עבור לתוכן

מעשה בהשתלטות עוינת על חניה פרטית. מה אפשר לעשות?

Featured Replies

פורסם

כמו שאמרו פה .

שים לך אחד כזה וזה יפתור הכול .

d1.jpg

בדיוק.

לא הבנתי למה אתה מסתבך כל כך הרבה

תחסום את החנייה ותפתח אותה רק כאשר אתה צריך

מה אכפת לך שהיא תסבול

• תגובות 111
  • צפיות 21.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה חוקי למרוח חרא של כלבים על החלונות שלה?

הרי אין לך שליטה על הכלבים בעיר ובמקרה הם עשו שם >:D

פורסם

ואיך הכלב הגיע עם החרא שלו לחלונות שלה?

פורסם

טיפס? זה כולה חלון של רכב, לא חלון של בית קומה 4

פורסם

אני הייתי הולך ראש בראש, בלי להזהיר מראש ולא כלום, פשוט לבוא ולנפץ ת'אמאמא של הרכב שלה.

אז תפסיק להיות פחדן, תאזור אומץ (וכמה חברים עם אלות) ותעשה את זה.

תתחל מצמיג אחד ביום הראשון, ביום השני שני צמיגים, אם עוד לא למדה לקח, תמשיך לפנצ'ר את שאר הצמיגים, לנפץ את כל השמשות, למעוך את המכסה מנוע, ותוספת נחמדה יכולה להיות איזה כתובת בספריי.

זה בערך האופציה היחידה שלך, כי המשטרה לא מוכנה לעזור, וגם אם יהיה את העמוד עם המנעול היא תמשיך להרוס להם את האוטו.

פורסם

אבל אז יכול להיות שהאישה תלמד להחליף צמיגים (הפסד ענק לכול שירותי ההצלות והגרירה).

פורסם

תגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות - תאסוף ראיות (שתנקב את הצמיגים פעם אחת אחרונה) תצלם אותה והעניין סגור - 30K שקלים חדשים טובין ותקילין

פורסם

ניקוב צמיגים זה לא כזה קל כמו שזה נראה .

אתה יכול פשוט לעבור עם מפתח ליד האוטו שלה .

פורסם

קח אבן, אחת טובה, ונפץ כמה חלונות. זה הכי פשוט שיש. לא צריך לצאת מהבית אפילו, שיזרקו מהחלון ישר על השמשה.

פורסם
  • מחבר

חברים יקרים ובפרט כל אלה המציעים לפעול בשיטת "עין תחת עין": אני בעד. אני יותר מבעד - אבל מה לעשות, זאת לא החנייה שלי והבעלים מתנגדים בתוקף לפעולות מסוג זה, ואני מכבד את בקשתם. כנראה שהפתרון הוא (כרגע) לחסום את החנייה לחלוטין ולשלוח את החוצפנית לחפש לעצמה מקום אחר. אם יהיה צורך בחניה בעתיד, כנראה שלא יהיה מנוס מלהציב מצלמת מעקב כדי לנסות ולתפוס אותה בשעת מעשה כשתנסה להזיק לרכב החונה.

פורסם

don't do anything illegal, collect evidence, charge her with a grand lawsuit, and then lock the damn parking space with a hence

and you can charge her for the cost of everything in the lawsuit.

פורסם

לדעתי, אם יש לך/ להם כלב, לקחת אותו לטיול, שיחרבן מאחורי ולפני כל צמיג, ככה שברגע שהיא נוסעת, הגלגלים נמרחים ואין לה דרך לצאת מזה, אתם לא הורסים לה את הרכב.

חבל שיש כאלו אנשים, אני לא בעד "עין תחת עין" אבל כשאנשים מגיעים לרמות כאלו ואין עם מי לדבר זה הפתרון היחידי.

עריכה: אל תשכח לידע אותנו מה נעשה בסוף!

פורסם

תמרח לה חרא על הידיות של הרכב :cool2:

פורסם

אני מציע לך לעזוב את כל רעיונות הוונדליזים, פשוט תשים עמוד בחניה שלא יתן למישהו לחנות שם.

אם היא תעשה משהו לזה אני כבר מציע שתעבור לשיטות "שיכנוע" אחרות.

אפילו תפגע בעסק הזה שלה בלילה, אין מצב שיתפסו אותך ככה.

פשוט גועל נפש אני חייב לצין, האישה הזאת אגואיסטית שזה גובל בטירוף.

ראיתי מקרה דומה ב carsforum, שמה הציעו לקרוא למשטרה שיש ברכב חפץ חשוד ועוד שלל רעיונות מקוריים. מומלץ.

פורסם

אם חובה לפעול רק באופן חוקי, זה מה שאני הייתי עושה:

א. שם מצלמה נסתרת.

ב. מביא רכב.

ג. מצלם אותה מנקבת את הצמיגים.

ד. יום למחרת נותן לה לחנות בחניה שלי.

ה. בזמן שהרכב שלה בחניה הייתי שם עמוד כזה שנועל את החניה.

ו. משאיר את הרכב שלה נעול לאיזה יום יומיים ורק אחר כך משחרר אותו.

ז. נועל את החניה עם העמוד ככה שהיא לא תוכל יותר לחנות.

ח. עם הסרט שמפליל אותה הולך להגיש תלונה במשטרה ותביעה אזרחית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים