עבור לתוכן

סידור ההארדיסקים בp182 עזרה בבקשה..

Featured Replies

פורסם

הטכנאי שמרכיב את המחשב שלי לא מבין בדיוק איך שמים את ההארדיסקים בחלק התחתון של המארז p182 מכיוון שהוא אומר שאין שם מסילות לעומת האמצע שיש שם מסילות..כרגע הוא שם את ההארדיחסקים באמצע עד שנברר ביחד איך שמים אותם למטה..

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי ולתת איזה לינק שמראה בדיוק איך מכניסים את ההארדיסקים למטה..

תודה רבה..

פורסם

http://www.hexus.net/content/item.php?item=8863&page=7

הנה לינק שמראה איך פותחים את הכלוב של הכוננים הקשיחים..הכוננים לא יושבים על מסילות הם יושבים על הגומיות הלבנות שמונעות רעשים וויברציות.

מקבלים עם המארז את כל הברגים המתאימים להרכבות האלה.ואם ה"טכנאי" שלך לא יודע להרכיב את זה אני מציע לך לפנות לטכנאי אחר.אם מרכיבים את הכוננים הקשיחים בחלק העליון אי אפשר להרכיב כרטיס מסך כמו ה 4870 בעתיד כי הוא ארוך מאד ואז צריך לפרק אותם ולהוריד אותם למטה אז מראש

שירכיב אותם בכלוב התחתון..ואם אין לו חוש טכני למצוא את הכלוב אז דיי חובב הייתי אומר ;D

פורסם

אולי המסילות לכלוב ההארדיסקים מגיעים בתוך קופסה נפרדת ??? :o

פורסם

תיקרא את ההודעה המעודכנת שלי.אין שם מסילות....

הכוננים יושבים על גומיות לבנות נגד ויברציות.

פורסם
  • מחבר

אבל בלינק שהבאת רואים שזה הכלוב האמצעי מכיוון שרואים את הכלוב התחתון בפנים מאחוריו..ואם תקרא מה כתוב שם אז תראה שהם בתמונה השתמשו בכלוב האמצעי והם אומרים שאפשר גם בכלוב התחתון שהוא 5 ומשהו אינץ אבל הם לא מראים איך אפשר..יש תמונה שמסבירה יותר בבקשה..

פורסם

ידידי

יותר מפורט מזה לא תמצא.אף אחד לא יפרק את המארז לגורמים...

למארז הזה יש כינראה כמה אופציות לחיבור כוננים קשיחים

1.זה עם הגומיות הלבנות והכונן יושב בצורה אנכית

2. זה עם המיני מגרות כמו בתמונה התחתונה שזה מעין מגירה קפיצית.ואז הכונן ננעל בתוך המסגרת של הכלוב.

פורסם

טוב מסתבר שכל יום לומדים משהו חדש.. ::)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הבנתי שזה נכנס במאונך בין עיגולי הסיליקון האלה..אבל מה מחזיק את ההארדיסק? מה ככה מכנינסים וזהו?

פורסם

אתה מקבל עם המארז ברגים מיוחדים לזה.יש להם ראש רחב במיוחד והם מאד ארוכים וההברגה רק בחלק התחתון שלהם.

החלק ללא ההברגה נכנס לכונן הקשיח דרך הגומי הלבן והחלק עם ההברגה נכנס לכונן עצמו.כל כונן ניסגר עם 4 ברגים כאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים