פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים תקשיבו ..קניתי מחשב בערך בחופש הגדול[ המפרט זה לא מה שבחתימה-אני מדבר על מחשב אחר ]ואני פותח את המארז ורואה שהספק כוח הוא EZ-Cool 300W ואני כזה מה יש ספק כזב בכלל ?אבל תאמינו או לא ,הוא מחזיק לי תמערכת מצוין ועוד עם אוברקלוק ..מעבד E5200 @3.2 GHZMSI P432 GB 800 MHZNvidia Geaforce 9400GTSeaGate 500 Gb ASוזהו ..
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר אני שואל כי אני רואה ברוב הפורומים שיש באניטרנט על מחשבים שעל מערכת לפעמים יותר חלשה מזאת מביאים ספק 400 נגיד ..וחוץ מיזה שהמערכת ממש לא חזקה ,היא מחזיקה לי את כל המשחקים מצוין [לאח שלי ]
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים ^ מחזיקים לחודש?אני לא חושב שכל אחד אוהב להיתקל בספק כח שנשרף או גורם לאנומליות אחרות במחשב.
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים השאלה איך אתה יכול לדעת שספק גנ'רי לא יחזיק. הרבה חברות מיצרות ספקים גנר'ים ויש יותר טובים ופחות טוביםככה שקשה מאוד לדעת בגלל חוסר הנתונים בגדול אני מסכים שחשוב ספק איכותי מחברה מוכרתכמו שאמרתי לא הכל שחור לבן
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים גם מערכות מחשבים משרדיות עם חומרה "קלה" לא חסינות מפני קריסת ספק.אני לא חושב שצריך באמת להסביר פה שוב, במיוחד למישהו שקורא לעצמו טכנאי מחשבים, למה חשוב לבחור ספק כח איכותי ומתאים.
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים דרך אגב חברה מוכרת מאוד עלות ספק אצלנו 20 שקלים. ולא היתה שום בעיה עם הספקים
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים ואני פותח את המארז ורואה שהספק כוח הוא EZ-Cool 300W ואני כזה מה יש ספק כזב בכלל ?אבל תאמינו או לא ,הוא מחזיק לי תמערכת מצוין ועוד עם אוברקלוק ..EZCOOL הם לא מאה אחוז ג'נריים, הם קצת יותר טובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.