והיאאני רוצה לעשות את החור למאוור בחלק מסוים שיש שם חורים קטנים של איוור ואני חושש שאם אני אעלה על זה עם מקדח כוס זה יזוז לי ואני אפגע במארז.יש לי מארז כמו באחד האלבומים באתר אז לקחתי את התמונה משמה כבר: http://www.hwzone.co.il/gallery/album51/aacאפשר לראות את ה3 ריבועים של חריצים לאוורור אני רוצה לשים את המאוור בריבוע האמצעי.מאוור 80 מ"מ קולר מאסטר לד ירוק + גריל בחיתוך לייזר. מה כדאי לי לעשות בשביל לעשות את החור ?
פורסם 2003 ביולי 422 שנים לדעתי לשים במקום הזה מאוורר לא יתן לך כלום חוץ מהאור הירוק.כי הוא גם לא יקרר כלום. סתם יכניס אוויר לתוך המארז.
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר דבר ראשון יש לי 2 מאוורים שמוציאים אויר למעלה מתחת לספק אני צריך איזה אחד שיכניס אוויר למארז סתם בצורה מפוזרת ואם לא שמת לב זה באמת הרבה ליופי כי אני קונה גריל חיתוך לייזר פצצה מחול.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים נסה לעשות כמו שמתואר במדריך באתר ולשים נייר דבק או סרט דביק חזק יותר על המארז על מנת למנוע שריטות בזמן החיתוך
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר זה לא בקשר לשריטות אני מפחד פשוט ברגע שיש את החורים הקטנים האלה המקדח כוס לא ישב יציב ויקפוץ בסיבוב ואני פוחד שהחור לא יצא ישר
פורסם 2003 ביולי 522 שנים הדבר היחיד שאתה צריך לדאוג לו זה להחזיק את המקדחה ישר !!! ברגע שהמקדח המוביל (זה שנמצא במרכז הכוס ) נכנס ומצא לעצמו מקום שום דבר לא יזוז. תדאג להחזיק את המקדחה ישר. באהבה
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר אני לא מדבר על חור בפרספקט אלא על חור בריבוע האמצעי שם עם החורים הקטנים האם גם לשם זה תקף ? כי לא נראה לי זה יחזיק לי יציב שהמקדח יסתובב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.