עבור לתוכן

מחשב לא מצליח להדלק, לא מגיע ל-post

Featured Replies

פורסם

המחשב כאמור לא נדלק, כל המאווררים עובדים וכל הרכיבים תקינים. (לא המחשב שיש לי בצד)

אחרי התעסקות מצליח פה ושם לגרום לו להדלק (התעסקות כלומר ניתוק מהחשמל וניתוק כבל 20 פינים, גם לא עובד תמיד) וכאשר נדמה שהבעיה סודרה, פה ושם נכנס למצב הזה.

צריך לציין שהוא גורם לקשיח לעשות רעשים מוזרים ולגרום לסידירום לקרוא ממנו, כמו כן גם לכונן הדיסקטים.

כאשר אני מצליח לגרום לו לצאת מזה, הוא רושם לי ש-OC נכשל (למרות שלא עשיתי OC, אבל זה תמיד היה בעבר אם הייתה הפסקת חשמל או משהו בסגנון).

מגיע לחלונות והכל עובד פיקס - מספיק לעשות סך הכל restart והוא נכנס שוב למצב הזה...

בהתחלה חשבתי שזה הקשיח אבל גם הניתוק של כל ההתקני האחסון לא עוזר והקשיח עובד מעולה במחשב אחר.

הבעיה גם לא בכרטיס מסך...

אני חושב שזה הלוח, אבל לעבוד לסירוגין? קצת מוזר.

אשמח לכל תגובה.

פורסם

שווה לבדוק את הספק כוח על מחשב אחר

מה המפרט שלך בבקשה?

פורסם
  • מחבר

שווה לבדוק את הספק כוח על מחשב אחר

מה המפרט שלך בבקשה?

אגב הוא לא מתריע על כלום, כשאני מוריד את הכרטיס מסך אז הוא מצפצף לי... הקטע שסביר שגם הספק בסדר, כי הצלחתי להדליק והכל עבד סבבה עד שלא עשיתי הפעלה מחדש.

פורסם

ספק לא תקין לא אמור להתריע לך בצפצוף תבדוק אותו תיהיה בטוח שזה לא ספק ואז תעבור הלאה

פורסם
  • מחבר

ספק לא תקין לא אמור להתריע לך בצפצוף תבדוק אותו תיהיה בטוח שזה לא ספק ואז תעבור הלאה

אקח את העצה, אבדוק עם ספק שידוע לחלוטין כתקין.

פורסם

פשוט תעביר את הספק שלך למחשב אחר ותראה אם הוא תקין

פורסם

מצפצף בלי כ מסך ?

אז הוא כן מגיע לפוסט ! הוא רק לא גומר אותו.

לנתק הכל מלוח אם חוץ ממעבד ולהתקדם אחד אחד לפי צפצופים של פוסט.

כנראה כ מסך שלך. לנסות אחר ולעשות ריסט לביוס.

ולא, זה לא ספק.

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך בדקתי במחשב אחר והוא עולה איתו ללא כל בעיה...

אם אני מנתק את כל אמצעי האחסון (סידירום, קשיח, דיסקטים) הוא נתקע כנראה באותו השלב.

עם כרטיסי זיכרון ניסיתי לשחק וכלום (אני מניח שאם יש בעיה איתם, אז הוא מצפצף? אני לא כל כך טוב בצפצופים, אבל אם יש צפצוף זה אומר שהלוח חי מזהה בעיה)

פורסם

צפצופים הסבר יש בחוברת של לוח אם.

ספק לא טוב לא מצפצף !

לנקת הכל = הכל ! כל כרטיסים וכל כבלים כולל זכרון וכ מסך.

יש כ מסך מובנה בלוח ? ניסית לחבר מסך לכרטיס הזה ?

איזה מודל לוח זה ?

פורסם

למה אתה שולל בעית ספק ?

פורסם
  • מחבר

אלה נתוני המערכת:

מעבד P4 3Ghz תושבת 775

לוח אם ג'יגבייט 8I925X

2 סטיקים של זיכרון, כל אחד 512Mb/533Mhz

כרטיס מסך ATI X600 (PCI-E) של ג'יגבייט (אין על הלוח).

מחוברים סידירום, כונן floopy, וקשיח - ניסיתי לנתק את כולם והוא בכל זאת נתקע (כנראה באותו המצב).

הקטע שכל החלקים עובדים על מחשב אחר... בגלל זה חושד שהלוח מזייף.

אולי בעיה ב-south bridge ולכן נתקע במצב של אתחול אמצעי האחסון?

פורסם

בדקת על הציפצופים ?

פורסם
  • מחבר

אוקיי עדכון (שיהיה יותר מעניין... נראה אם מישהו יצליח לפענח, הכל נגד ההיגיון)

- המערכת לא נדלקת

מנתק כרטיס זיכרון 1 ומדליק, לא עוזר.

מוריד סוללה ועושה איפוס ל-BIOS, לא עוזר.

מחליף מקום לכרטיס זיכרון והמחשב נדלק! עושה restart והוא עדיין נדלק.

מנסה לחבר כרטיס זיכרון שני חזרה (בצורה מוצלבת, כדי שלא יעבדו ב-dual channel למקרה וזה מכביד), והמחשב לא נדלק.

הלאה :smile1:

הבעיה בכרטיס הזיכרון? לא! - מנתק את הכרטיס הזיכרון ה"פגום" והמחשב לא נדלק, מנתק את השני ומחבר והמחשב לא נדלק!.

מנתק את הכרטיס מסך ומנסה להדליק, כמובן שיש צפצוף (הלו, איפה הכרטיס באימש'ך??), מחבר אותו חזרה והמחשב לא נדלק, מחבר כרטיס זיכרון "הפגום" והמחשב נדלק! גם כמה נסיונות לעשות Reset והמחשב ממשיך להדלק נכון לעכשיו.

ועכשיו שמישהו יסביר לי מה לעזאזל קורה כאן?או שפשוט אתחיל ללחוש לו וללטף אותו איפה שהוא אוהב :nixweiss:

אגב זה לא הספק, כי אם אני מנתק את כבלי המידע מאמצעי האחסון, הם לא מאתחלים את עצמם כשהמחשב "תקוע" לפני הפוסט.

עדכון:

המחשב מסרב לא להדלק שזה טוב לצורך העניין, הבעיה כנראה הייתה מעט מדי תשומי, מסז' במקומות הנכונים פתר את הבעיה... ואם להיות רציניים יותר, אולי היה קצת אבק בחריצי הזכרונות/כרטיס מסך והוצאה והכנסה איכשהו פינתה את הלכלוך, אין לי הסבר אחר, המחשב נדלק ויציב, חום מעבד מצוין, 40c.

אנשים תודה על הפוסטים, מקווה שהבעיה לא תחזור :xyxthumbs:

פורסם

זה כבר מתחיל להישמע כמו בעיה בלוח אם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים